24.8.2013

outta nowhere

Hellouu! Tultiin hetki sitten mökiltä rentoutumasta. Hyvä reissu takana, kelit suosi ja akkuja on taas ladattu :-) Se taisikin olla vika mökkireissu tältä vuodelta. Otin jonkin verran kuviakin, laitan niitä tänne vaikkapa huomenna!

Arvatkaa mitä? Kirjoittelen tätä postausta uudella tietokoneella! Miten mahtava tunne, kun kone käynnistyy varmaan kahdessa sekunnissa, eikä selaimenkaan yläkulmaan tule jatkuvasti sitä hemmetin not responsing tekstiä. Toimii siis kuin unelma. Eikä ulkonäössäkään ole moittimista. Laitan tästäkin kuvia sitten jossain kohtaa. 


Tässä asua yhdeltä sateiselta päivältä. Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin mielestäni tuo paita ja bleiseri eivät oikein toimi yhdessä. Bleiseri kun on luonnon valkoinen ja paidassa on puhtaan valkoisia raitoja. Noh, ensi kerralla oon sitten fiksumpi. Mitäs te tykkäätte tästä asusta?


4 kommenttia :

  1. Ihana asu, tykkään ihan hurjan paljon ! Mun on pitäny ostaa tollanen raitapaita viime keväästä asti, enkä vieläkään oo sellasta hankkinu. Pakko kyllä nyt hankkia, näyttää ainaki sun päällä tosi kivalle (:
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hirveästi :-) Mäkin sain tuollaisen vasta hetki sitten hankittua, vaikka ostoslistalla oli keväästä asti!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)