27.2.2013

looking for ..

 Kevättä ja tulevia loskakelejä ajatellen olen miettinyt hankkivani itselleni kumpparit. Itse en ainakaan tiedä juuri mitään hirveämpää, kuin loskassa rämpiminen vääränlaisilla kengillä ja sen seurauksena märät ja palelevat jalat. Uudet kumpparit olisivat siis oikeastaan käytännöllinen hankinta ;-) Muistan kun ala-asteen lopulla ja yläasteella kumisaappaat olivat niiiin nolot, eikä niitä todellakaan puettu ihmistenilmoille lähtiessä. Mutta nyt sitten oikein haikailen sellaisten perään. Niin se mieli vaan muuttuu. Nykyään kumpparit voivat olla jopa tyylikkäät mielestäni !

Olen selaillut sillä silmällä Spartoon sekä Brandosin valikoimia. Kummastakin on löytynyt vaikka minkälaisia ihanuuksia. Tässä suosikkejani ..


Kuten huomaatte, kumppareita saa nykyään monenlaisena. Itse ihastuin näistä erityisesti tuohon numero vitoseen, Be Onlyn kumppariin. Mielestäni tuo malli on älyttömän nätti ! Myöskin tuo Guessin malli on upea. Näistä suurin osa oli alennuksella varustettuja, kannattaa siis tsekata SPARTOO.


Brandoksen valikoimasta sydämeni vei täysin tuo Dieselin malli. Klikkailin sen jo kerran ostoskoriin, mutta sitten en tilannutkaan. Pakko odotella palkkapäivää ;p. Myös nuo pikku Hunterit ovat todella somat, ja väri niissä on mitä suloisin ! Brandokselle pääset tästä

Joko teillä on kumpparit kevääksi ? :-)

sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

  1. Ostin viime keväänä Espritin beiget kumpparit ja en kyllä tyytyväisempi voisi olla! :) Ihana kun ei tarvitse loskakeleillä kävellä sukat märkinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin katsella silloin kans niitä, harmittaa kun en ostanut :-( Täytyy kyllä nyt laittaa kanssa jotkut kivat tilaukseen !

      Poista
  2. Heeei mä juuri valitin postauksessani, että harmittaa niin kovin, kun lempparikumpparini hajosivat. Täältähän löytyi vaikka kuinka paljon vinkkejä! ♥

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)