25.1.2013

morning's

Myöhäisiä huomenia kaikille :--) Kerrankin tulin postailemaan näin aamutuimaan. Koska mulla on vapaapäivä !! Tää viikko on ollut ihan vastakohta edelliselle. On ollut aikaa. Oon ehtinyt treenaankin oikein kunnolla ja sen saralla motivaatio onkin ihan huipussaan. Se on vaan paras tunne, kun huomaa kehittyneensä. Olen myös alkanut panostamaan ruokailuihinkin ihan eri tavalla, ja huomaan jaksavani paljon paremmin !

Oletteko katsoneet Jutta ja puolen vuoden superdietit -ohjelmaa? Se on tällä hetkellä mun lemppari ohjelma:-) Siitä tulee niin hyvä mieli, kun ne ihmiset onnistuvat tavoitteissaan ja heistä huokuva into inspiroi itseänikin liikkumaan lisää. Lisäksi pidän Jutasta, hänen positiivinen asenteensa on niin ihailtava ja kyllä ne Bullinkin suorat kommentit vähän naurattavat :-D Sanoopa ainakin juuri niinkuin ajattelee !


Harvemmin menee pelleilyksi noi kuvailut :-D Tässä siitä vähän todistusaineistoa.


Tänään pidän kuitenkin välipäivän saleilusta, paikat on sen verran jumissa :-D Ajattelin tehdä blogijuttuja, kouluhommia ja kotiasioita. Illalla suuntaan kaverini pieniin läksiäisiin. Harmi vain, en voi viipyä myöhään, sillä huomenna kutsuvat työt. Sovittiin kuitenkin, että mennään ensiviikolla vielä kerran sushille, ennen kuin hän häippäsee. Jeee!

Mitäs teille kuuluu?:-)

2 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)