30.3.2012

my new handbag

Jee mun uus ihana nahkainen kaveri saapui vihdoin tänään. Piristää kyllä tätä sairasteluviikkoa kivasti :-)



Tuunasin sitä heti vähän. Nimittäin Otin siitä sen ronskimman hihnan pois ja laitoin mukana tulleen ohuen hihnan tilalle. On näin kyllä vielä enemmän mun näköinen :-) Tämän tilasin siis Ebaysta. 

 

Nyt Aada toivottaa teille mukavaa viikonlopun alkua. Mä otan rauhassa, mutta pitäkää te kivaa ;-)

29.3.2012

päivä kipeen mun kanssa

Äää mua kyllästyttää jo tää kipeily ! Lähdin tänään aamulla aikaisin jonottamaan opiskelijaterveydenhuoltoon, toiveena oli päästä sitä kautta lääkärin puheille. On nimittäin vaan huonompaan suuntaan tää "flunssa" mennyt ja haluisin pikkuhiljaa tervehtyä. Kuulisitte esim mun äänen. Noh, en päässyt lääkärille, terkka vaan määräsi kotiin lepäilemään ja sanoi, että tule ensi viikolla uusiksi jos ei ole parempi fiilis. Aikalailla siis turha reissu :-( Pyysin kuitenkin todistuksen töihin tästä sairastelusta, sillä en usko olevani lauantaina vielä työkuntoinen kun olisi työpäivä.


Noh, eipä se  kotoa poistuminen jäänyt ihan tähän yhteen kertaan kuitenkaan. Ilmoittauduin nimittäin maanantaina kansainvälistymisen uusintatenttiin ja pakkohan se oli sitten iltapäivällä käydä rustailemassa. Toivottavasti mentiin läpi, ainakin sen jälkeen jäi ihan ookoo fiilikset :-D


Tentistä suoraan menin Mikon kanssa kauppaan. (Ei se siellä yksin pärjää ilman listaa!) Mikolla oli niin hirmunen nälkä, että käytiin siinä lomassa myös syömässä. Mun pizza oli varmaan super hyvää, harmi vaan etten maistanut oikein mitään tän tukkoisuuteni ansiosta :-D Hieman turhauttavaa ?


Nyt datailen tässä koneella ja pohdin olisiko voinut olla maltillisempi ja olla vain kotona koko päivän. Ei nimittäin ainakaan hyvää tehnyt tämä liika kotoa poissaolo parantumiselle. Huomenna vietän kyllä kokopäivän peiton alla tässä sohvalla juoden jotain lämmintä ja hyvää.

Nyt vuorossa viidakon tähtöset ! moimoi

tässä vielä tän päivän biisi. Ihana JB ! :-D

28.3.2012

fashiolista

Mä heräsin vähän myöhään tähän Fashiolista juttuun. Nimittäin eilen tylsyyksissäni kirjauduin sinne sisään ensimmäistä kertaa .. ja jäin koukkuun ! Ihanien vaatteiden tykkäilystä ei meinannut tulla loppua !


Fashiolista on tosi inspiroiva: Sen avulla on helppo miettiä mihin suuntaan voisi tyyliään viedä ja miettiä erilaisia asukokonaisuuksia. Sekä suunnitella tulevia hankintola ;-) Sivupalkissa on linkki mistä voitte alkaa seuraamaan mua Fashiolistassa. Liittykää toki tekin !

27.3.2012

50

Hah, villeinä nuoruusvuosina täytin monia ja taas monia tälläsiä ihme fatkakyselysysteemiä. Näin kipeänä viihdytin itseäni ja täytin tälläisen pitkästä aikaa. Tässä siis 50 (turhaa) faktaa musta !

