30.10.2011

i got a hangover, woaaah

Raskas työ vaatii raskaat huvit vai miten se meni ? Mun raskas viikko huipentui eilen tytsyjen kanssa alkoholipitoiseen illanviettoon Miamissa. Oli kyllä ihan älyttömän hauskaa taas, tanssittiin, naurettiin ja parannettiin maailmaa oikein olan takaa. Nyt koomailen meidän sohvalla, enkä haluis liikkuu mihinkään koko päivänä. Kohta kuitenkin on ryhdistäydyttävä ja alkaa tekemään lähtöö mummulaan syömään. Eipä tarvii ite ainakaan ruokapuolesta huolehtia..
Mulle tuli taas vaihteeks vähän kiire lähtö eilen, kun suoraan töistä päästyäni piti alkaa laittautumaan ja valmista piti olla tunnissa. Asu oli siis tosi nopee valinta, mutta tosi kiva mun mielestä:) Nyt täytyy kuitenkin alkaa tekeen sitä lähtöö, moimoi

28.10.2011

I don't ever ever want to grow up, I wanna keep it going, keep keep it going !

Huhhu mikä viikko takana! Semmosta juoksua paikasta toiseen, ettei mitään rajaa. Tasan yhden illan viettänyt kotona, muuten tullut vasta ysin aikaan kotiin:-D Mutta ei vielä huokasta, huomenna töihin ja sitä rataa. Tän illan otan kyllä rennosti kera teeveen ja pizzan!

Enivei, tässä tulis päivän lookkia, josta itsekin kovasti pidin:) Toi bleiseri on kyllä parasta ikinä. Ekaa kertaa myös alkusyksystä ostettu karvakaulurikin käytössä, niin lämmin! Oonko muuten ainoo, jonka mielestä tää syksy on ollu säiden puolesta poikkeuksellisen lämmin ja ihan kivakin ? Ei oo kauheesti satanu, tai varsinkaan tuullu sillain ärsyttävästi. Ja muistaakseni viime vuonna tähän aikaan olin jo siirtyny villakangastakkiin, ehkä jopa toppatakkiin. Nyt pärjäilee vielä ihan kepeesti trenssillä! Katotaan vaan, niin ens viikolla tulee sit lunta ja räntää vaakasuunnassa:-D
Pitkästä aikaa kävin tänään Hennesillä ja iso ostossaldo sisälsi korviksia ja ripsentaivuttimen. Oli tärkee kuvata, mut kuvasin kuitenki. Ehkä ens viikolla pääsis kunnolla shoppaileen ....

Hyväää viikonloppua, palataaan :-) Ne jotka menee tänää viihteelle, kuunnelkaa aamulla tätä !!

25.10.2011

leffaaan !

Nöyy, mun piti ottaa teille asukuvat, mutta mun kuvaaja ehti lähtee reeneihin:-( Toisaalta mun asussakaan ei oo mitään uutta, että ette välttämättä menetäkään mitään:-) Arki on todellakin alkanut ja päivät on ihan täynnä kaikkee, eilenkin menossa 10-21 ja kohta taas lähtö keskustaan. Tällä kertaa kuitenkin tiedossa jotain mukavaa, nimittäin leffaan kaverin kanssa kattoon Friends with benefits! Toivottavasti täyttää odotukset!! See yaaa

24.10.2011

marraskuun ostoslistalla

Ens kuun ostoslista on lyhyt vaatteiden osalta, koska mulla on säästämisprojekti meneillään, en oikeestaan tarvii mitään ja toisaalta jätin tilaa heräteostoksille:-D
Ostoslistalla siis joku ihanainen ruutuinen kaulahuivi, mustat farkut, vanhojen täysin kulahtaneiden tilalle ja se kultainen Charm -kaulakoru joka on jäänyt nyt hankkimatta, vaikka piti jo syyskuussa..

Mitäs teillä on seuraavana ostoslistalla :-) ?

