29.2.2012

ballerina love

Mun kaikista lempparein vaatekappale(vai asusteko se nyt on?) on ballerinat. Olis ihanaa jos niillä vois tepastella menemään vuoden ympäri. Ensi askeleita (kodin ulkopuolella .. ) ballerinoilla saa varmaan vielä ainakin kuukauden päivät odottaa, mutta ajattelin alkaa hyvissä ajoin hankkimaan uusia ihanuuksia kokoelmaani. Pakkohan se nyt on kun postiluukusta tuli ilmoitus, että Hennesiltä saa nyt -10% alennuksen plus vielä ilmaiset postit!
Arvaatteko mitä näistä ajattelin laittaa tilaukseen ;-) ?

28.2.2012

toive: lemppari vaatteet

Vihdoin päästään käsiksi siihen kauan toivottuun lempparivaatteet -postaukseen! Mennäämpäs sitten suoraan asiaan. Suosikeiksi ylsivät seuraavat yksilöt ..

Lemppari paitapuserot
h&m, vero moda
En osannut millään päättää kumpi olisi kivempi !

Lemppari bleiseri
h&m

Lemppari neule
h&m

Lemppari trikoopaita
h&m

Lemppari toppi
VILA, Bubbleroom

Lemppari lyhythihainen
h&m

Lemppari farkut
kummatkin h&m

Suhteellisen h&m voittoista vai ? Noh, sitä mun vaatekaappi oikeastaan on. Paitsi viime aikoina oon vähän skarpannut ja alkanut asioimaan muuallakin ;-) Olisiko tämmöinen kiva myös asusteiden osalta ?

26.2.2012

ei menny ihan niinku piti

Huomattiin, että meillä on Citydealin lahjakortti käyttämättä Pyynikin näkötornille munkkikahveille ja päätettiin, että tänään on hyvä päivä mennä se käyttämään.


Iltapäivästä alettiin tuumasta toimeen ja lähdettiin sinnepäin ajelemaan. Ja voi herranjumala me osataan suunnistaa ! Ajettiin koko Pyynikinharju ympäri ja muutamat kerrat risteyksen ohi ennen kun päästiin perille. Ja sitten kun oltiin perillä, huomattiin että joku muukin halus tänään munkkia. Jonoa oli ulos asti joten päätettiin luovuttaa suosilla ja kokeilla uudestaan tiistaina. Mutta ihan mukava maisemamatkailu reissu oli:-D


Noh, haettiin sitten Valintatalosta omat pullat&donitsit&kahvit&kaakaot ja tultiin kotiin herkuttelemaan. Sellaista siis mun sunnuntaihin !

25.2.2012

summerparty !

Eilen olin luokkakaverin synttärijuhlissa ja teemana oli kesä. Ihan superia kun sai pitkästä aikaa pukee sortsit ja ennen kaikkee ballerinat jalkaan! Damn kuinka mulla onkin ehtinyt tulla jo ikävä niitä. En malta odottaa sitä päivää, kun voin lähtee baltsuilla kouluun ja heittää saappaat varaston perälle. Tälläsessä asussa lähdin siis synttärijuhlia viettämään..


Hihiii, sortsit vähän rypyssä mut ihan sama. En tykkää silittämisestä sitten yhtään nimittäin:-D Eilen mulla alkoi myöskin loma koulusta. Tosin ihan tyhmästi muutaman tehtävän deadline just loman jälkeen, samoin muutamat tentit. Mut eiköhän tässä lomastakin ehditä nauttiin :-)

Mä odottelen jo ihan malttamattomana Putouksen finaalia. Miks sen pitää jo loppua ?! Mä oon niiin tyytyväinen finaalikaksikkoon, just oikeet hahmot siellä! Vai mitä ootta mieltä :-) ?

23.2.2012

music

Tässä taas muutamat lempparibiisit !

Nicki Minaj - Starships

Dappy - Rockstar ft. Brian May

Cher Lloyd - Want U Back ft. Astro

Daughtry - Crawling Back To You

Chris Brown - Turn Up The Music

22.2.2012

comfy

Mulla on jo pitkään ollut tuolla toteutettavien toivepostausten listalla lempivaatteet-postaus. Sitä postausta en vaan oo saanut aikaiseksi tehdä, mutta rehellisesti sanottuna mun lempivaatteet on kotivaatteet. Kuten tää alla oleva kotiasu - pehmoinen neule ja legginsit. Yks ihan lemppari vaatekappale on myös mun super pehmoiset ja vaaleanpunaiset kotihousut. Mä oon äärettömän mukavuuden haluinen. Inhoan kylmää, farkut on totaalinen no-no kotioloissa jne. Heti ekana kun tuun kotiin, vaihdan mukavampiin vaatteisiin ja kouluvaatteet lentää kaapin perälle. Jos mulla olis Jumpin' tai joku muu vastaava, niin en varmaan muuta käyttäisikään !


