17.8.2013

asua

Jos joku, niin tämä on luottoasuni! Harmaa t-paita, farkut ja bleiseri. Niin simppeliä, mutta mun mielestä kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvännäköistä. Unohdin muuten täysin esitellä ton t-paidan muiden Kaunasin ostosten seassa. Se on nimittäin myöskin sieltä peräisin. Miten siistit noi hihat ?!


Täällä on ihan hirveä keli tällä hetkellä. Tänään olisi vielä tarkoitus lähteä kaupunkiin illan viettoon ja mua oikein inhottaa toi jatkuva kaatosade. Pliis lopu jo !! Mitäs suunnitelmia teillä on lauantain kunniaksi?

4 kommenttia :

  1. Ihana bleiseri! :) Ja muutenkin kiva asu.

    VastaaPoista
  2. On vähän aiheen vierestä, mutta muistanko oikein eytä teillä on omistusasunto? Ja sä kuitenkin opiskelet, niin mitä tukia sä saat? Onko rittäny hyvin lainanhoitokuluihin? Saitteko hyvin lainaa, vaikka oot opiskelija? Onko teillä 50/50 omistussuhde?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on omiatusasunto. Saan tällä hetkellä vain opintotukea, en asumistukea ollenkaan. On riittänyt, ollaan pankin kanssa järjestetty asia niin että riittää. Saatiin lainaa, mutta ei tietty niin paljoo mitä saatais jos olisin vakituisesti töissä. Omistussuhde on 50/50 :-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)