23.10.2011

8 things

Sain ihanaiselta  Oonalta tälläsen "8 asiaa ittestäni" haasteen tossa vähän aikaa sitten. Tässä tulee
säännöt:



Kiitä tunnustuksen antajaa:
Kiitos Oona !! :-D


Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle:
Haastan kaikki ne ketkä tän vaan haluaa tehdä :-D

Ilmota näille kahdeksalle tunnustuksesta:
..


Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi:

1. Oon muuttanu elämässäni 10 kertaa.
Jep, teen vissiin jotain ennätystä.. Oon myös asunut nyt kahdesti Tampereella ja kahdesti Nokialla.
 2. Oon ihan kauhee ressaaja
Johtuen usein siitä, että jätän kaiken viime tippaan.. Koskahan mä opin ? :-D
3. Oon myös tosi laiska
Tosi hyvä yhdistelmä on edellisen kanssa! Vai oliko? Liian usein kotisohva voittaa siivouksen, lenkin, salin ja varsinkin kouluhommat ..
 4. Pistin elämäntapani remonttiin viime keväänä
Ja oon siitä niin tyytyväinen! Aikasemmin en pahemmin kattonu mitä syön ja en liikkunu todellakaan säännöllisesti. Nykyään taas pyrin syömään terveellisesti ja herkkuja vaan sillon tällön ja liikuntaa harrastan ainakin kolme kertaa per viikko:) Ja olo on much better!
5. En oo ikinä tyytyväinen mun hiuksiin!
Yep, siis aina kun mulla on ollu tummat, himoitsen vaaleita ja toisin päin. Tai sitten sävy ei oo ollu ihan se mitä on toivonut. Nyt oon joka tapauksessa päättäny pysyä tässä raidotetussa ruskeessa jokusen tovin.

6. En tykkää karkista
Tai no sanotaanko näin, etten voi syödä kuin muutaman kerrallaan, tai mulle tulee huono olo. Vielä vähemmän tykkään mistään makeista leivoksista tai kekseistä, juustokakku on tosin poikkeus. Suolasista herkuista taas tykkään makeidenkin edestä :-D
7. Mulla on AINA kiire aamuisin
..Ja Mikolla menee hermo kun se tulee kotiin kun kaikki on ihan hujan hajan ku mä oon kiireessä vähän sotkenut.. Mun kännykästä poistaa torkkutoiminto! En suunnilleen ikinä ehdi syömään aamupalaa ja välillä viimeistelen meikin bussissa:-D
8. Haluisin toisen Mopsin!
Hilma on vaan niin paras ja ansaitsis kaverin seurakseen. Mopsit on vieny mun sydämen:)

22.10.2011

yum yum

Eilen oli ihan mahti perjantai! Ensinnäkin se oli vapaapäivä, olin aivan puhki kolmen päivän "kympistä seiskaan töissä" -putkesta. Siis niinä päivinä ei oikeesti ehdi muuta tekeen ku olla töissä! Lisäks eilinen sisälsi aika kivaa ohjelmaa; Ensiksi olin kaverin kanssa sushilounaalla Marusekissa ja sitten iltapäivällä suunnattiin Mikon kanssa Ideaparkiin. Tarkoituksena oli ostaa Mikolle kengät ja sitten käydä Hookissa käyttään Citydealista ostettu lahjakortti:-) Mun ei ollu tarkotus ostaa mitään ja onnistuin siinä! hähäää. Suoraan sanottuna odottelen palkkapäivää kun vähän puhuttiin, että mentäis sitten uudestaan:-D Tältä näytti päivän asu..
Anyway, Mikolle löydettiin tosi kivat kengät ja mahat tuli todellakin täyteen siivistä, ristikkoperunoista, mozzarellatikuista, sipulirenkaista ja kaikesta muusta huippukevyestä ja terveellisestä! Ei siis todellakaan mikään turha reissu:-) Tänäänkin mulla on vapaata ja ajatuksena oli lähtee vähän pyynikille ulkoileen, mut katotaa ny miltä toi keli näyttää.. See ya!

