22.6.2011

can't wait!

Muut siellä suunnittelee Juhannusjuttuja, meillä siitä ei oo tietookaan, meillä suunnitellaan Bulgarian reissua:-) Tänään alottelin jo vähän pakkaileen ja matkakuume senkun kasvaa. Tein myös vähän listaa siitä, mitä kaikkee tarttis pakata, ja aika pitkä listä siitä tulikin, apua! Niin toivon, että saan ees jotain karsittua, että saan tuotua takasin päin tavaraa as much as I want to:-D
Kuvailin kuitenkin juttuja, mitkä varmasti lähtee mukaan:
Maitohappobakteerit, must have.
Kaikki biksutkin on aika must have:-D Onneks nää ei kuitenkaan ihan älyttömiä vie tilaa tai paina oikeestaa mitää. Yksinäiselle yläosalle ei oo vielä paria löytynyt, mut jospas sieltä sitten:-)
Muutamat sortsit.
Muutama laukut ja kengät.  Jalkaan laitan baltsut ja yks laukku tulee vielä käsimatkatavaroille.
Hiuksille Bonacuren aurinkosuoja ja Tresemmen lämpösuoja.
pakolliset topit.

Semmosia sitten:-) Tänään pitäis vielä pakkailla, sillä huomenna en oikein ehdi, kun on koko päivä töitä ja illalla vietetään mun ja yhden mun kaverin nelikymppisiä! Tampereelle pitäis siis suunnata, veikkaan että on aika hiljasta kaupungissa, mut ei se mitään:-D. Loput pakkailen perjantaiaamuna ja sitten iltapäivällä lähdetään ajeleen kohti pääkaupunkiseutua. Katotaa ehtiikö perjantaina vielä postaileen, toivottavasti:-)

Ja muuten, ens viikon lauantaina lentokentältä suoraan Sonisphereen, great:-D!

20.6.2011

I wanna gooo

Tänään on ollu oikee tehopäivä! Oon siivonnu kun hullu, zumbannu, vaihtanu makkarin järjestystä, käyny kampaajalla ja kahvittanu porukkaa. Kahviteltiin mun parikymppisiä, jotka oikeesti siis on lauantaina. Sain mukavasti rahaa Bulgarian reissua varten, joka senkun lähestyy! Kuvistakin voi huomata, et haettiin jo matkalaukutkin esille, oon hieman innoissani:-D
Ja muuten, tykkään tosi paljon näistä hiuksista:-) Vaikkei niissä ihan kauheeta muutosta ookkaan tapantunut, mutta tuntuu jotenkin paljon keveimmiltä kun ennen. Muutama sentti otettii latvasta ja sit kerrosteltii:-) Mitäs te tykkäätte?

Loppuun viel mun tän hetken lemppari biisi! Tää on äälyttömän hyvä!
Britney Spears - I Wanna Go

19.6.2011

new luvss

Eilinen lauantai-iltapäivä meni sitten siellä Idiksessä, kuten oli ajatuskin. Kun päästiin paikalle, kummallakin tytöllä oli ihan älytön nälkä ja mentiin suoraa siiville, nammm. Kun oltii syöty mahamme pyöreiks alettiin kiertää kauppoja. Oltiin kumpikin siinä uskossa, et alet on jo vähänniinku alkanu, mut eipäs ollutkaan, muutakun Ginassa:-(. Noh, ihan tarpeeks kuitenkin ostostelin, kun oikeestaan ei ollu tarkotus ostaa oikeestaa mitään..
 Eli mukaa lähti Ginan musta pellavainen hame, joka oli varustettu -50% lapulla. Se ei ihan parhaita puoliaan tossa kuvassa näytä, mut ihana se on. Samoin ginasta lähti t-paita alle vitosella, mun mielestä älyttömän kiva malli:-) Hennesiltä hain sit vielä saman yläosan, kun minkä viikolla ostin, mut toisessa värissä. Rakastuin siihen niin palavasti nimittäin! Ajattelin et mun yks alaosa mätsäis niihin, mut eipä ihan niin mätsännytkään, eli alaosa noihin pitäs jostai vielä hakee, jee. Mulla on ihan kamala bikinibuumi päällä, tekis mieli ostella niitä ihan kauheesti:-D Hyvä kun ennen oon aina kummastellu ihmisiä, jotka hamstraa kasoittain bikineita Suomen kesää varten..