Kyllä mä sen postauksen niistä epämukavammistakin lempparivaatteista teen ;-) Varmaankin ensiviikolla. Onko siellä muita supermukavuuden haluisia kuin minä ?

21.2.2012

ostoslistalla

Tänään koulussa (kyllä mä koulussa hommiakin teen!!) selasin ajankuluksi Hennesin sivustoa, silmiini osui upea pinkki bleiseri, rakastuin tulisesti ensisilmäyksellä ! Kävin heti koulun jälkeen kiertään pikku Hennesin ympäri, mutta eipä siellä sitä näkynyt. Laitan sen vielä tänä iltana tilaukseen, en halua mahdollistaa sitä riskiä, että jäisin ilman!

Mä laitoin ton bleiserin tähän ens kuun ostoslistalle, vaikka toisaalta se kuuluisi jo tän kuun puolelle, mut ihan sama. Tähän vaan sai sitten kivasti pari muutakin must have -asiaa:-)  Musta laukku kultaisilla yksityiskohdilla on samoin ostoslistalla. En ole vielä varma tilaisinko tota Mangon laukkua, mutta se on potentiaalinen vaihtoehto. Lisäksi must have -listalla on uudet farkut.

Oon oikein hullaantunut väreistä, ja enköhän niitä ala haalimaan oikein kunnolla kevään lähentyessä. Sytyttekö te väreihin ? :-)

20.2.2012

nice monday

Kerrankin maanantai oli kiva päivä ! Aluksi koulussa luennoilla, sen jälkeen ahersin vielä ruotsin tehtävien kanssa, jesjes. On kyllä hyvä fiilis, kun sain ne tehtyä nyt pois alta. Hommien jälkeen lähdin leffaan kaverin kanssa katsomaan Härmä. Ja mä kyllä tykkäsin ! Yllätyin oikein, kuinka tykkäsin siitä :-) Suosittelen.


Mulla on tällä hetkellä talvilomakin töistä:-) Kuitenkin nyt on paljon töitä koulun kanssa. On tenttejä ja palautettavia tehtäviä. Mälsäää. Onneksi ens viikolla on sitten hiihtoloma. Jolle ei ole mitään suunnitelmia :-D Ehkä siis pyhitän koko loman kotona löhöömiselle tai muulle yhtä kehittävälle.

Onko teillä jo talvilomat menossa vai vasta tulossa ? =)

19.2.2012

pretty.fi synttärit !

Pretty.fi juhlii 2-vuotissynttäreitään, ja sen kunniaksi sivustolla on nyt aika kovia tarjouksia. Ajattelin siitä teillekin vinkata, nimittäin itse oon tästä aika innoissani ja mietin, että mitä kaikkea sinne ostoskoriin voisi klikkailla! Tässä muutamat omat synttäritarjoussuosikkini..
Varsinkin noi MSCHICin ripsarit ja huulipunat himottelis kovasti, kun niitä saa kaks yhden hinnalla:p Pretty.fi:n pääsette tästä. Tarjoukset on voimassa kuun loppuun.

17.2.2012

Tunnustus

Tunnustuksen saajan on...
* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin
 


Tunnnustuksen sain Rosyln- blogista. Kiitti vaan ;-)


1. Mä olen aina ollut hurjan eläinrakas. Oon omistanut kanin, yhteensä neljä gerbiiliä, kaksi kääpiöhamsteria ja nyt kaksi koiraa. Tällä hetkellä tuntuu, että ne riittävät vallan mainiosti :-D
 
2. Olen alkanut haaveilemaan ulkomailla asumisesta, tai edes vaihtoon lähtemisestä. Katsotaan olisiko se mahdollista vuoden tai parin päästä :-) 

3. Harrastin nuorempana koripalloa ja yleisurheilua. Yleisurheilun lopettaminen harmittaa välillä, olin nimittäin aika hyvä esimerkiksi pikajuoksussa !

4. Kai tämä on pakko tunnustaa.. Inhoan autolla ajamista ! Kuljen mieluummin bussilla töihin kaupungin toiselle puolelle kuin lähden sinne ajamaan :-D

5. Mun mielestä Mean Girls on ihan mahtava leffa. Osaan vuorosanatkin melkein ulkoa.

 
6. Unelmien työni olisi jonkinlaista ulkoasujen suunnittelua. Esimerkiski mainosten, internetsivujen tai pakkausten suunnittelua. Toinen vaihtoehto olisi ehkä eläinlääkäri.
 
7. Mä olen todennut viimeaikoina, että oon ihan liian kiltti ! Yritän tiedostamatta miellyttää kaikkia ja mun on vaikeeta sanoo ei. Nyt mulla onkin projektina itseni kanssa oppia vähän itsekkäämmäksi :-)

Ja mä haastan tähän kaikki jotka vaan tän haluaa tehdä !