Tosiasioita sinusta:

1. Nimikirjaimesi? SAK
2. Montako syksyä olet elänyt? 20
3. Minä viikonpäivänä synnyit? En tiedä. eikun tarkistan ! .. Tiistaina
4. Opiskeletko jotain? Jep, liiketaloutta Tamkissa.
5. Oletko joutunut vakavaan onnettomuuteen? En onneksi.

Mielipiteitä:

6. Pidätkö enemmän lumi- vai vesisateesta? Vesi.
7. Mistä musiikista pidät? Aikalailla kaikenlainen musiikki menee.
8. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi juuri se on ylitse muiden? Kesä. Sillon kaikki on vaan kivempaa !
9. Minkälaisista elokuvista pidät? Komedia ja draama.
10. Pidätkö jonkun maan kulttuurista erityisen paljon? En ole niin syvästi perehtynyt mihinkään.


Ulkonäöstäsi:

11. Kuinka pitkä olet? 170
12. Minkälaiset hiukset sinulla on? Ruskeat, aika pitkät, huonosti käyttäytyvät ja huonokuntoiset :-D
13. Silmät ovat sielun peili, minkälaiset silmät omistat? Tummat, sini-harmaat.
14. Pidätkö hymystäsi? No kyllä se menee.
15. Mistä pidät ja et pidä ulkonäössäsi? Pidän silmistäni ja ylipäätään kasvoni ovat ihan ok. Samoin kroppani on aika sopusuhtainen. En tykkää jaloistani.

Suhteet:

16. Ketä perheeseesi kuuluu? No saman katon alla asuu Mikko ja koirat.
 17. Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa? Mikko ja äiti.
18. Seurusteletko? Jep.
19. Minkälaisessa seurassa viihdyt? No mukavassa ja toiset huomioonottavassa
20. tunnetko paljon ihmisiä? En kai mitenkään erityisen paljoa.

Ruoka:

21. Eksoottisin ruoka jota olet maistanut/syönyt? Hmm .. sushi:-D ?
22. Onko sinulla erikoisruokavalio? Ei
23. Mistä juomista pidät? No vettä menee varmaan eniten.
24. Mitä ajattelit syödä tänään? Ajattelin pyöräyttää PastaBolognesen.
25. Pidätkö ruuanlaitosta? Silloin kun olen sillä tuulella.

Vapaa-aika:

26. Pidätkö piirtämisestä? Tykkään. Nuorempana piirsin aina, nyt se on aika hyvin jäänyt kokonaan :-(
27. Pyöräiletkö paljon? En hirveästi.
28. Mitä musiikki merkitsee sinulle? Paljon.
29. Harrastatko mitään vakituisesti? Kuntosalilla käyntiä
30. Haluaisitko aloittaa jonkun harrastuksen? Ehkä joku uus liikuntajuttu vois olla kiva :-)


Kotisi:

31. Asutko vanhempiesi luona? En
32. Vietätkö paljon aikaa huoneessasi? Hmm yleensä hengaan olkkarissa.
33. Onko kotisi kodikas? On:-)
34. Mitä muuttaisit kodissasi? En täällä mitään, mutta uudesta kodista vaikka mitä !
35. Millaisessa talossa asut? Kerrostalossa.

Unelmia:

36. Odotatko aina huomista vai elätkö tätä päivää? Riippuu päivästä, yritän kyllä elää tässä päivässä.
37. Mihin suurin haaveesi liittyy? Mikähän mun suurin haave on. Olla onnellinen ja pysyä terveenä ?
38. Haaveiletko paljon vai pidätkö jalat maassa? Kyllä mä haaveilen aikalailla.
39. Uskotko kohtaloon? Kaikella on tarkoitus.
40. Kerro jokin pieni mukava toiveesi? Saada nyt jotain herkkuja kun oon kipee ! :-D

Vielä loppuhöpinää:

46. Onko sinulla hyvä ryhti? Varmaan ihan jees.
47. Oletko onnellinen? Jeps.
48. Nautitko olla yksin? Kyl mä usein viihdyn yksinkin.
49. Pidätkö pimeästä vai valoisasta enemmän? Valosta.
50. Kuinka hyödyllisenä pidit tätä kyselyä? Tosi hyödyllisenä. Eiku.

26.3.2012

lemppari asusteet ja kengät

Niin siinä sitten kävi, että tukin oikein kunnolla kipeäksi ja olen tänään vain lepäillyt kotona. Mutta eiköhän tämä tästä ..

Lempi vaatteet -postauksen yhteydessä kyselin olisiko halukkuutta myös lemppari asusteet -postaukselle. Ja kuulemma on niin tässä se nyt tulee :-)

lemppari laukku
 Bulgariasta

lemppari pikkulaukku
 h&m

lempparit (ja ainoat!) arskat


 lemppari korkkarit
 h&m

 lemppari baltsut
 h&m

lemppari huivi
h&m

lemppari saapikkaat
 
Vagabond, Aleksi13 & Ten Points, Stockmann

25.3.2012

yesterday's

Eilen lähdettiin tuulettumaan kaupunkiin kera parhaiden tyttöjen. Illasta ei taaskaan naurua ja hauskuutta puuttunut, vaikka ulkona oli lievästi sanottuna hirveä keli ja päädyttiin lopulta ihan kamalaan baariin :-D. Kotiin tullessa sukat oli ihan litimärät ja nyt sitten oonkin kivassa köhässä ja kuumeessa. Ihan perus, kiitos vaan tytöille :-D


Illan asusta tykkäsin kovasti. Nykyään tekisi aina ulos lähteissä mieli laittaa toi pinkki bleiseri päälle, se on niin super <3

Nyt kuitenkin iltaruokaa laittamaan ja vähän parantelemaan tätä kipeetä oloa! Katsotaan pääsenkö huomenna edes kouluun. Toivottavasti tää menis nopeesti ohi.

24.3.2012

Raha ei tee onnelliseksi .. ?

Mä aloin tuossa pari päivää sitten pohtimaan syvällisemmin sanontaa "raha ei tuo onnea". Itse asiassa aloin epäilemään väitettä. Onko todella niin? Vai miten tämä sanonta pitäisi ylipäätään ymmärtää. Onko sanonnassa kyse miljoonista vai siitä, että ylipäätään selviää päivittäisistä ostostarpeista?

Kuvitellaan vaikkapa tilanne, että olisimme Mikon kanssa kumpikin opiskelijoita ja ilman töitä. Tampereella vuokrakaksiosta saa ainakin sen 600 euroa maksaa kuukaudessa. Opintotuella ei kovin pitkälle pötkittäisi ja vuokran ja muiden laskujen lisäksi rahaa jäisi enää ruokaan ja bussikorttiin, eli niihin ihan pakollisiin. Eikä todellakaan mihin tahansa ruokaan, vaan laskettaisiin pennilleen, että onko nyt varaa ostaa muuta kuin nuudelia ja tonnikalaa. Illanvietoista ystävien kanssa saisi vaan haaveilla, samoin uusista vaatteista. Ulkonasyömiset olis täyttä luksusta ja salikorttiakaan en omistaisi.


Mä ainakin teen töitä siksi, että mulla on varaa tehdä muutakin kun istua kotona. Eli tehdä sellaisia asioita, jotka tekee mut onnelliseksi. Että voin ostaa ruokakaupasta sitä ruokaa kun haluan (toki pidän järjen mukana). Voin lähteä kavereiden kanssa viettämään iltaa kun siltä tuntuu ja ostella välillä vähän jotain ekstraakin. Voin myös haaveilla matkoista niin, että ne voi toteuttaakin, mulle nimittäin matkustelu on tosi tärkeää. Ja saan harrastaa, eli käydä salilla, koska mulla on siihen varaa. Ja mikä tärkeintä, ilman rahaa mulla ei olisi ikinä ollut varaa hankkia kahta ihanaa koiraa tai elättää niitä.

