28.2.2011

100! toiveita?

Satasen raja on tässä lähipäivinä menny rikki(blogger+blogilista+bloglovin'). Upeeta:-) kolme kuukautta tällä blogilla menty ja tää homma on niin parasta:-) Kiitti teille! Joten nyt sadan lukijan kunniaks on aika esittää postaustoiveita! Aikaa on tää viikko, eli sunnuntaihin 6.3 asti aikaa ja sit alan niitä pikkuhiljaa toteuttelee. Eli nyt toiveita kehiin!

27.2.2011

keikkaa

 Eilen olin kaverin kanssa Negativen keikalla, josta on vähän niinkun tullu jo tapa:D Parin viikon päästä taas.. Keikan jälkee suunnattii parin mutkan kautta Tivoliin ja pilkkuun asti mentii. Oli tosi kiva ilta, pitkästä aikaa pääsi tyttöjen kesken tuulettuun! Vaikka taisin ottaa pari liikaa kun olo on edelleen vähän heikko.

Uudet lempparisaappaat pääsi koekayttöön ja on kyllä hyvät jalassa! Tykkäsin kyllä muutenkin asusta tosi paljon, vaikka aika kiireessä sen väsäsinkin:p

Tän illan vietän rennoissa meiningeissä. Sauna+tv+hyvä ruoka kuulostaa nyt aika hyvältä kombolta.. Moikka

24.2.2011

studying.......

 Alotin sittenkin jo loman vähän niinkun eilen, ja pidin tänää kotiopiskelupäivän enkun esseen parissa. Oon nyt kirjottanut n.250 sanaa ja pitäs kirjottaa semmoset 500-1000. Miten pakkopullalta opiskelu voikaan tuntua, kun tietää, ettei oo yhtään omalla alallaan?.. huoh. Onneks herkkujen voimilla joten kuten jaksaa..
Tänään tiedossa vielä zumbaa jee:-) Ja loppuilta on niin löhöilyä:p

missin..

miss u spring & summer:-(


kuvat:we♥it, h&m

23.2.2011

möh

 Ihmettelin tänää et kuinka aika voi mennä vaan nopeemmin ja nopeemmin mitä vanhemmaks tulee. Ihan kun just ois ollu joululoma, ja huomenna aletaan jo hiihtolomaa. Mitä ihmettä. Ei sillä kuitenkaa, et mulla jotai lomaa vastaan olis:p

Asiasta tähän päivään. Tänään kuljeskelin ympäriinsä tässä asussa. Koulussa oli mukava parin tunnin päivä ja sit myöhästyin bussista ja menin vanhingossa Hämeenkadun Spirit Storeen. Siellä oli mun tietämättä loppuunmyynti, eikä sieltä taaskaan tyhjin käsin päästy(apua tarviin oikeesti jotai terapiaa), saalis tulee alempana..
Ihan perfectot ylipolvensaappaat! Mukavan 70% alen jälkeen hintaa jäi 20.50,-. Ihan jees diili mun mielestä, en vaa voinu kävellä ohi:p Siel kyl olis ollu vaikka mitä muutakin kivaa, esim clutcheja olis ollu 8.50,-, mutta hillitsin itseni ja selvisin ulos pelkästään noiden kanssa me happy.

22.2.2011

Se siitä sitte..

..nimittäin se shoppailulakko. Kestin hei yli puoliväliin! Tänään kuitenkin tuli sortuminen, kun koulupäivä peruuntu ja piti keksiä jotain tekemistä kaverin kanssa. Vissii pitäs alkaa harkittee jotai terapiaa:-D Löysin kuitenkin ihan älykivoja juttuja Idiksestä:
♦Oon pitkään ettiny täydellisiä, maltillisella korolla varustettuja nilkkureita ja nyt ne löyty Spiritistä! Opiskelija-alennuksen jälkeen hintaa jäi 44,-
♦Uus vyötärövyö Vilasta, ettei aina tarvi käyttää sitä samaa mustaa.. 12.95,-
♦Tunika Ginasta 4.95,-
♦Ja paras löytö ikinä! Seittemänkympin alennuksella varustettu takki Mangosta, 35,- Kumpa ny noi pakkaset hellittäs ja äkkiä!
moi. ei oo morkkista.