19.10.2011

laukkuhaaveita+ilmoitusasiaa

Mun pitäa olla jo nukkumassa, mutta kun ei väsytä, niin tulin sitten postauksen näpyttelemään!

Oon henkeen ja vereen laukkuihminen. Oonkin nyt päättänyt, että tästä lähtien panostan niihin, on ne niin ihania! Kenkiin en mielelläni upota satasta enempää(siis saappaisiin, baltsuista hyvä jos raaskin 20€ maksaa..) mutta laadukkaasta laukusta maksan sen mielelläni! Mun Hamiltonin hankinta on sen kun siirtynyt, ja tässä onkin sen rinnalle jo tullut muutama kilpailija, tässäpä ne pahimmat:)
Jossain kohtaa meinasin jo kiikuttaa Stockan kassalle ton ihanaisen Longchampin Roseaun, mutta lopulta jätin sen kuitenkin tekemättä. Onneksi! Sillä kuitenkin enemmän tällä hetkellä silmää mielyttää nuo Korsit ja Vuittonit:) Oon jo pitkään himoinnut Vuittonin Speedyä, mutta se kun maksaa maltaita niin en kovin tosissaan siitä ole haaveillut. Huomasin kuitenkin nettiä selatessani, että käytettynä sen voisi saada ihan sopu hintaan, joten se on noussut Hamiltonin aika pahaksi kilpailijaksi. Enemmän tykkään tosta Damier kuosista. Korsin Bedford olisi myös ihana, mutta kun sitä ei tunnu saavan mistään Suomeen asti tilattua. Tästä siis taitaa tulla Hamiltonin ja Speedyn kova taistelu. Jaiks.

Ihan ku tässä teksissä ei olis päätä eikä häntää ?

Kumpi on enemmän teidän mieleen Speedy vai Hamilton? :)

Nyt nukkuu !

Ainiin! Oon myymässä mun Guessin laukkua, ja ajattelin kysästä onko täällä halukkaita ostajia ennen kun laitan sen huuto.net:iin :) Vetoketju lähtee "purkautumaan auki", muuten ihan ehjä ja tosi hyvässä kunnossa. Lähtis hintaan 60€ laukku esim tässä :)

17.10.2011

home

Sain kuin sainkin tän tänään väsättyä - hitaasti, mutta varmasti:p Me siis muutettiin uuteen kämppään tossa muutama viikko takaperin, tänne Tampereen puolelle. Meijän uus koti on 64 neliön kokoinen kolmio eli tilaa on aika paljon, mutta ei siitä haittaakaan ole. Vuokra on kuitenkin kokoon nähden tosi kohtuullinen:) Tää kämppä on ihan super ihana, tykkään mm pohjaratkasusta, isoista ikkunoista, isosta kylppäristä ja vaatehuoneesta. Lisäks tää seutu on ihan mahtavaa, paljon hyvää lenkkipolkua, mut kuitenkin kaupat yms tosi lähellä ja bussilla keskustaan pääsee vartissa:) Eli ihan mahtia.