Mä olen oppinut myös siihen, että raha ei kasva puussa, yksinhuoltajaperheestä kun olen. Mulle on siis tosi tärkeää, että pystyn pärjäämään itsekseni. En siis haluaisikaan rahalahjoituksia vanhemmiltani. Vaikka välillä pitkät työ+opiskelupäivät tuntuvat raskailta, tiedän että se on sen arvoista:-) Ilman töitä mulla ei olisi varaa oikeastaan mihinkään. 

Olen kyllä myös sitä mieltä, että rikas voi myös olla onneton. Voisinkin muuttaa tuon sanonnan muotoon "Pelkkä raha ei tuo onnea". Onneen tarvitaan myös ystäviä ja muutenkin hyvä tukiverkosto ainakin. Eikä siihen onneen myöskään niitä miljoonia tarvita. Kun rahaa on riittävästi, niin asiat ovat hyvin :-) 

Tässä teille kuitenkin vähän syvällisempää postausta. Mitä ajatuksia asia teissä herätti ? Tuoko raha onnea vai ei ?

23.3.2012

something new

Noniin, tässä tulisi ne mun uudet farkut sekä Aleksi13:sta ostettu heräteostos. Farkut löysin Koskarin Onlystä ja ne on tollaset perussiniset, kapeapunttiset, normaalilla vyötäröllä varustetut farkut. Istuu mulle ainakin tosi hyvin ! Samaa mallia oli myös ihan tummansinisenä ja täytyy varmaan nekin vielä kotiin hakea:-) Kun ei kerran hinnallakaan oltu pilattu, nimittäin 25€  jouduin näistä pulittamaan !


Ja Veskan Aleksista lähti mukaan jotain todella epäajankohtaita, mutta jotain niin ihanaa ! Käytiin vaan "pyörähtämässä" Shobbailuilla, mutta kun näin nää niin oli ihan pakko sovittaa.. Nahkaiset beiget Vagabondin saappaat vei mun sydämen. Jahkailin ja jahkailin, että kannattaako nyt ostaa enää saapikkaita, mutta Mikko oikein yllytti :-D Kassallehan ne sitten päätyivät, onneksi. Nimittäin oikeasti aika fiksua mielestäni ostaa nahkaiset saapikkaat näin keväällä kun 150 euron hintalappu on vaihtunut 75 euron hintalappuun :-)


Eikö olekin ihanat ? <3 Älkää välittäkö kastuneesta kärjestä !

22.3.2012

yesterday's

Eilen me otettiin suunnaksi  kauppakeskus Veska, tarkoituksena ostaa Mikolle uudet farkut. Mä lähdin vähän  avoimin mielin katseleen jos jotain pientä kivaa ostaisi, mutta mitään isoa ei ollut ajatuksissa ostaa. Mutta mitäs sitten kävikään, Aleksi13:n shobbailut vei mut vähän mukanaan, ja ostin jotain, mikä ei ole todellakaan ajankohtaista tai ollut muutenkaan suunnitelmissa ostaa:-)


Tässä kuitenkin asua reissulta. Esittelen saaliin myöhemmin kera uusien farkkujen ;-)

20.3.2012

tuesday

Tänään olin laiska ja lähdin koulusta vähän etuajassa, kun ei toi Excel-matikka oikein napannut ja mieleen juolahti parempaa tekemista. Inhoon Exceliä ylikaiken ! :-D Ja sitten siihen yhdistettynä vielä matikkaa - ei todellakaan kiva yhdistelmä. Ja mitä se parempi tekeminen sitten oli ? Uusien farkkujen metsästäminen tietenkin ;-) Mullahan oli sellaiset tossa tän kuun ostoslistalla, ja aika nopeesti uutukaiset löytyikin ! 


