8.7.2013

7/7

Moikka ja kivaa viikonalkua kaikille :-) Mulla oli eilen aikas spesiaalipäivä. Musta tuli yhden pienen miehen kummitäti! Mun täytyy myöntää,että oon tosi huono pienten lasten kanssa. En osaa ees käsitellä vauvaa. Mutta silti, on ilo ja kunnia olla kummi. Tässähän sitä sitten oppii :-)

Tässä eilisen asua. Kuten huomaatte, ne nudet korkkarit vaihtuivatkin baltsuihin. Ajattelin, että oishan se tyhmää, kun oisin niissä kaikissa kuvissa Mikkoa pidempi. Ja ehkä mukavuudenhaluisuudella oli tälläkin kertaa oma osuutensa asiaan :-D Kyllähän niitä upeita kenkiä ehtii myöhemminkin käyttämään! Mitäs pidätte mekosta? Se löytyi Spirit Storesta.


Lahjaksi hankittiin pienelle jotain meidän mielestä todella söpöä; ekat converset :-D Lahja ei siis ollut sieltä perinteisimmästä päästä, mutta meidän näköinen.

Sellaista. Nyt jatkan maanantaitani katsomalla Suurimman Pudottajan finaalin. Wuhuu!

6 kommenttia :

  1. Tosi ihana asu! Mäkin haluaisin kummiksi, harmi ettei ole lähipiiriin syntynyt vauvoja (vielä) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) noneiköhän sitten jossain vaiheessa ;-)

      Poista
  2. Vau mitä kuvia :) Oot kyllä vaan aina niin upee ilmestys!!

    VastaaPoista
  3. Ihana asu :)! Ja onnea kummiudesta! :) olis kiva että tekisit joskus postauksen teidän suhteesta, ns onnellisen suhteen salaisuudesta :) vaikutatte niin onnellisilta! Saako muuten udella, että paljon Thaimaan matka maksoi ja koska lähdette? Me yritetään just etsiä matkoja sinnepäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :-) Postausidea on hyvä, mutta valitettavasti Mikko ei halua hirveästi olla esillä täällä blogissa, niin en varmaankaa tule toivetta toteuttamaan :| Sen verran voin tässä sanoa, että onnen salaisuus on varmaankin se, että ollaan paljon yhdessä, sekä se etttä olemme samalla toistemme parhaat ystävät:-) Ei mitään ihmeellisiä siis, meillä vaan menee niin hyvin yksiin!

      Thaimaan matka maksoi n 1400/hlö. Lähdemme ihan marraskuun lopussa. Mä en malttais yhtään odottaa tota matkaa :-D!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)