20.2.2011

weekend pics and thoughts of mine

Tässä on pari kuvaa viikonlopulta, joka on sisältänyt siskon vanhojentanssit, töitä ja tänään vaan hengailua. Vaikka tänään oli tarkotus vaan relata, on silti kauhee ressi päällä, kun oon niin pihalla ton tulevaisuuden urani kanssa..
Oon aina pikkutytöstä lähtien halunnut tehdä jotain luovaa työtä; rakastan piirtämistä ja maalaamista. Olinkin jo päättänyt, että nyt haen ihan tosissaan arkkitehtikouluun, oon hankkinut kaikki tarvittavat ennakkotehtävämatskutkin. Tänään sitten tutkin tarkemmin pisterajoja ym ja tajusin, että mulla on tosi pienet mahikset päästä sisään.. Ensinnäkään lyhyellä matikalla ei pitkälle pötkitä. Kaiken lisäks mulla on kaks muutakin paikkaa mihin aattelin hakee, ja tietenkin ne kokeet on samoina päivinä, kun arkkitehtivalintakokeet. Eli olis aika suuri mahdollisuus, et jäisin tyhjänpäälle, jos hakisin vaan sinne. Ja sen tiiän niin varmasti, etten tonne tietojenkäsittelyyn jää!!
Joten nyt sit vähän surumielisenä ajattelin jättää hakematta sinne arkkitehtikouluun kokonaan, ainakaan siis tänä vuonna en hae. Katsotaan, jos sitten ens vuonna..

En tiiä kiinnostaako ketään nää mun pohdinnat, mutta mulle tää blogi on myös paikka, johon kirjotan tuntemuksiani, jos siltä tuntuu. Ja nyt todellakin oli tarvetta. Nyt en ehkä kuolekaan tähän älyttömään stressimikreeniin. Kirjottaminen tekee ajatukset vaan niin paljon selkeemmäks:-)

17.2.2011

asunasu

Hienosti Hilma näyttää pyllyä ekassa kuvassa:-D
 Mut tässä eilistä asua pikasee:-) Käytä ihan tarpeeks usein tota vyötä.. Sit kun tää shoppailulakko on ohi, käyn niin ostaan jonkun toisenkin kivan.. Oon muuten meinannu eilen ja tänään lipsua mun lakossa, kun kaks kertaa jo meinannu kiikuttaa yhtä neuletta Hennesillä kassalle. Pitäs oikeesti kiertää noi vaatekaupat nyt kaukaa!
Ja niin, tulihan se pakettikin vihdoin, kun vähän valitti asiasta ;-)

15.2.2011

todayy

Tänään on taas vähän siivoiltu ja järjestelty. Kaikki on nyt vihdoin paikoillaan ja siististi:-) Oon myös ikävöinyt kovasti kevättä, ja hainkin jo kesäkenkiä varastosta tänne ihailtavaks. Tänään tajusin myös, että H&M ei vissii enää halua toimittaa mulle mitään jostain kumman syystä, kun viime lähetyksestä jäi puolet tulematta ja uusinta tilausta ei oo paljoo kuulunut, vaikka piti jo viimeviikolla tulla. Tosi jees.
Tää päivä on vietetty kotivaatteissa ja muutenkin kotikuosissa, joten kuvia tulee vaan vähän uudistetusta sisustuksesta:
 Elikkäs olkkarissa on nyt uusi pöytä, koristetarraseinällä, sekä hyllykkö:-) Ei siis ostettukkaan sitä lipastoo makkariin, vaan siirrettiin olkkarin lipasto makkariin ja ostettiin tohon toi hyllykkö ja mun mielestä just passeli ratkasu! Vanha korituoli meni myös olkkarista parveke käyttöön ja talja löysi tiensä varastosta tohon sohvalle. Makkarista löydän nyt lempparikenkiäni valkosista säilytyslaatikoista:-) Enää pitäs saada uusittua tvtaso sekä olkkarin matto!

