2.7.2013

Matkalle ..

Mähän olen koko kesän ahkera työntekijä, eli lomaa en pidä laisinkaan. Oli siis pakko varata edes joku pikkuinen reissu, toisin sanottuna irtiotto arjesta. Aiemmin taisinkin kertoa, että Tallinnan reissu olisi suunnitteilla. Suunnitelmat muuttuivat, kun sain äidiltä vinkin toisesta hyvästä viikonloppureissukohteesta.


Elikkä loppukuusta suunnaksi  otetaan Liettua, tarkemmin sanottuna Kaunas. Matkalla halutaan kierrellä kaupunkia, vähän shoppailla, syödä hyvin ja relata. Sinne hurautetaan puolessa toista tunnissa Ryanairilla, eli pitäisi mennä matkustusvaihekin suht kivuttomasti :-) Lueskelin jonkin verran kaupungista ja  paljon kehuja oli saanut muilta suomalaisilta. Onko joku lukijoista käynyt Kaunasissa? Kertokaa vinkkejä vaan!

2 kommenttia :

  1. Kaupunki oli aika pieni, mutta kyllä siellä varmasti on kiva kierrellä, jos jaksaa. Ostoskeskus Akropolis oli tosi iso ja sieltä löysi kyllä paljon shoppailtavaa :-) Ruoka oli tosi halpaa, mutta paikoittain aika mautonta. Tuntui, että paikalliset ei syöneet sielä mitään :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei kiitti tiedoista!! Tosta Akropolisista luinkin jo jotain, sinne siis varmaan tieni käy :-D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)