5.5.2013

can't wait !

Alkuvuodesta kirjoittelin, kuinka toiveissa olisi päästä loppuvuodesta lomalle Thaimaahan. Siitä lähtien olen tutustunut kohteisiin Thaimaassa ja monessa muussakin maassa ympäri maailmaa. Melkein jo hermot meni jossain kohtaa, kun tuntui ettei yksinkertaisesti osata päättää minne halutaan :-D Eilen myöhään illalla pistettiin kuitenkin stoppi jahkailulle ja varattiin matka !! ♥ Kohteeksi valittiin lopulta Thaimaan Krabin Ao Nang ja nyt olen aivan varma, että tämä on juuri oikea kohde meille !


Lukemani mukaan Ao Nang on hieman pienempi ja rauhallisempi kohde kuin Phuket, mutta aktiviteetteja kuitenkin löytyy. Sieltä on mm. helppo lähteä tutkimaan lähisaaristoa ja luonnonrantoja.  Krabilla on myös todella hyvät puitteet snorklaukseen ja sukeltamiseen. Ravintoloita ja ostosmahdollisuuksiakin alueella on hyvä määrä. Saa nähdä mitä kaikkea sitten keksitään !


Matka varattiin Finnmatkoilta ja hotelliksi päätyi hotelli Naga Pura. Yhtenä isona kriteerinä hotellin valinnassa oli se, että sieltä löytyy kuntosali (Toivottavasti sitä sitten tulee käytettyä:-D), sillä kumpikin tykkää reenata ja kaksi viikkoa on jo aika pitkä aika olla ilman. Pienen googlailun jälkeen tämän hotellin sali näytti ihan hyvältä ja muutenkin koko hotelli oikein viihtyisältä !

Nyt sitten pitäisi vaan malttaa odottaa matkalle lähtöä. Reissu starttaa 30.11.2013, eli vielä olisi melkein 7 kuukautta odottamista! Plaa :-D. Oletteko te käyneet Krabilla? Millaisia kokemuksia teillä on paikasta ?

11 kommenttia :

  1. ompa ihanan näköstä! Itsekkin haluisi kovasti johki ulkomaille! Pelkään vaan lentämistä, viimeks lentäny 12 vuotiaana :D joten siitä on jo tovi aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että toi lento jännittää muakin :-D Pisin lento jonka oon istunut kesti 6 tuntia, nyt pitäisi jaksaa 12 ! Saa nähdä miten kestän.

      Poista
  2. Krabi on ihana paikka, rauhallinen, siisti, ei huoria:D eikä paljoa kulkukoiria ja kissoja joita mun käy aina hurjasti sääliksi. Ao Nangin oma ranta on mutainen, eikä kukaan siinä ui, mutta lähisaaret on upeita.. Just niitä postikorttimaisemia ja niin kirkasta vettä, pitkähäntäveneellä menee niihin tosi nopeesti :) Ostosmahdollisuuksia on itsessään jo siinä Ao nangissa kivasti, mut tehtiin tyttöporukalla pikku omaretki sinne Krabi towniin, kokemus sekin :) Siel on ostoskeskusta ym.. siel vaan ne paikalliset nauraa ja osoittelee, kun eivät juurikaan valkolaisia näe:D ja ottavat kuvia, mutta ihan hauskaa sekin oli:D Ruoka on tosi hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa kuulla kokemuksia :-)! Vielä kun ovat näin positiivisia ;-) Kiitos matkavinkeistä, mun matkakuuma kasvaa vaan entisestään !!

      Poista
  3. Ao nang on ihana mesta!:) Mun blogista löytyy sieltä paljon juttua, vietin siellä alkuvuodesta 2,5kk ;)! Käyhän kurkkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä:)! Käyn ehdottomasti lukemassa

      Poista
  4. moikka! en oo varmaan vuoteen sun blogia lukenut, ja on ihana nähdä, että sulla näyttää menevän hyvin edelleen. :) jäi tuo blogien lukeminen kun lopetin omani kirjoittamisen. mutta tähän postaukseen liittyen: oon käyny thaimaassa kaksi kertaa, kahtena viimesenä vuodenvaihteena. ja kyllä on ollut ihanaa! rakastuin jo ensimmäisellä reissulla, thaimaa on niin erilainen ja kaunis. krabilla en ole käynyt, phuketissa ja khao lakissa kylläkin. mukavaa matkan odotusta teille. :)

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kivaa että oot löytänyt takaisin:-) hyvin menee tosiaan edelleen! Mä oon unelmoinut thaimaasta pitkään ja niin ihanaa että se unelma toteutuu vielä tänä vuonns:) kiitos sulle hirveesti!

      Poista
  5. niin ja kannattaa ehdottomasti ottaa ne kalliimmat lennot jos budjetti vain suo, menee se lentoaika mielestäni paljon mukavammin!

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskon sen mutta ei raaskittu sijottaa niihin:D vähän pelottaa se matka!!

      Poista
    2. Ens kerralla sitten! ;)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)