28.11.2013

eilinen kuvina

Sain eilen aamulla päähäni tehdä päivä kanssani -postauksen, pitkästä aikaa. Ja eikun tuumasta toimeen. Tässä siis mun eilinen pähkinän kuoressa: 

Aamulla vetäsin puurot naamariin ja sen jälkeen suuntasin salille kasiksi. Siellä vierähtikin reilu tunti reenaillen ja sen jälkeen kävin solkussa ottamassa vähän pohjaväriä Thaimaan reissua ajatellen.
Kympin aikaan käpöttelin salilta kotiin, suoraan kouluhommien kimppuun. Mulla oli tavote saada jo eilen kaikki koulun liittyvä valmiiksi, mutta en ihan onnistunut. Tänään sentään sain ne tehtyä :-)
Parin tunnin kirjoittamisen jälkeen vein koirat ulos ja aloin tekemään itselleni syömistä. Samaa herkkuwokkia jota tein viime viikolla kun kerran oli aineksia vielä jääkaapissa!
Sen jälkeen pikainen laittautuminen ja lähtö koululle graafisen viestinnän tunneille. Ihan  kuin harrastukseen menisi, kun se on aina kello 17-20 :-). Tämän jälkeen käytiin viel nopeasti ruokakaupassa, sitten jumitettiin sohvalla Breaking Badia katsoen. Ei ihan ehditä katsomaan vikaa kautta loppuun ennen lauantaista lähtöä! Damn :-D

Sellaista. Aika perus keskiviikko oli täälläpäin! Mitäs tykkäsitte tälläisestä postauksesta?

2 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)