6.5.2013

maruseki

Lauantaina käytiin syömässä yhdessä lemppariravintoloistani, japanilaisessa Marusekissa. Maruseki on siitä ihana paikka, että sieltä saa aina lähteä hymyssä suin. Niin ihana palvelu ja maukkaat sushit. Taas kerran lähdettiin sieltä ulos oikein tyytyväisinä ja vastat täynnä !


Ainoa miinus illassa oli viereisen loossin asiakaskunta. Mun mielestä on ihan okei jutella kun syö, mutta kun kymmenen henkilöä huutaa kilpaa ja nauraa räkättää niin ettei omia ajatuksiaan kuule .. Noh, se oli pieni miinus muuten lähes täydellisessä illassa :-) Marusekiin on taas päästävä pian uudestaan !

Illan asua tulossa myöhemmin :-)

12 kommenttia :

  1. Maruseki kuuluu ehdottomasti minunkin suosikkiravintoloihini! :) Se palvelu on ihan huippuystävällistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihan huippua ! Siitä saisi moni ravintola ottaa oppia :-)

      Poista
  2. Ny mulla on nälkä! :S -ipe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on siä ihan paras sushipaikka käytössä!!:D

      Poista
  3. NAM! Sushi on niin hyvää. En kyllä ole sitä ravintolassa syönyt.


    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on:) mä en osaa tehdä niistä yhtä hyviä ku ravintolassa:-D

      Poista
  4. Nami mitä ruokaa!! :D Tuo eka keitto (?) vaan näyttää vähän epäilyttävältä :-D Voi ku oot taas ollu niin älyttömän kauniina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on misokeittoo:) Näyttää ehkä epäilyttävältä mutta hyvää on!! Kiitos<3!!

      Poista
  5. Kiitos Sandi! Julkaisin kirjoituksesi facebookissa. Toivottavasti ei haittaa. Lähetäthän viestiä jos haluat sen pois. T Leo

    VastaaPoista
  6. Maruseki on ollut yksi suosikki ravintoloistani. Ja hyvältähän se ruoka vieläkin näyttää ja maistuu. Mutta pidin pajon enemmän Markusekistä, joka oli sokoksen takana, pieni ja tunnelmallinen paikka, helvetin hyvää ruokaa. Kaikki alusta asti itse tehtyä. Noista ajoista Marusekin laatu, hinnasto ja vähän kaikki muukin on huonontunut. Saatettiin silloin nuorina opiskelijoina mennä moikkaamaan muita kavereita, jotka olivat syömässä. Ja kas saatiin ilmainen mausteriisi annos jaettavaksi. Nykyään se on vain rahakkaille ja törsääville ihmisille tarkoitettu paikka... Nykyään ei opiskelijat kyllä mene Marusekiin vaikka olisi rahaa tullutkin, yhtä tasokasta ja huomatavasti halvempaa sushia saa muualtakin kaupungista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tutustun Marusekiin vasta pari vuotta sitten joten en oikein mitään osaa sanoa tosta vanhasta Marusekista. Mun mielestä Maruseki on kuitenkin tosi hyvä paikka, oon käynyt Tampereella sushilla siellä, Watamissa ja Deli sushissa ja mun mielestä Maruseki on niistä paras. Voit toki suositella mulle jotain muuta vielä jos on joku mielessä:)?

      Poista

kiitos kommentistasi :-)