Heissan. Työviikko on jo voiton puolella, enää huominen ja viikonloppu koittaa, wuhuu! Huomenna suunnataan suoraan mun töiden jälkeen Ideaparkkiin. Olisi tarkoitus löytää mekko yhteen tilaisuuteen :-) Onneksi mun ei tarvikkaan ostaa uutta konetta, ainakaan vielä. Äiti lupasi antaa oman vanhan koneensa mulle käyttöön. Katsotaan, jos syksymmällä hankkisi sitten oman uuden.
Tässä kuitenkin muutamat kuvat mun synttärikahveilta. Lopussa herkullisen valkosuklaa-juustokakun ohje! Siitä tuli ensimmäisellä lusikallisella mun uus lemppari.
Minttusuklaa-juustokakku on jo vanha tuttavuus. Sen ohje löytyy täältä.
Valkosuklaa-juustokakku
Pohja
paketillinen Dops-keksejä
n. 80g voita
Täyte
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vaniljakastiketta
4 liivatelehteä
Sulata voi ja murustele keksit. Sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle. Sulata valkosuklaa mikrossa ja vaahdota vaniljakastike. Sekoita sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon myös vaniljakastike. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä muutama minuutti. Purista
ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada
liuotetut liivatteet nauhana muun täytteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä
jääkaapissa ainakin 2–3 tuntia. Ja ei kun herkuttelemaan!
oi, pitääkin kokeilla! :D En oo ikinä kokeilla laittaa dopseja pohjaan, aina vaan noita digestivejä..vaihtelu vois virkistää :)
VastaaPoistaMäkin käytän yleensä digestivejä, mutta vaihtelua tosiaankin :-) Oli tuo aika makea, mutta ihan hyvä pohja!
Poista