16.8.2013

Kaunas part 2

Tässä vielä kuvapläjäys Kaunasista. Miten nopeasti voikaan syksy tulla, näissä fiilis on vielä niin kesäinen. Tänään aamulla ulkoiluttaessani koiria, tunsin taas syksyn saapuneen. Nurmi oli märkää, eikä aurinko ollut kunnolla ehtinyt nousta. Toisaalta kivaa, mutta loppusyksyn pimeydestä en tykkää sitten yhtään! Noh, fiilistellään nyt vielä näitä kesäisiä kuvia ..


Näitä kuvia läpikäydessä tuli myös kauhea halu päästä takaisin Kaunasiin .. Ja suurin syy sille halulle taitaa olla noi sushit :-D Oon ehkä outo. Mutta noi oli niin halpoja ja hyviä! Noi meijän annokset juomineen oli yhteensä alle kympin. Ehkä sitten joskus talvella voisi kävästä tuolla uusiks. Nyt odotellaan kuitenkin Thaimaan matkaa!

6 kommenttia :

  1. Niin kaunista!! Ja iski hirmunen sushihimo! onneksi meen ens viikolla turkuun, ni saan sushia:p :D

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tuttuja maisemia, kävin Kaunasissa muutama vuosi sitten kun oli koriksen EM-kisat, oli kyllä hieno kaupunki! Ja Liettuassa on kivan halpaa vielä, varsinkin tälleen suomalaisen näkökulmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin paikasta :-) Nyttenkin siellä näkyi koripalloilijoita, on vissiin koriskaupunki! Ja haplaa oli tosiaan:p

      Poista
  3. Aivan ihanan näköstä!! Rakastan just tuon näkösiä taloja niiku noissa parissa kuvassa näkyy aika alussa :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)