28.6.2012

juhannus '12

Tää juhannus oli varmaan mun ikimuistosin juhannus ikinä. Säiden puolesta paras pitkään aikaan. Grilliruoka oli nannaa ja muikut vei mun sydämen. Mutta tää oli myöskin mun kallein ja alkoholipitoisin juhannus ikinä, ehdottomasti :-D Livemusiikki oli taas niin ihanaa ja sain tutustua uusiin tyyppeihin. Parhaat esiintyjät mitä näin oli Kaija Koo ja Reckless Love. Mutta Kaija oli paras. Jostain syystä Cheek sytytti myös, vaikka yleensä en tykkää siitä sitten yhtään. Sillä oli vissii hyvä meininki.

Tässä muutamat kuvat kollaasin muodosta mun jussista. Ja viimesistä päivistä kaksyt vuotiaana !!



Tää biisi ♥ Oon niin kauan halunnu kuulla tän livenä, ja sit sun se tuli niin se oli niiin parasta.


ps ihanku tässä tekstissä ei olis ollu päätä eikä häntää

27.6.2012

mökkifiilistä

Me lähdettiin eilen Mikon ja koirien kanssa pikavisiitille mun mummun mökille. Ensimmäistä kertaa mummu uskalsi meidät sinne keskenään päästää, yleensä se on siellä hyysäämässä :-D Oli kyllä kiva yhden yön pika visiitti. Se hiljaisuus ja kaikki oli niin rentouttavaa. Vaikka säät eivät mitkään parhaat olleetkaan. Meidän tytötkin nauttivat vapaana olemisesta kyllä täysin siemauksin :-) Tässä muutamat fiiliskuvat reissusta ..


Nyt siirryn katsomaan mun uusinta lemppari ohjelmaa, Suurinta pudottajaa :-D Kaikkeen mäkin jään koukkuun ..

25.6.2012

21 !

 Juhannuksesta on kutakuinkin selvitty ! Tosin ihan rikki oon edelleen. Mutta on se sen arvosta, ihan mahti reissu takana. Alan kyllä käymään juhannuskuvia läpi joskos sieltä löytyis ees jotain julkaisukelposta tänne blogiinkin, mutta palataan nyt vielä tähän päivään.

 Tänään oli päivä, kun mä taas vanhenin ! Nyt oon 21. Tää on ihan kiva ikä, ei kiitos tätä enempää :-D Synttäripäivän kunniaks Mikko vei mut syömään mun lemppariin, 2h+k ravintolaan. Otin alkupalaks etanoita. Maistoin niitä ekaa kertaa ikinä. Ja pääruuaksi katkarapu-lohipastaa.


Eikä kaksio pettänyt tälläkään kertaa. Niin hyvää:p Tosin pastaa en ehkä olis ottanu jos olisin nyt valinnut, vaan jotain vähän kevyempää .. olin niiiiiiin ähkyssä noiden jälkeen:D Kivasti pieni juhannusturvotus vielä alla niin olo on nyt aika turpee. HUOMENNA MEEN REENAAAN !

Mites teidän juhannukset meni :-)

20.6.2012

yesterday

Eilen mulla oli kaverin kanssa sushitreffit. Pitkästä aikaa ! Oli sushihimot noussu jo melkeen sietämättömäks :p  Otettiin kumpikin ihan hullut annokset ja mahat piukeina lähdettiin sitten kierteleen kauppoja. Mulla oli tavoitteena löytää jotain festarivaatetta, huomenna kun on lähtö sinne Himokselle.


Iitu ehdotteli kaikkea "festarivaatetta". Sovittelinkin kaiken näköistä, mutta mikään ei oikein tuntunut sopivan mun makuun :-D Lopulta kaupan kautta kotiin, hieman epäröiden tosin, lähti kirkkaan persikkaiset farkut Ginasta. Ja arvatkaa ! Nyt mä tykkään niistä ihan himona !


Ja loppuun vielä asua ..


Sellaista :-) Huomenna siis lähtö Himokselle, postailemaan en taida enää ehtiä. Joten ..

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE !

19.6.2012

♥ !!

Voi mikä onnen päivä mulla oli eilen ! Olin yhdeksän tuntia töissä ja siitä menin suoraan salille siskon kanssa, tavalliseen tapaani. Kun tulin salin ovista ulos, siskoni huomasi, että Mikko on minua odottamassa. Olin ihan että mitä ihmettä, kun ei se ole ikinä mua sieltä hakenut. Mikko sanoi, että mennään hakemaan jotain ruokaa, kun ei ollut kuulemma ehtinyt tekemään. 

