30.1.2013

mitä kuuluu?

Heipsan. Mun viikkoni on sisältänyt tähän mennessä töitä ja opiskelua. Huomenna olisi edessä investointilaskelmien tentti. Skippasin tänään koulun, koska eilen olo oli aika heikko, oli vähän lämpöä ja koska halusin ehtiä kunnolla lukemaan tenttiin. Tätä ennen se on jäänyt vähän yrittämiseksi, mutta tänään luen ihan tosissaan! Huomenna pitääkin siten alkaa lukemaan jo maanantaiseen venäjän tenttiin. Hirvee ressi taas noista tenteistä ja vähän kaikesta muustakin :-( En ole alkuviikosta ehtinyt käymään salilla ja nyt olo on jo sellainen veltto. Olisikohan se ihan hölmöä mennä sinne tänään, kun nyt on vain kurkku kipeä. Olis varmaan. Mutta kun mä haluun !!

Viikonlopuksi on kuitenkin tiedosssa kivaa ohjelmaa :-) Meillä on vuosipäivä ja mennään juhlistamaan sitä perinteisesti ruuan ja leffan merkeissä. Varattiin pöytä Marusekista ja sen jälkeen mennään katsomaan Vuonna85. En malta odottaa niitä susheja ! Onneksi mennään perjantaina Iitun kanssa vetämään sitä myös, eli ehkä se vähän helpottaa :-D
 

Ensiviikon tiistaina suuntaan sitten opintoretkelle Ruotsiin .. En malttais odottaa sitäkään !! Zara, Topshop ja BikBok, here I come ;-) Mä vaan toivon että shoppailulle on siellä aikaa. Muuten ehkä pitää jättää jotain koulun ohjelmaa väliin ..

No joo, nyt paneudun investoinnin ihanaan maailmaan. See Ya !

11 kommenttia :

  1. Voi en kestä kuinka suloisia nuo koirat onkaan ja mikä ihana kokoerokin vielä! :) Tsemppiä tenttien lukemiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, noi kuvat oli mustakin ihan yli söpöjä ! Harmi etten ehtinyt ottamaan järkkärillä kuvaa tosta tilanteesta :-) Kiitos sulle !!

      Poista
  2. Toi on just oikea asenne,että kyllä kouluhommia voi jättää väliin,jos on mahdollista päästä hyville kaupoille! :D Millä ohjelmalla muuten muokkaat kuvia/ laitat noi kehykset kuviin? :)

    Noi koiruleiden kuvat on ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikö :-D Mut harvoin noita tsäännsejä tulee ;-)

      Sellaisella ohjelmalla kun ipiccy.com, joka on siis netissä :-)

      Poista
  3. Ihania kuvia :) olet reipas kun jaksat käydä salilla. Olet aikaisemminkin aiheesta kirjoittanut, mut kyselisin vielä et onko susta elämä nykyään paljon rankempaa ku on koira ja yllätyitkö siitä vastuusta? Me ollaan hankkimassa koira nyt keväällä, vihdoinkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan niissä vastuuta. Tällä hetkellä on vähän rankempaa, kun martta on pentu. Muuten se ei ole niinkään raskasta, mutta aina pitää miettiä päivät koirienkin mukaan. Eli ei voi mennä koulun jälkeen miten huvittaa, vaan aina on tultava kotiin niitä viemään jne. Ja jos on pitkiä päiviä pois, pitää hankkia niille hoitaja. Oi jee, mitä koiraa ootte ajatelleet ?:)

      Poista
  4. Oih, onnea vuosipäivästä :) Sun silmät on vaan niiin kauniit! :) Ja nuo koirat on niin sööttejä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on siis lauantaina, kiitos kiitos!!<3:-)

      Noi kuvat on vielä niin hauskat meijän tytöistä!

      Poista
  5. Söpösti noi koirat tossa. Itsekin vois vaan mennä makoilee tonne sängylle, harmi kun vaan pitäis tosiaan opiskella sun muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo :-) Joo kyllä makoiluy varmasti houkuttelevampaa on kuin opiskelu !!

      Poista
  6. voivoivoi eksyin vahingossa tähän blogiin ja piti tulla kommentoimaan että niin sulosia koiria että!! ;___; <3

    Onnea vuosipäivästä!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)