18.6.2011

uudet ihanuudet♥

hm/9.95,-

Hain eilen postistatää ihanat Hennesin kiilakorot, jotka pari viikkoo sit tilasin. Ja on ihanat! Ei kaduta yyyhtään et tilasin, vaikka olikin ostoslakko menossa:-)

Et sattus olee härkä?

 Eilisellä illalla on jotain tekemistä ton otsikon kanssa, eli sitä ei tarvii ymmärtää:-D Eilinen ilta oli tosiaan ihan mielenkiintonen, vähän niinku ennustelinkin. Ensin oltiin kaverin kanssa täällä meillä, juotiin "yhdet" ja avauduttii maailman jokaisesta asiasta varmaan, ja joskus yhden aikaa si päätettii lähtee retkeileen sateiseen Nokian yöhön. Oli suhteellisen hiljasta voin sanoo. Päädyttiin sit lopulta yhille tutuille istuskeleen, eli joskus kahdelta ja tunti siitä ni oltii jo kotona nukkumassa. Näitä fiksuja reissuja. Mut hauskaa oli ku seura oli mahtavvaaa:-) Ja illan asua olis tässä. Naama ja hiukset työpäivän jäljiltä, en kauheesti jaksanu panostaa:-)
 Ja totaaa.. tää tais olla illan paras kuva..
Ihan laadukkaita kuviahan tolla mun uudella kameralla saa? Vai olikohan vika kuvaajassa tällä kertaa:-D

Parin tunnin päästä suuntaan sit Idikseen toisen hyvän kaverin kanssa. Let's see pääsenkö sieltä tyhjin käsin ulos(not)

16.6.2011

Where them girls at?


Muutamat kuvat eiliseltä leffaillalta + toi päivänasu. Katteltii toi Saman katon alla ja se oli kyllä ihan söpö leffa. Perus jenkkihömppää mut ihan söpö:-D Tää viikko on ollu suht raskas töiden suhteen, mut enää huominen ja sit on kolme päivää vapaata! wuhuu. Huomenna illasta ois tarkotus nähdä yhtä kaverii, saa nähä mitä keksitään taas ja lauantaina käydä Idiksessä toisen kaverin kaa. Viikonlopusta tulossa siis kiva:-) Sunnuntai mun pitää pyhittää leipomiselle, kun maanantaina tulee sukulaisia synttäreille. Et semmosta mooooi:)

15.6.2011

uusia

No nyt on sit uus pokkari:-)! Ei tosin se mikä oli tarkotus ostaa, kun ne oli loppu! Niin mun tuuria! Katoin vielä eilen netistä, että kaks kappaletta pitäs olla hyllyssä, mut kappas kun ei ollut enää:-D No kuitenkin nyt pitäs olla siitä vielä vähän parempi versio(Olympus µTough-6020), kun kerran makso parikymppiä enemmän. Ja sen perusteella mitä oon tota nyt testaillu, niin hyvältä vaikuttaa!
Sit kävin vielä Hennesillä, koska mun tilaamien bikinien yläosa ei ollutkaan sit yhtään hyvä, niin piti hankkia joku toinen sen tilalle. Koitin varmaa kymmentä eri yläosaa(Mikolla meinas vähän palaa käämi odotellessa..), jotka vois sopia tohon ala osaan ja tommosen sit ostin:) Tää on kyl nyt mun ehdoton lempparibikinikombo♥

14.6.2011

sekalaista

Moikka vaan! Ajattelin tulla kirjottaa tämmöstä kuulumispostausta vaihteeksi. Ei sinänsä mitään erikoisempia tapahtunut oo, mut jotenkin taki vaan mieli tulla tarinoimaan:) Tänään siis kävin varaan sen kampaajan ja se olis sit ens maanantaina. Meinasin jo jänistää koko hommasta, mut sit onneks ryhdistäydyin:D Mut nyt kuitenkin jo jänskättää, mul on kuitenkin jo niin pitkään ollu tän malliset(siis mallittomat) hiukset. Katotaa kuin käy:)
Muuten elämä on ollu aika tasasen tylsää. Ja odottavaista. En nimittäin yhtään jaksais oottaa sitä Bulgarian reissua, oon siitä niin innoissani, ettei tosikaan:D Lähtö on siis Juhannuspäivänä 25.6, joka muuten sattuu myös olemaan mun syntymäpäivä. Eli siinä olis sit Bulgariaan lähtö, Juhannus ja parikymppiset samalla kertaa, great! Juhannusfiilistä tuskin on pahemmin havaittavissa sillon tosin:-D
Huomenna mennää ostaa mulle sit sitä pokkaria, kun joskus mainitsin että semmonen pitäs hankkia. Ajattelin sinne matkalle ottaa sitten vaan sen mukaan, ettei vaa järkkärille käy mitään. Ajatuksena olis hommata toi Olympuksen kamera, joka tossa alapuolella on. Mulla oli joskus vastaava vanhempi malli tosta, mut se varastettiin:-(. Se oli ainakin tosi kiva; sai hyvännäkösiä kuvia ja plussana vedenalaiskuvien mahdollisuus ja iskunkestävyys. Se oli aika tiuhaan käytössä meillä Lanzarotella pari vuotta sitten hotellin altaassa ja ihan hauskoja kuviahan sillä tuli:-D