Haettiin ruokaa, tultiin kotitalomme eteen ja Mikko pyysi auttamaan tavaroiden kantamisessa. Peräkontti avattiin ja silmiini osui tämä:


Voitte vaan kuvitella mun ilmeen siinä kohtaa :-D Mikko oli ostanut mulle synttärilahjan viikkoa etukäteen !  Äkkiä kotiin katsomaan mitä paketista paljastuu. Ja sieltä tuli tämmöinen ..


MICHAEL Michael Kors Jet Set Large Travel Tote värissä dark dune. Mikko tiesi, että olin halunnu samalta mallilta medium kokoa ja mustassa värissä. Kyseisen mallin laukut olivat kuulemma viety ihan käsistä Cottonissa. Siellä oli ollut vain tätä isompaa kokoa ja värivaihtoehdot olivat tämä ja konjakin ruskea. Uusia tulossa vasta syksyn mallistossa. Mikko oli ottanut tämän, kun myyjä oli kuulemma tätä suositellut ja sanonut että tämä väri on syksyllä pinnalla ..

Ja tämä laukku on mielestäni mitä ihanin ! ja väri ! Enkä tiedä onko tosta koosta nyt sitten ainakaan haittaa, mäkin kun usein kannan puolta omaisuutta mukana. Ja salikamppeita. Mahtuu kaikki samaan, eikä tarvitse erillistä pussiakaan niille. Oon happy ja käytän tätä joka päivä ! Kiitos Mikko ♥

17.6.2012

viikonloppua

Jaahas, se olisi taas yks viikonloppu takana päin.Siihen on sisältynyt töitä, kavereita ja tänään koiranäyttelyä.

 Perjantaina käväisin ystävän kanssa yksillä (alla olevassa asussa) töiden jälkeen. Lauantaiaamuna taas töihin ja siitä kodin kautta kaverin tupareihin. Myöhään ei kuitenkaan voinut olla, kun tänään kello soitti jo kuuden jälkeen, kun oli lähtö Helsinkiin koiranäyttelyyn näkemään Hilman sisaruksia ja kilpailemaan :-)


Säät eivät aivan suosineet meitä Helsingissä. Kyseessä oli tietenkin ulkoilmanäyttely ja vettä tuli ihan hulluna tauotta. Istuinkin varmaan kolme tuntia retkituolilla sateenvarjon kanssa liikkumatta mihinkään:-D. Noh, olipa ainakin ikimuistoinen reissu. Ja tuli Hilmalle sentään menestystä :-)


Ensi viikonloppuna onlin jo juhannus ja meillä on tiedossa reissu Himokselle. Ollaan menossa isolla porukalla mökkeilemään. Ne onkin mun ekat useamman päivän kestävät festarit ikinä ! Odotan jo innolla että mitä tuleman pitää :-) Toivottavasti silloin säät suosii, vaikka kaverin kanssa joskus tossa just mietittiin, että viimeisin selkeä juhannus täällä meillä päin ainakin, on ollut vuonna 2007 :-D

Onko teillä jo juhannussuunnitelmat selvillä ?

15.6.2012

14.6.2012

ikeaa

 Toissa päivänä käytiin taas aina-yhtä-ihanassa Ikeassa. Meillä on edelleen kodin sisustus ihan vaiheessa. Se kertoo ehkä jotain, että tyhjensin eilen vikan muuttolaatikon. No okei, se oli ainoa purkamaton laatikko, joka oli vaan jäänyt nurkkaan lojumaan. Noh, eipä loju enää.

Meillä oli selkeä suunnitelma kun Ikeaa  mentiin. Niin kun aina. Haettavana oli vain yksi lipasto. Ja arvatkaa ! Kerrankin se jäi vain siihen, eikä kärryistä lopulta löytynyt kaiken maailman tilpehööriä. Hyvä me :-)

Tämä lähti mukaan. Ja nyt meidän eteinen näyttää jo tosi kivalta :-) Kotipostaus tulee ! Tosin ehkä puolen vuoden päästä tätä tahtia.

13.6.2012

pics

No tulihan ne kesäkelit ja sain laittaa uudet sortsit jo tänään jalkaan ;-) Kyllä toi sää vaikuttaa huimasti fiilikseen, aurinko ja lämpö on ihan parasta. Tää päivä on sisältänyt auringossa hengailua Cosmon kanssa, kamun näkemistä ja kuulumisten vaihtoa murkinan merkeissä ja illalla menin vielä salille. Oltiin Miamin terassilla syömässä. Tosi kiva terassi täytyy sanoo, mutta ruoka ei ollut kummosta, ainakaan mun mielestä.
 