Nyt kunnon siivouspäivän jälkeen voin istahtaa telkkarin ääreen ja nauttia iltapalasta

14.2.2011

brun

Jees, taas on hiukset tummemmat, ja nyt kunnolla! Neljä viimestä vuotta oon ollu enemmän tai vähemmän blondi mut nyt se on loppu!:-D Vähän vielä vaatii totuttelua, mutta oon kyl tyytyväinen. Tätä harkittiin pitkään!

Tää päivä on ollu kunnolla kodin laittoo - on kasailtu eiliset Ikea ostokset ja siivoiltu.. Näyttää jo aikas hyvältä!:-) Kohta kyllä niin liimaudun tohon sohvalle, kun maanantain tv-putki(täykkärit+SATC) taas alkaa, moi!

13.2.2011

yammieee

Eilen oli ihan mahtava ilta. Käytiin Mikon kanssa Tampereella ravintola Newyorkissa syömässä, kun viime lauantaina ei ehditty ennen leffaa, vaikka oli tarkotus. Mahtavasta illasta saan kiittää seuraa ja etenkin ruokaa; söin näin vaatimattomasti sanottuna parhaan annoksen, mitä oon ikinä syönyt! Ei yhtään ala tekeen sitä mieli, kun kattoo tota kuvaa...
Ja jälkkäriksi kotona kaakaota kerma-vaahdolla. Voiko lauantai-ilta tästä paremmaks mennä?

11.2.2011

rentoiluday

Päätin jäädä vielä täksikin päiväksi kotiin, kun illalla olo tuntu vähän kuumeiselta. Aamulla kuitenkin olo oli jo ihan normaali, mut jäimpä nyt silti kotiin varmuuden vuoksi. Oon nyt sit vaan hengaillu kotona, tekee vissii välillä ihan hyvää.
Meijän hölmöläinen on alkanu keikutteleen päätä tollai söpösti aina kun sille juttelee:-D Ihan ku tässä videossa. Ehkä muuten paras video ikinä:-)! Sillon tommoset teipit nyt korvissa, kun rassukalla käänty korvat ihan väärään suuntaan, niin kasvattaja kehotti teippaan ne. Pikkuinen saparopää

Tein myös vähän Ikean listaa, kun sunnuntaina pitäs lähtee siellä käymään. Päätarkotuksena hommata tommonen lipasto makkariin. On se kumma kun sitä säilytystilaa ei oo ikinä tarpeeks! Sen lisäks vähän kaikennäköstä muuta pikkusälää ostoslistalla..

10.2.2011

diidiidii

Koulusta on tänään virallinen vapaapäivä, jee! Mulle se tarkottaa ainakin pikkusta siivouspäivää ja päätin myös jo eilen, että jalallanikaan en ulos astu. Paitsi on ehkä vähän pakko, kun Hilmankin tarvii päästä ulos..
moi
Kuvien perusteella mun ehkä kannattaa harkita myös noiden peiliovien pyyhkimistä.. On vähän pölyssä! Siivouksen lisäks tähän päivään pitäs vielä sisältyä vieraiden käyminen ja illalla zumba. Vähän ärsyttää kun en oo ehtiny sinne johki kahtee viikkoo:-(

Mut jos pikkuhiljaa sitä siivousta!

8.2.2011

:-)

Tässä muutamat kosmetiikkauutuudet, joita on tullut viime aikoina hankittua..
☺Aurinkopuuteri & peiteväri Hennesiltä - Ja tykkään kummastakin! Arskapuuteri on musta just hyvän sävynen ja peitevärillä saan kivasti mun armottoman tummat silmänaluset aamusin piiloon..
☺Kuorintavoide Seppälästä, jonka tuoksusta en saa tarpeekseni. Ja uus Acon itsari Doven tilalle - better!
☺Helmiäisnude Maybellinen luomiväri, joka pääsi heti päivittäiseen käyttöön!:-)