4.7.2013

epäonnistuneet

Meillä asukuvienottohetket ei oo mitään kovin kummosia. Ensinnäkään Mikko ei pahemmin nauti näiden kuvien ottamisesta. Sen lisäksi ne otetaan yleensä kiireellä, kun pitäisi olla jo menossa seuraavaan kohteeseen. Ja se kuvien ottaminen itsessään kestää parhaimmillaan minuutin. Sitten katson autossa, millaisia otoksia tuli. Välillä ihan ne ovat ihan ok, välillä taas kaikki aika surkeita. Niihin on sitten tyydyttävä. Nämä(kään) kuvaukset eivät menneet ihan putkeen .. Mutta näillä mennään!


Tällä viikolla olen ehtinyt nähdä kamuja leffailun, mässäilyn ja shoppailun merkeissä sekä käydä salilla. Ei siis ole valittamisen aiheita tästä viikosta :-) Huomenna mennään Mikon kanssa ravintolaan syömään mun synttäreiden kunniaksi, vähän jälkikäteen. Ihan parasta! Ruoka on niin hyväää ..


Tän viikkoiselta shoppausreissulta tarttui mukaan elämäni ensimmäinen maxi. En olluut ennen edes kokeillut itselleni mitään maxipituista, joten ihan mielenkiinnosta kävin Ginassa tätä kokeilemassa. Sen verran siihen tykästyin, että vein kotiin asti! Mitäs pidätte? Ei ollut hinnallakaan pilattu, vain viitisentoista euroa köyhdytti lompakkoa :-)

2 kommenttia :

  1. Maksimekot on mun mielestä supernaisellisia, kun ne on tuollaisia kapeita malliltaan :) Haaveilen itsekin mustasta trikookankaisesta vielä tälle kesälle, mutta saas nähdä löydänkö mistään. Ja miehen ottamat on aina niin perus pää puuttu- tai jalat puuttuu-kuvia... :D Tai sitten tausta ja kaikki on ihan vinossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginassa tosiaan oli tuollaisia trikoisia ainakin :-) Toi on kyllä tosiaan ihanan naisellinen! Ja joo .. Ei miehet vissiin jaksa keskittyä tälläsiin hömpötyksiin .... :-D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)