Mukavasti kun nämä hyvät ilmat alkoivat, mulla alkaa työputki. Perus :-D Eli nyt iltatoimiin, moikka !

12.6.2012

uusia

Olen taas harrastanut vähän nettishoppailua hm.comissa. Mutta kun löysin niin kivoja juttuja, että oksat pois !


 Nämä sortsit bongasin a Secret Trove of Luxury -blogista, kun blogin kirjoittaja näistä vinkkasi. Mielettömän kiva malli ! Tilasin sitten heti kahdessa värissä :-) hintaa taisi olla alennuksen jälkeen suunnilleen "huimat" 8 euroa ?! Nyt äkkiä niitä lämpösiä kelejä, kiitos.


Tämä bleiseri oli aika jokerivalinta. En oikein tiennyt mitä odottaa. Mutta tänään se oli jo käytössä ja voi ei miten pidän siitä! Ihanan rento, mutta siisti malli. Ja vaikka onkin trikoota, niin silti tosi napakkaa kangasta. Tästäkään ei hirveästi joutunut pulittamaan, alennuksen jälkeen hintaa jäi noin 10€. Onnistunut tilaus siis :-)

11.6.2012

pieni bikinivarastoni

Tässä tulevat kaikki bikinini. Niitä ei ole paljoa, mutta ei kai tarvitsekaan olla näissä Suomen olosuhteissa. Tänä vuonna olen tarvinnut biksuja kerran, silloinkin mentiin kaverin luokse paljuilemaan. Kerta toisensa jälkeen ihailen kaikkia söpöjä biksuja kaupoissa, mutta sitten tulen taas järkiini enkä osta. Bikinit on niin ihania, mutta niin tarpeettomia !

1. h&m 2. Gina Tricot 3. h&m 4. h&m

Tänä vuonna olen ostanut vain yhden bikinin osan. Ekojen biksujen alaosan nimittäin. Hankin viimevuonna tuon yläosan koska se oli niin ihana ja ajattelin että sitä voi hyvin käyttää kolmansien bikinien alaosan kanssa kun saman setin alaosista oli koot loppuneet. Mulla kävi kuitenkin hyvä tuuri ja löysin alkukeväästä Hennesin nettikaupasta alaosan tosi isollla alennuksella varustettuna. Nyt on kaikilla pari :-)

10.6.2012

juhla-asu

Eilen siis vieteltiin Mikon siskon valmistujaisjuhlia ison sukulaiskasan kanssa. Loppujen lopuksi mun ei edes tarvinnut kriiseillä asusta, vaan se tuli vähän niin kuin itsestään. Sain siskolta noi ihanan pirteät korkkarit, kun se oli heittämässä noita kirpparikasaan. Hullu ! Onneksi pelastin ne. Toisaalta nyt kyllä ymmärrän mitä hän tarkoitti kun sanoi niiden olevan tosi huonot jalassa ..

 yritin poseerata epätoivoisesti.

Vaikka säät eivät aivan suosineet, oli juhlat oikein onnistuneet. Meidän koiratkin oli mukana ja niillä varsinkin oli ihanaa, kun saivat juosta ja leikkiä isolla pihalla. Kattokaa nyt Aadaa. Mikä Hölmö :-D



8.6.2012

last few days

 Viimeiset kolme päivää on menneet mun osalta pitkälti töissä ja salilla. Päivät on myös venyny aika pitkiks. Nyt mulla kuitenkin alkaa vapaa viikonloppu! Huomenna mennään Mikon siskon valmistujaisiin. Asua en ole pahemmin ehtinyt miettimään, mutta onneksi kutsu on vasta kahdeksi. Eli jätetään siis vaatekriisi viime tippaan :-D Mulla on kyllä paha tapa jättää kaikki viime tippaan, teen sen varmaan tahallani. Mulla on aina kiire ! Siis joka kerta joudun juokseen bussiin. Mikkokin tykkää kun jätän usein asiat tekemättä, esim tiskaamatta ruuanlaiton jälkeen, koska mulla on kiire. Voivoi.


Löysin kaapistani ton ruskeen pellavaisen, tai ainakin sen tuntuisen, Garden Collectionin takin, jonka olin lähes tulkoon unohtanut. Se on niin ihana ! Ostin sen pari vuotta sitten vielä johonkin pilkkahintaan Hennesin aleista. Nyt en kyllä uudestaan unohda sitä, vaan käytän sitä niin paljon kuin mahdollista :-)

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu ?