2.2.2014

2/2

Moikka! Helmikuu starttas eilen. Tammikuu tuntukin ihan hirveen pitkältä. Ihan kun esim uudesta vuodesta ois ikuisuus. Toisaalta taas ihan hullua, että on jo helmikuu.

Tänään meillä on seitsemäs vuosipäivä. Eilen käytiin sen kunniaks siellä Marusekissa. Puhuttiinkin sen jälkeen, että nyt se on sitten ohi ja taas odotetaan seuraavaa kertaa kun siellä päästään käymään :-D Aateltiin, että pitäiskö mennä ens kuussa, kun on kerran kihlajaispäivä. Vai pitäskö ihan tosissaan mennä joskus jonnekkin muualle.

Tässä kuitenkin eilisen lookia. Oon nykyään ihan super laiska mitä tulee asukuviin. En jotenkaan viitti vaivata Mikkookaan niiden ottamisella :-D Sen lisäks ne tuntuu vaan toistavansa toisiaan. Saappaat, farkut, neule ja huivi tai vaihtoehtosesti ruutupaita. Näiden kuvien bleiseriasu on ihan poikkeus. Nykyään mua ei niinkään ees kiinnosta shoppailla. Niimpä, mitä mulle on tapahtunut. Tuntuu, et mulla vaan on kaikkee mitä tällä hetkellä tarvin. Ja tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän millasissa vaatteissa viihdyn, usein mukavuudenhaluisuus voittaa. Vaikka kuinka kivalta näyttäis pukeutua korkoihin ja hameisiin, niin ei ne vaan oo mua. Nykyään melkeimpä bleiseritkin ahdistaa. Oon varmaan vanha!


Mitäs pidätte asusta? :-) Tai sen puolikkaasta.

6 kommenttia :

  1. Kivalla näyttää! Ja sun meikki näyttää superhyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana asu!!!:) Hei postaustoiveita taas: Hiukset: Mitä tuotteita käytät,kuinka usein kampaajalla, oletko tyytyväinen hiuksiisi, unelmahiukset yms. Ja sitten sitä unelmalaukku postausta myös :))) Hih, näytät ihan Xenias day blogin xenialta kun sulla on vaaleat lyhyet hiukset :) Eli siis sopii sulle tosi hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Kiitti kun muistutit tosta laukkupostauksesta, oli ihan unohtunut :-) Ja hiuspostauksenin teen. Koitan saada vimestään ens viikolla kummatkin tehtyä. Ja otan ton kohteliaisuutena, kiitti paljon!!

      Poista
  3. Näytät tosi raikkaalta:) Mustavalkoinen sopii sulle!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)