7.5.2013

lauantain asu ja muotikirppis infoa !

Tässä tulisi asua lauantailta, kuten aikaisemmin lupailin. Ennen syömään lähtemistä iski todellinen vaatekriisi, seisoin vaatekaappini edessä ja ajattelin ettei mulla oo mitään päälle pantavaa. Tuttua? Lopulta vetäsin päälle "jotain vaan", eli kesäisen Mangon pitsipaidan sekä mustat farkut paidan kaveriksi. Aika arkinen asu, mutta ihan kiva mielestäni. Mitäs mieltä te olette ?


Moni blogeja lukeva on varmaankin jo kuullut, että Tampereelle saadaan vihdoin Muotikirppis. Tiedoksi kuitenkin kaikille tietämättömille, että sellainen järjestetään Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 19.5. klo 11-16. Ja mulla on ilo ja kunnia olla siellä myymässä myöskin ! Joten tulkaahan kaikki kynnelle kykenevät paikalle katsomaan, mitä kaikkea mun ja muiden myyjien pöydistä löytyy :-) Sen verran voin kertoa, että muutama takki, parit saappaat ja Guessin laukku sieltä ainakin löytyy vaatekasan lisäksi. Laitan varmaankin pientä sneak peekia myyntiin menevistä tavaroista vielä ensiviikolla. Tässä tarkempi kuvaus tapahtumasta ..

Muotikirppiksen takaa löytyy yhdeksän muodista ja tyylistä kiinnostunutta tiimiyrittäjää Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemiasta. Muotikirppis on lähtöisin heidän omasta intohimostaan muotiin ja second handiin sekä halustaan luoda aivan uudenlainen tapahtuma tamperelaisille muodin harrastajille. Tytöt haluavat tapahtumallaan tuoda kaikki muodista ja trendeistä kiinnostuneet yhteen tekemään upeita second hand –löytöjä keväiseen kirpputoritapahtumaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kaikki mukaan tekemään muodikkaita löytöjä !

2 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)