22.12.2013

Rantaelämää Krabilla

Mun tekee pahaa katsoa näitä kuvia. Suomi on toden teolla alkanut masentaa ja ikävä Thaimaahan on iskenyt toden teolla. Enpä olis uskonut, että näin pian ja näin kovasti! 

 Krabilla se juttu on kauniiden lähisaarten ja rantojen tutkiskelu. Monelle saarelle pääsee Ao Nangin rannasta pitkähäntäveneellä. Me käytiinkin tekemässä muutama sellainen reissu!

Noin 10 minuutin pitkähäntävenematkan päässä on Railay Beach sekä Phra Nang rannat. Railay oli ihan ok ranta, ei mikään super upea, kuvia siitä tossa alla. Phra Nang taas oli ihan älyttömän hieno tajuttoman upeiden kalliomuodostelmiensa  kanssa. Siellä vaan oli turistejakin ihan hirmuisesti. Railayltä Phra Nangille pääsi kävelemällä "viidakon" halki. Matkan varrella hengaili aina apinalauma. Ne olivat hauskoja, mutta myös todella kesyjä ja röyhkeitä. Multakin lähti vesipullo yhden pikkuisen matkaan :-D Muuten pidin Raileyn fiiliksestä. Ei autoja ja muutenkin tosi rento meininki. Siellä päin näytti pyörivän paljon reppureissaajia.


Yhtenä päivänä lähdettiin käymään Poda Islandilla. Se olikin jo aikamoinen paratiisiranta: valkoista hiekkaa ja älyttömän kirkasta vettä. Harmi että sinä päivänä kun olimme siellä, oli aallot aika suuria ja snorklaaminen hanlakaa. Jonkin verran pystyimme kuitenkin tutkimaan vedenalaista maailmaa. Se oli mun mielestä ihan super kivaa hommaa!


Omalla tavallaan kaunis oli myös Ao Nangissa sijaitseva Nopparat Thara -ranta. Se ei oikein sovellu uimiseen, mutta siellä oli hauskaa käydä kävelemässä laskuveden aikaan. Ranta oli hian täynnä pikku rapuja jotka kipittivät heti karkuun kun ihminen lähestyi.

 Yhdestä uhittelevasta pikku ravusta onnistuin kuitenkin kuvan nappaamaan!

Nyt mun täytyy aloittaa joulusiivous ja lahjojen paketointi. Mun joulufiilis on ihan kadoksissa! En yhtään tajua, että ylihuomenna on jouluaatto. Ehkäpä lumi auttaisi asiaa..

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia miinus noi apinat :D Mä varmaan pelkäisin niitä henkeni edestä, kun ne on nii arvaamattomia XD

    VastaaPoista
  2. woooou mikä kroppppa nainen :D huikee!:)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)