22.7.2013

Kanasalaattia

Tovi on vierähtänyt viimeisimmästä ruokapostauksesta, joten nyt sellaista vaihteen vuoksi :-) Meillä syödään kanasalaattia varmaankin laittoman usein ja mun täytyy sanoo, että se on alkanut viimeaikoina tosissaan kyllästyttämään. Päätin sitten tehdä siitä vähän erilaisen, oikein kesäisen version. Ja sitä tulikin oikein hyvää!


Aluksi pilkoin perus salaattipohjan: kurkkua, tomaattia sekä lehtisalaattia. Olisin laittanut joukkoon vielä vähän punasipulia, mutta se olikin loppunut.


Sitten paistoin kanat oliiviöljyssä sekä balsamicossa. Mun mielestä valmiit kanansuikaleet on ihan suoraan sanottuna kuraa, joten mieluummin ostan fileitä ja leikkaan ne paloiksi.


Salaatin päälle pilkoin cantaloupenmelonin. (Tiedoksi, että mun piti googlettaa, miten toi kirjotetaan ja törmäsin tälläseen faktaan, että meloni on kurkkuihin kuuluva kasvi !? :-D) Ennen olin sitä mieltä, että salaatit salaattina ja hedelmät hedelminä, mutta niin se mieli muuttuu.


Ja annoksen päälle vielä vähän fetaa ja pinjansiemeniä. Itse olisin ehkä korvannut fetat halloumilla, mutten saanut ostaa sitä. Höh. Kuitenkin, nyt on annos valmis nautittavaksi, kaveriksi vähän patonkia ja eikun syömään!


1 kommentti :

  1. Nammm! Hedelmät sopii niin hyvin salaatteihinkin! :)

    crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)