22.11.2013

Vapaapäivää

Heippa! Vapaapäiväni on mennyt, yllätys yllätys, pääosin hommia tehdessä. Koulujutut on saatava hoitoon ennen matkaa ja niitähän tuntuu riittävän. Ei kyllä oltas voitu huonompaan väliin tota matkaa ottaa mun koulun kannalta: multa jää esimerkiksi kaikki tentit väliin ja samoin ensimmäinen uusintatenttimahis. Täytyy sitten keväällä varmaan opetella kaikki kurssien asiat uusiks, sillä kyllähän ne mun muistilla kaikki tossa joululoman aikana unohtuu.


Koulu- ja kotihommien välissä tein kuitenkin ittelleni hemmetin hyvää ruokaa! Katkarapunuudeliwokia. Täytyy ihan kehua itteensä, että kyllä on ruuanlaittotaidot parantuneet huimasti verrattuna vaikka parin vuoden takaseen. Sillon kun tein ruokaa, joiden reseptit kumpus omasta päästä, ne oli kerta toisensa jälkeen pahoja/mauttomia sörsseleitä. En mä vieläkään mitään hirveen monimutkasia aterioita osaa väkertää, mutta sentään ne maisuvat useimmiten hyvältä!

Mä luulin eilen, että talvi alkoi, sillä maa oli ihan valkoinen. Mä taisin erehtyä, sillä tänään ikkunasta näkyvä maisema oli taas perus kurainen ja harmaa :-D Laitoin myös jouluvalot esille tuossa yksi päivä. Aika säälittävät räpellykset, mutta jotenkin ne tuovat hymyn huulille aina kun ne näkee. Meinasin ostaa Ideaparkista sellaiset ihanat lankaiset joulupallot, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut. Jollain tasolla tuo jouluhypetys ehkä ahdistaakin, toisaalta odotan jo innolla jouluherkkuja.

Sellaista. Nyt odotan kaveria päiväkahville, sitten vielä reenaamaan. Kivaa viikonlopun alkua! :-)

2 kommenttia :

  1. Oli kyl hirvee shokki, kun sitä lunta ei enää ollukkaa byhyyhyhyhhhh :D

    Ihana toi sängynpääty! Onks se irrallinen ja mistä ostettu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, aika tyhmää:D se on ihan ikeasta ostettu:) ja just sellainen irrallinen!

      Poista

kiitos kommentistasi :-)