20.8.2013

20/8

Heippa vain. Taas on uusi viikko startannut ihan huomaamatta. Kaikennäköistä tekemistäkin tuntunut riittävän. Viime päivinä oon mm. nähnyt kamuja, leffailun parissa (Monsterit yliopisto - käykää kattoon, oikeesti hauska!) sekä juhlinnan merkeissä. Tässä asua lauantailta, kun oltiin juhlimassa ystävän ylläriläksiäisiä, kun hän suuntaa Lapin yliopistoon asti opiskelemaan. Harmittaa, kun sitten ei enää niin usein nähdä ja ikävä tulee, mutta onneksi nykyään on niin helppoa pitää yhteyttä ♥.


Lauantaina sää oli mitä surkein, joten sujautin jalkaani nilkkurit pitkästä aikaa. Taisi olla hyvä päätös, yöllä oli nimittäin todella kylmä ja silti minä, pahin vilukissa ikinä, selvisin ihan hyvin !


Saatiin sunnuntaina katsotua kaikki How I Met Your Motherit loppuun saakka. Ihan hyvä suoritus mun mielestä, noin kolme kuukautta ja kahdeksan tuotantokautta - 187 jaksoa katsottu. Nyt olo on aika tyhjä :-D Onneksi mulla on vielä sentään Suurin Pudottaja sekä True Blood. Ja aloitettiin vielä uusi sarja, Misfits joka vaikuttaa myös aika lupaavalta. Musta on kyllä tullut todellinen sarjojen suurkuluttaja! Onneksi syksy ja pimeys ovat tuloillaan ja silloinhan ei parempaa tekemistä olekaan ;-)

7 kommenttia :

  1. Kyllä määä Ny takasin tuun!! Sushii -ipe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä tiä!! Vaikka jonku poromiehen löytäisit ;-)

      Poista
    2. Äläs Ny :D samaa sanoitte Hollannista :D

      Poista
  2. Siitä tulee aika tyhjä olo kun katsoo jotain sarjaa ihan himoonsa putkeen
    ja sitten ne on katsottu. Mulla oli sama Housessa,tosin katottiin vaan kausi
    kerrallaan:) Onko noi nilkkurit uudet? Kivan näköiset.Varmaan myös hyvät jalassa?

    VastaaPoista
  3. Hah, todellakin tulee :-) Nilkkurit on jo vuosi sitten hankittu, vaikka uskon etttä samantyyppisiä löytää nytkin! :-) Mukavat on tosiaan.

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)