21.11.2013

Statement-kaulakorut asuissa

Sain lukijalta hetki sitten kysymyksen, miten yhdistellä statement-kaulakoruja asuihin. Sen inspiroimana tein Polyvorella muutaman kollaasin siihen liittyen. Mun mielestä statement-kaulakorut sopii melkein kaikkeen. Niin arkiseen, kuin juhlavaankin asuun. Ihan kaikkein sporttisimpiin asuihin en kuitenkaan statement-kaulakorua yhdistäisi - Voisi näyttää vähän tönköltä, jos samassa asussa olisi esimerkiksi lenkkarit tai huppari statement-kaulalakorun kanssa.Tässä kuitenkin muutama esimerkki miten yhdistää statement-kaulakoru arkiasuun ..
color
Näin syksyllä tulee helposti pukeuduttua hieman synkän sävyisesti. Värikkäällä statement-korulla saa helposti lisättyä asuun väriä ja kiinnostavuutta! Eikö tuo ylempi asu olisikin paljon tylsempi ilman tuota korua?

dind
Statement-kaulakorun voi kuitenkin yhdistää maltillisemminkin. Esimerkiksi tässä ylemmässä kaulakoru mätsää laukkuun ja vähän consseihinkin. Samalla se tuo tiettyä asiallisuutta asuun.
exxtra
Statement-kaulakoruilla saa myös piristettyä tylsää asua. Tässäkin on ihan perusfarkut yhdistettynä harmaaseen collegepaitaan. Kaulakorun ansiosta asusta tulee ainakin omasta mielestäni paljon kiinnostavampi!

Mitäs tykkäätte näistä yhdistelmistä :-) ? Jos jotain kiinnostaa kollaasien tuotteiden alkuperä, ne löytyvät polyvoresta näistä mun kollaaseista

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)