16.12.2013

Back in Finland

Jep, Suomeen ollaan valitettavasti palattu. Mitä parhain Thaimaan loma on nyt takanapäin. Odotus todellakin palkittiin! Tuntuu, että takaisin palasi täysin uusi ihminen ja kaikki turha stressi on saatu karistettua pois. Tällä lomalla mä todellakin rentouduin :-) Siitä kertoo ehkä sekin, että kertaakaan en vaivautunut meikkaamaan tai hiuksia erityisesti laittamaan. Myöskään shoppailu ei kiinnostanut tuolla sitten yhtään. Semmoiset jutut tuntuivat tuolla turhalta. Paljon mieluummin lekottelin aurinkotuolissa ja luin hyvää kirjaa, tai kiertelin saaria ja ihailin upeita maisemia.

Kuvia on reissusta kasapäin ja kaikkia en ole vielä saanut edes koneelle siirrettyä. Tässä kuitenkin esimakua Krabista ..


Olen edelleen ihan kujalla eilisestä lennosta johtuen. Lennot olivat todella raskaat, unta sain kummallakin 1-2 tuntia. Koitan nyt kuitenkin sinnitellä iltaan asti ja saada rytmin normaaliksi. Tosin Thaimaassa kävi toisena yönä niin, että menin nukkumaan yhdeksän aikaan, sitten heräsin kahdentoista aikaan yöllä täysin pirteänä. Siinä sitten pyörin sängyssä aamuun asti :D Se oli niin turhauttavaa.

6 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Ekö ookkin nättiä! Kumpa vaan pääss takaisin..

      Poista
  2. Ihania kuvia! odottelen lisääääääääääääääää T ipe

    VastaaPoista
  3. Voi eiii! :D Aivan ihania kuvia!! Mun pikkuveli on just thaimaassa ja yksi hyvä ystävä lähössä ihan kohta niin voin vaan kuvitella kuin matkakuume pahenee vielä sitten niidenkin kuvia katellen ja juttuja kuunnellen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin uskoo sen!! Mä niin haluisin tonne takasin, tää Suomi masentaa!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)