30.6.2013

VKL

Jes, sain kuin sainkin kuumeen selätettyä yhdessä päivässä :-) Perjantai iltana olo oli jo ihan normaali, joten päätettiin lähteä lauantaina jo kympin aikaa  Ideaparkiin. Tiedättekö, kun lähtee etsimään jotain kaupoilta, et  löydä sitä. Ainakaan helposti. Ennen lähtöä ajattelin, että löydän varmasti Mangosta heti haluamani mekon ensi viikonlopun juhliin, sillä olin aiemmin silmäillyt siellä kaikkia ihania. Tietty siellä oli kaikki koot loppuneet alejen vuoksi :-( Montaa sovitin, mutta mikään ei istunut. Lähdin sitten kiertelemään läpi kaikki mahdolliset liikkeet; Vilat, Ginat, Hennesit, Veromodat, Lindexit .. turhaan. Olin jo menettämässä toivoani kunnes piipahdin pitkästä aikaa Spirit Storessa. Yleensä en löydä kyseisestä liikkeestä yhtään mitään, mutta nyt tärppäsi! Ihana mekko löytyi :-) Kuvaa siitä saatte myöhemmin.


Käytin launtaina ekaa kertaa koko kesänä hametta. Käytän hameita tosi vähän, varsinkaan tuon tyyppisissä olo ei ole kotoisin. Tuntuu että tuollaista hametta saa aina korjailla, käännellä ja niin päin pois. Mutta mukavaa vaihteluahan tuo oli  :-)

Mekkoa Mangosta ei löytynyt mutta jotain muuuta ihanaa kuitenkin. Nimittäin täydelliset nudet peep toe -korkkarit! Miten noin yksin kertainen voi olla niin nättiä, aivan ihanat :-) Oon näillä Mikkoa vähän pidempi, mutta so what, varmasti laitan nämä ensi viikonlopun juhliin !


Eilen iltapäivällä vaihdettiin maisemaa kaupungista maalle. Lähdettiin mökille relaamaan. Ja sain kyllä tosissaan relattua. Miten se meneekään niin, että maalla niin sanotusti sielu lepää ? Saunottiin, soudeltiin ja katseltiin how i met your motheria. Tänään sain siinä laiturilla istuskellessani kärvennettyä niskani suht nätisti. Niin upeet rajat topista että huhhuh :-D Toivon tosissaan, että punotus laskee ja nopsaan.

Sellaisissa merkeissä meni tää viikonloppu :-) Mitenkäs teillä?

8 kommenttia :

  1. Mistä noi korkkarit on?? Oon haeskellu tollasia jo pitkään

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. kiitti:) onhan se ihan kiva, vähän vaan ryppyisyyteen taipuva:D

      Poista
  3. Aah toi mini-Kors, ihastelin sitä jo tossa laukkupostauksessa, ihana!! Vaikka tosi pienen näkönen, mahtuuks tonne mitään? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihana:) ei sinne tosiaan hirveesti mahdu, avaimet, puhelin ja rahat:D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)