26.8.2013

syksyistä

Tässäpä katsaus toivomaani syystyyliin. Huomaan, että tyylini on mennyt kokeilevammaksi, vaikka aika klassinen pohja siinä edelleen on. Tajusin tätä kollaasia tehdessä, etten ole vielä tehnyt mitään tarpeellisia syyshankintoja. En ole edes vienyt niitä ajatuksen tasolle aiemmin, haha. Tarvitsisin ainakin jotkut tuollaiset matalat nilkkurit sekä rennon mallisen parkatakin. Neulevarastokin kaipaisia täydennystä! Ja oih, tuollainen viininpunainen, lämpöinen huivikin olisi aika passeli.

neule - täältä / printtipaita - täältä / nahkatakki - täältä / peplumtoppi - täältä / jakku - täältä / mustat housut - täältä / farkut - täältä / nilkkurit - täältä / huivi - täältä / kaulakoru - täältä / laukku - täältä

postauksen linkit ovat mainoslinkkejä

Joko te odotatte syyspukeutumista ? :-)

3 kommenttia :

  1. Pakko myöntää että vähän odotan jo syyspukeutumista, tai ehkä sellasta kun on n. 12 astetta lämmintä :D Liian kylmä ei ole kiva, mutta enää ei jaksa shortseja ja toppejakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma :-) Tuntuu vaan, että se aika on todella lyhyt, sitten tuleekin jo räntää ovista ja ikkunoista :-D

      Poista
  2. Syksy on kyllä ehottomasti parasta pukeutumisen aikaa! :) Just sillon ku ei oo vielä liian kylmä että pitää ympätä hulluna vaatetta päälle mut kuitenki riittävän viile esim just nahkatakille. :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)