29.11.2013

Pakkailuja

Mulla oli ajatus aloittaa pakkailut jo hyvissä ajoin ja kerätä kamoja laukkuun pitkin viikkoa. No eihän se tietenkään niin mennyt. Tänään aloitin. Oon tosi huono koko pakkaamisessa. En ole koskaan ollut missään reissussa yli viikkoa ja nyt pitäisi osata pakata vaatteita kahdelle viikolle. Tähän mennessä olen heitellyt vähän kaikkia kesävaatteita laukkuun ja toivonut pärjääväni niillä. Enköhän mä pärjää.

Ihanaa, pian voin taas vetää baltsut jalkaan :-)
Pakolliset luontaistuotteet reissuun: maitohappobakteerit mahataudin välttämisen maksimoimiseksi sekä aurinkokapselit rusketuksen maksimoimiseksi!
Tuota yllä olevaa kaveria tulee hirmuinen ikävä. Samoin kahta muuta karvakamua. Onneksi niillä on hyvät oltavat äitini ja siskoni luona!

Matkan ajaksi tulee myös muutaman viikon postaustauko. Tekee varmasti ihan hyvää, viime aikoina kun on inspis ollut aika hakoteillä. Kuvia otan matkalta oikein kunnolla ja matkan jälkeen tänne bloginkin puolelle saadaan Thaimaan tunnelmia! Nyt kuitenkin näkemisiin :-) Katsotaan ehdinkö ajastamaan yhden postauksen vielä viikonlopulle..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)