Semmosta tähän iltaan:) Pitäkää ihmiset hauska loppuviikko!

PS. Huomasin muuten, että olin joskus luvannut toteuttaa kysymyspostauksen mut se sit vaan jäi. Joten onko nyt halukkuutta kysymyspostaukselle?

13.6.2011

hiusjuttuja

Oon ollu jo pitkään kyllästyny mun hiusten "malliin" ja tänään päätin, että huomenna kävelen kampaajalle varaan aikaa hiusten leikkuuseen. Täytyy muuten myöntää, etten ees muista koska olisin viimeks kampaajan tuolissa istunut, olisko siitä öö 5 vuotta? Mut enivei, haluisin sellasen kivan rikotun mallin ittelleni, kuitenkin suht pitkän sellasen. Toisaalta jonkinmoinen otsiskin olis kiva, mut sitä en kyllä taida uskaltaa leikkauttaa:p
Kollaasissa muutamat kivat esimerkit hiuksista, jotka nyt himottelis:) Ajattelin ottaa kuvan mukaan malliks kampaajalle, ettei vaan tuu mitään väärinkäsityksiä:-D Toivotaan, et saisin mahd pian ajan!

mopseja♥

Elikkäs eilen vietettiin kuumempaakin kuumempi päivä Espoossa mopsien erikoisnäyttelyssä. Päivä oli tosi kiva, kun lämpöö tosiaan riitti, nähtiin taas Hilman sisaruksia ja menestystäkin tuli:-)!
Sain tosi ihanat rajat tosta mekosta! Noooot.
Hilma sijottu neljänneks pentusarjassa ja sai siitä kunniapalkinnon, sisarusparvi voitti pentukasvattaja palkinnon ja sit Hilma voitti palkinnon "parhaasta timantista" eli noista sen otsarypyistä:) Mami on niin ylpee riiviöstä♥

12.6.2011

friday's

 kaikki muut h&m, paitsi laukku bulgariasta
Moikka vaan pikku tauon jälkeen! Viime päivinä en hirveesti oo koneelle ehtiny, kun mun päiviin on sisältyny, töitä, juhlimista, Espoon reissua ja sitä rataa. Tää asu onkin juhla-asu perjantailta, kun lähettiin kavereiden kanssa vähän yllättäen "fiilisteleen Saunaa" ja sit löydettiinkin ittemme Koskenrannasta, Passionista ja Senssiltä(virhe!). Oli niin ihana fiilis, kun keskellä yötä pärjäs ihan kepeesti noilla vaatteilla:-) Kesä on niin parasta♥' Mut joo, seuraava aamu ei sit ollukaan ihana ollenkaan, kun piti lähtee töihin:-D
Lauantaina mun töiden jälkee lähetttiin sit ajeleen kohti Espoota kaverin luokse ja seuraavana päivänä oli Hilman näyttely, mut siitä sit myöhemmin lisää:-) See ya!

9.6.2011

9/6/11

Tänään oli vapaapäivä, joka suju sit aikas mukavasti; päivän grillasin itteeni äitin takapihalla, ja illemmasta lähettii Mikon kanssa leffaan ja hengaan Tampereelle. Mua alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän, kun en tunnu ruskettuvan alkuunsakkaan! Toisaalta taas alkukesästä oon yleensä aina vähän palanu poskipäistä mut nyt ei oo sitäkään sit tapahtunut. Veikkaan että karoteenin popsimisella ja aurinkosuojaan panostamisella on asioiden kanssa jotain tekemistä.. Mut hiljaa hyvä tulee, kai.
Niin siis käytiin kattoo Hangover 2 ja ja olihan se ihan hyvä! Ykkönen oli ehkä kuitenkin parempi, mut hyvä se oli kumminkin:) Toi vika kuva on muuten mun uudelta lempparipaikalta Tampereella, jonka halusin Mikollekkin näyttää:) Ihana♥

