6.7.2013

Ei mennyt ihan putkeen

..Kiitos siitä kuuluu Suomen ihanalle kesälle. Hehkutin tälläkin, kuinka me mennään perjantaina ravintolaan mun synttärien kunniaksi. Oltiin varattu pöytä Coussiccasta ja oltiin kumpikin ihan innoissamme, kun päästään syömään kunnolla, pitkän kaavan mukaan. Perille päästyämme huomasimme ovessa ilmoituksen "Suljettu vesivahingon vuoksi". En tiedä muusta Suomesta, mutta ainakin täällä Tampereella tuli  myöhään iltapäivällä vettä kovemmin, mitä ikinä olin nähnyt. Ja Coussicca oli saanut siitä osansa. Ja sain muuten minäkin kun vein koiria ulos ja taivas repesi yllämme. Oltiin kaikki kotiin päästyämme kuin uitettuja koiria. Näiden kuvienkin perusteella voi jossain määrin päätellä ilmankosteuden tason - mun hiukset villiinty välittömästi.


 Ei sitten menty Coussiccaan. Käytiin muutaman muun raflan ovella kääntymässä ja soitettiinkin yhteen. Ei ollut tilaa. Melkein jo mentiin mahat muristen Mäkkäriin, mutta käännyttiinkin juuri ennen sitä New Yorkiin. Ei oltu käyty siellä pitkään aikaan, mutta eilinen yllätti meidät sen verran positiivisesti, että varmasti mennään pian uudestaan. Sen verran herkkuhampparit vedettiin ! Puhumattakaan alkupaloista :p


Alkupalaksi otin patonkia jonka päällä oli piiikku slaissit chevreä sekä yrttiöljyä. Ai että oli hyvää ! Mikko otti jotain teriakikanavartaita, jotka olivat myös tosi herkullisia. Pääruuaksi otin gourmet-hampparin, joka sisälsi lohta ja jättikatkarapuja. Jos oikein ymmärsin, tää hamppari on New Yorkin listalla vaan kesän loppuun. Ehkä pakko käydä syömässä toi vielä toiseen kertaan :-D Silloin vaan täytyy jättää nuo herkkuleivät syömättä, sillä ne täytti mua jo sen verran, etten jaksanut syödä kuin puolet pääruuasta. Olin aivan ähkyssä. Vähänkö harmitti!

Vaikka ilta alkoi aika takkuisasti, päättyi se kuitenkin hyvin :-) Toi ilta jää kyllä varmaan pitkäksi ajaksi mieleen!

6 kommenttia :

  1. Nami ihanan näköistä ruokaa<3! Katselinkin uutisista eilen, että siellä on ollut oikeen kunnon tulvat :D. Jännä, kun täällä Helsingin suunnalla taas on ollut ihan kuivaa. Ja todella nätti asu! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä tosiaan oli :-D ihan kamala keli! Kiitos sulle <: !!

      Poista
  2. oi ihana toi mekko! ja nam mitä ruokia :) ja sie oot kovin kaunis tyttönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !! :-) Mäkin niin tykkään tosta mekosta (-:

      Poista

kiitos kommentistasi :-)