Alotetaan kämppäesittely siitä "ylimääräsestä" huoneesta, eli toisin sanoen Mikon dataluolasta.. Tää on vaan tämmönen minihuone, jossa mä en oikeestaan ikinä ole. Täällä kuitenkin asustaa mun mekot nätisti kaapissa:)
..Ja jatketaan olkkariin. Tästä mä erityisesti tykkään, täällä mä lähes aina hengailen kun oon kotona:) Tälläkin hetkella siis. Tykkään tästä meijän kotosasta tv-nurkkauksesta niin paljon. Olkkari on kyllä vielä vähän keskeneräinen, sillä sohvan takaiselle seinälle suunniteltu tauluseinäsysteemi on vielä toteuttamatta ja iso peili pitäis vielä myöskin hankkia!
Sitten keittiöön. Joka kaipais vielä vähän fiksausta, mutta on ihan kelpo kuitenkin. Jotenkin vaan mikään ei mätsää yhteen, mutta ei se mitään:D Pikku jutuilla sekin korjailtais. Ajaa kuitenkin loistavasti asiansa u know:)
Lopuks päästään vielä keittöstä makkariin. Tällä ainakin värit mätsää, jos näitä nyt väreiks voi ees sanoo. Tykkään tästä kuitenkin, vaikkakin jotain söpöjä tyynyjä tohon sängylle vois vielä hankkia, tai sitten jonkun taulun tohon seinälle:) Tää on kuitenkin ihan huima parannus meijän edelliseen makkariin, jossa ei suunnilleen mahtunut ees liikkuun, täällä on sentään tilaa!
Siinäpä se sitten:) Kylppäriä en kuvaillut, koska siellä on kaamee sotku, eteistä en kuvaillut koska se on ihan keskeneränen ja tylsä ja vaatehuonetta en kuvaillut koska siellä ei oo mitään nähtävää oikeestaan.

Mutta nyt meen hoitamaan kipeetä Hilmua:(♥ Sillä on joku tulehdus kurkussa ja kuolaa vaan ympäriinsä. Onneks käytiin tänään heti lääkärissä, niin saatiin antibiootit ja Hilma paranee pian. Iltoja teille!

16.10.2011

sunnuntain kuulumisia

Taas on viikko mennyt ja sunnuntaita lopetellaan, mutta tällä kertaa ei kyllä ahdista yhtään, nimittäin viikon mittanen loma alko nyt! Okei on mulla kolme päivää töitä, mutta silti:) Saatiin tietää jo talouden ABC tentin tulokset tossa perjantaina ja tota öö meni ihan päin pepaa, ja nyt se ressaa. Oon just semmonen, että ennen tenttiä oon sillain "ei ressiä" ja sit jos menee huonosti niin se harmittaa päivä kausia. Päätin jo, että ens jaksossa oikeesti panostan, ja käskin jo Mikonkin potkiin mua perseelle !!
Mulla on  tällä hetkellä vähän ristiriitaset ajatukset tästä mun bloggaamisesta: Joka toinen hetki tekis mieli alkaa taas panostaa tähän hommaan vähän enemmän, ja joka toinen taas ei. Kun tuntuu, että aika ei riitä, ideat ei riitä ja sitä rataa. Huomenna kuitenkin ajattelin ainakin yrittää tehdä sen kotipostauksen:) Ja toivotaan nyt, että se inspis sieltä vielä tulee!

Nyt kuitenkin saunaan ja sen jälkeen pizza+tv mukavaa iltaa lukijoille!

12.10.2011

keskiviikkoa

Huhheijakkaa mikä päivä. Ei kiitti enää näitä "kaks tenttiä peräkkäin" -päiviä. Oon aivan naatti nyt! Ja kohta pitäs ottaa työn alle toi juridiikkakin. Liikeviestinninän tentti meni joka tapauksessa ihan hyvin ja ruotsi sitten taas.. no ei ihan kauheen hyvin. Tässä kohtaa ei ihan uskois, että oon siitä M:n ylppäreissä kirjottanut, nimittäin ihan kaikki sanat on tyystin unohtunut!
 Tenttiin marssin alla olevassa vaatetuksessa. Voisin käyttää tota Ginan neuletta kokoajan, se on niin ihana! Pitäs ehkä hakee toinenkin jossain muussa värissä, kun tää on kohta jo puhkikulutettu.
Tänään oon myös tehny ehkä maailman pahimman makusta kanasalaattia. En tajua miten sain siitä niin pahaa. Ja illan ohjelmassa on sitä juridiikkaa, salilla käymistä ja haalarimerkkien ompelua. Huomenna on nimittäin Hämeenkadun Appro, eli tämmönen suhteellisen iso opiskelijatapahtuma, jos joku ei satu tietään:) Ja sitä vartenhan mun haalareiden pitää olla priimakunnossa! Vielä kun löytäis jostain neulan ja lankaa.
Mut joo, mukavat illat teille!:-) Onko muita tulossa Approon?