8.6.2011

jänskä päivä

Tänään ne sit oli.. Nimittäin ne kauan (kauhulla) odotetut pääsykokeet! Aamulla lähin siis pitkästä aikaa busseileen Tamkille päin ja siellä kuumaan luokkaan pariks tunniks vastauksia rustaileen. Ja miten ne kokeet sit meni? No mulla jäi aika ristiriitaset fiilikset täytyy myöntää. Toisaata tuntuu, että osasin aika hyvin, mutta en ehkä kuitenkaan sitten tarpeeks hyvin. Noh, nyt pitää malttaa odotella 4.7 asti niitä tuloksia sitten.. Toivotaan parasta:-)
Iltapäivällä menin niin äkkiä ku pystyin äiskän takapihalle arskaa ottaan:D Mulla on kauheet paineet kun en oo ehtiny töiden sun muun takia ottaa arskaa:D Onneks huomenna on vapaa niin voi grillata itteensä ihan huolella sitten! Mut joo, mukavia hellepäiviä ihmiset:p!

6.6.2011

kesäkuun ostoslistaa

Olin ihan unohtanu tän kuun ostoslistan, mutta parempi myöhään, kun ei millonkaan. Tai no, tässä listassa ei kyllä mitään järkee ole:D Nimittäin lähdetään sinne Bulgariaan ja ennen sitä ei oo tarkotus ostaa oikeestaan mitään, siellä sitten ajattelin antaa ittelleni aika vapaat kädet, enkä hirveesti ajatellutkaan miettiä etukäteen niitä ostoksia. Tässä kuitenkin pientä osviittaa, mitä ajattelin ostostella..
..Jep - todellakin kaikkea muuta mukavaa. Viime kuun ostoslistan noudattaminen onnistu aika huonolla menestyksellä, ehkä nyt paremmin;D

luvly sunday

Aamulla heti herättyäni tajusin, että en kyllä jaksa tehä tänään mitään, joten soitin äitille, että sen pitää grillata meille. Ja tietty suostu! Ja nyt on takana mitä mahtavin dagen efteri. On otettu aurinkoo(jee nyt on kunnon rajat!), syöty älyttömän hyvin, maistettu kesän ekat mansikat ja sitä rataa. Huomenna on vielä vapaa, joten ajattelin parannella niitä rajoja.. Ja siinä samassa kerrata niihin pääsykokeisiin vielä, kun keskiviikkona pitäis käydä se jo tekeen! Help me!

5.6.2011

juhla-asua

Eilinen ilta meni siis juhliessa, niin kuten aikasemmin mainitsinkin. Oli aikamoinen seikkailuilta totta tosiaan, tarkotus oli olla koko ilta legendaarisella pussikeitolla, mutta kun oli niin älyttömän kylmä ilta, niin loppujen lopuks päädyttiinki Roosteriin. Sitä ennen kyllä kerettiinkin kiertää melkeen koko Tampereen keskusta Ruusiksen kautta:D
Päädyin loppujen lopuks sit baltsuihin korkkarien sijaan ja hyvä niin, tuli nimittäin ihan kivasti käveltyä. Ja joo ihan kamalan kylmä mulle tässä asussa tuli, jos olis ollu näiden lisäks takki+huivi+legginssit niin olis varmaa just ja just tarjennu. Kaiken kaikkiaan kuitenki ihan onnistunu ilta:p!

3.6.2011

yesterday's

Helatorstai meni mukavasti - mätsärissä päivällä ja illemmasta keilaamassa. Siinä välissä Hilma kävi elämänsä ekaa kertaa kunnolla uimassa järvessä:D Oli ihan hauskaa katteltavaa.. Hieman harmitti jälkeenpäin, kun ei ollu kameraa käsillä! Alla olevassaa asussa siis mentiin, paitsi Hilman uintireissun jälkeen paita vaihtu toiseen, kun valkonen paita olikin sitten valkoinen paita ruskeilla kuvioilla:D
Tää päivä menikin sitten töissä, huomenna samoin, mutta illalla vähän juhlistaan:)! Pientä vaatekriisiäkin havaittavissa, mutta eiköhän se siitä;D

ps. Miks en rusketu?!