Laitan niistä varmaankin parempaa kuvaa jossain kohtaa. Ne ei siis oo noi jotka tossa vilahtaa, vaan ne on tuolla pussin uumenissa piilossa ;-) Nyt me lähdetään kauppaan :-) See ya

19.3.2012

huomenta päivää

 ..ja hyvää viikonalkua jokaikiselle ! Mun viikko alkaa suhteellisen kivasti, koulusta on nimittäin vapaata ja illaksi täytyy vain mennä töihin. Käytiin jo koirien kanssa ulkoilemassa ja kohta pitäisi alkaa tekeen vähän matikan juttuja.. vaikka vapaata koulusta onkin. Tosi mälsää muuten kun sataa lunta ! Eilen oli vielä niin ihanan keväinen keli ja nyt sitten lunta ! Sitähän tässä just kaivattiinkin..


Laitettiin muuten eilen yhdestä asunnosta tarjous. Katsotaan miten käy:-) Huomenna viimeistään pitäisi tulla asiasta tietoa. Jänskää. Nyt kuitenkin henkisesti valmistautuun matikan tehtäviin. Tai sitten välttelemään niitä kaikin mahdollisin tavoin.

18.3.2012

eilinenenen

Eilen oli taas lauantai ja perinteisesti kiire töiden jälkeen illanviettoon. Eilen ohjelmassa oli pomon viiskymppiset ja bussimatkalla kotiin mietin päässäni äkkiä jotain sopivaa päälle pantavaa. Aluksi ajatuksena oli laittaa korot jalkaan, mutta taas kerran mukavuudenhaluisuus voitti ja jalkaan päätyi matalat pohjat :-D Tämmöstä sitten päätyi lopulta päälle ..


Mikkokin lähti eilen omiin iltarientoihinsa ja ilmeisesti yritti hyvittää sitä näillä ;-) Ja onnistuikin. Sain haukata ennen lähtööni siiis nää herkut niin jaksoin juhlaruokaan asti, hah.

16.3.2012

uusia + tilattu

Eile hain Ärrältä mun Hennesin paketin, ja sieltä kuoriutui kahdet mitä ihanimmat baltsut; mustat mokkaiset ja teräväkärkiset söpöläiset ja nudet ruseteilla varustetut ihanuudet ! Mulle selvis tosiaan vasta kotona, että noi mustat on oikeeta mokkaa ja se oli kyllä iloinen yllätys. Hintaa ei näillä kuitenkaan ollut kahtakymppiä enempää :-)

Kuten aikaisemmin kerroinkin, suunnitelmissa on ollut ostaa uusi musta laukku kultaisilla yksityiskohdilla ja pari päivää sitten lähti Ebaysta nahkainen sellainen tilaukseen. Se on siis tämä tässä alla, mutta mustana :-)
Mitäs tykkäätte uusista mun asustehankinnoista ?

15.3.2012

murut

Meidän koirien kuvat on kovin toivottuja. Tässä niitä iso kasa, jotka juuri laitoin kehitykseen <3

14.3.2012

lipss

Mitä tulee huulimeikkiin, oon aina ollut sitä kohtaan aika laiska. Huulirasva on ollut aika vakkari päivittäisessä meikissä. Pari viikkoo sitten kuitenkin törmäsin Sokkarilla kivan sävyiseen huulikiiltoon. Vaalean pinkki huulikiilto oli niin söpö ilman mitään kimallehärpäkkeitä sun muita(en tykkää yhtään kimalteista huulikiilloissa tai huulipunissa!) niin nappasin sen sitten mukaani.

Nyt olenkin sitten koittanut skarpata huulimeikin osalta ja ottanut huulikiillon käyttöön päivittäisessä meikissäni.  Välillä sen lisäily päivän mittaan tosin on unohtunut, mutta mitäs tuosta:-). Huulikiillon alla käytän Maybelline MNY sarjan huulivoidetta. Ja huulikiilto on siis We Care sarjan Magnetic Lips huulikiilto.