11.10.2011

-_-

Tittitidii huomenna olis tenttejä ihan kaksin kappalein ja arvakkaa vaan oonko lukenut kumpaakaan sitten yhtään.Oon kyllä taas niin saamaton:D Tässä nyt kolme tuntia oon ollu alottamassa, mutta en vieläkään kuitenkaan oikeesti oo, vaan oon mm. lukenu kaikki mahdolliset blogit, kattonu eiliset Salkkarit ja osallistunu johonki kymmeneen eri kilpailuun. Että sitä rataa:-) Nyt tulin vielä kirjottaan tämmösen supertärkeen postauksen.
Nyt pitäs kyllä ryhdistäytyä. Enää ne huomisen ruotsin ja liikeviestinnän tentit, ja sitten perjantaina juridiikka ja sen kun vaan saa raapustettua niin koittaa jo loma. Miks oon tämmönen laiskimus....

10.10.2011

weekend

Taas on viikonloppu takana ja pitkä viikko edessä. Miks aika menee niin nopeeta? Ihan ku just oltais alotettu koulua, ja perjantaina alkaakin jo syysloma. On se niin hullua!
 Asiasta viime viikonloppuun, joka meni suhteellisen rauhallisissa ja ihanan rennoissa merkeissä. Lauantaina ahersin töissä, jonka jälkeen suuntasin pikkusiskon 18-vuotis synttäreille. Kuvissa sitä synttäriasua. Alan tuntee itteni jo vanhaks, kun siskokin on jo 18. Ikäkriisiä pukkaaa! Enivei, synttäreiltä kuitenkin suht aikasin kotiin nukkumaan ja sunnuntaiaamuna nukuttin pitkään. <3 Koko sunnuntai vietettiin ilman sen suurempia suunnitelmia kotona löhöillen ja pitkällä kävelyllä käyden koko porukan voimin. Päivän suurin saavutus oli se, että sain itteäni niskasta kiinni ja lähdin lenkille! Ihan mahtava sunnuntaipäivä siis:)
Nyt suuntaankin tästä salille. Oon jonkinnäkösen liikuntamotivaation sentään löytänyt taas:) Hyvää alkavaa viikkoa!

7.10.2011

friday ♥

Oon ollu tässä nyt muutaman päivän kipeenä, on ollu kuumetta ja kurkkukipua. Tänäänkin mun aamu alko kuumeisena, mutta silti oli noustava tenttiin, ekaan kunnolliseen sellaiseen. Tentti meni yllättävän hyvin, ja sen jälkeen tulin kotiin (Hullujen päivien kautta) nukkuun kuumetta pois. Päikkäreiltä herättyäni olo olikin yllättäen huomattavasti kohentunut ja lähdin sushille kaverin kanssa alla olevassa asussa. Pientä vaatekriisin poikasta oli taas kerran havaittavissa, joten otin kaapista jotain super simppeliä:-)
 Hulluna ihmisenä poikkesin tänään Hulluilla päivillä ja hain nää kotiin! Nahkaset Ten Pointsin saappaat ihastutti mut niin tosissaan, että oli ne pakko ottaa mukaan pitkän jahkailun jälkeen. Jahkailin ihan vaan siks, kun mulla on jo kolmet mustat matalapohjaset saapikkaat ja olisin halunnu ruskeet, mutta ne oli tietty jo loppu... Ehkä pistän jotkut vanhoista mustista kirpparikasaan! Oon kyllä ihan tarpeeks rahottanu noita Hulluja päiviä tällä kertaa, kun maanantaina hain salaman mun kameraan sieltä myös. Semmonen on tosin ollu jo jonkin aikaa ostoslistalla ja tulee kyllä näin syksyllä enemmän kuin tarpeeseen, niin saa näin hämärälläkin hyvännäkösiä kuvia:)
Kohta me mennää Makuunii kattoon jotain katsottavaa illaks:-) viikonloput !