25.9.2011

villakangastakki ja saapikkaat talveks - check !

Kyllä, näin nopeasti oikeat yksilöt löysivät tiensä mun luo! Ton villakangastakin kanssa taistelin kyllä jo pienen tovin - olin käyny varmaan kaikki Tampereen vaatekaupat läpi tuloksetta, mikään ei vaikuttanu tarpeeks hyvältä. Tilasin Hennesiltä vähän kokeilumielessä sitten tuon ja ja se kyllä vastasi eniten hakemaani! Hupulla varustettu puoleen reiteen ylettyvä beige malli vei sydämeni!:-)
Vaikka ajatus oli, että toisen "isomman" ostoksen jätän sitten myöhemmälle, niin olin hullu ja menin sitten Skopunktenin avajaisiin ihan vain näiden saappaiden toivossa. Ja onneks otin nää samantien kätösiin, sillä mun äiti olis halunnut nää samat ja siinä vaiheessa kun se tuli kauppaan sisään, ei pahemmin kokoja enää ollut. Ja nää on kyllä niin ihanat! Onneks taistelin itteni sen ihmistugoksen läpi näiden luo!:p

Mitäs te tykkäätte mun talven varustuksesta ? :-)

ps. Voi olla että nyt tulee pieni hiljaisuus täällä blogin puolella, kun toi muuttaminen+koulu+työt taitaa viedä mun aikani aika pitkälle. Toivotaan, että uudessa kodissa pelaa netti heti moitteetta, niin pääsee tännekkin kirjoittelemaan sitten tunnelmia yms:-) Moi!

23.9.2011

must have -kengät

Eilen sovittelin Skopunktenissa yhtä kenkämallia, jota en olis ikinä uskonut sovittavani, saati sitten himoitsevani! Suhteellisen matalalla tolppakorolla varustetut mustat nilkkurit veivät täysin sydämeni. Sivistäkää mua jos tällä mallilla on joku tietty nimi! Kuitenkaan kyseiset kokeilemani kengät eivät aivan täysin istuneet, joten jätin ne ostamatta. Ensi kuun ostoslistalle tämä kenkämalli kuitenkin päätyy:)
Keräilin netistä muutamia hyvännäköisiä yksilöitä ja eniten näistä mun silmää miellyttävät Dinskon ja H&M:n mallit. Täytyy kuitenkin tehdä kunnon kaupunki kierros ja sovitella kaikkia mahdollisia söpöliinejä!

21.9.2011

today

 Kuvissa esiintyy uus neule, huivi ja farkut. Neule ja huivi on viime viikon hankintoja, neule siis se Housen ja huivi on Hennesiln.  Farkut ostin tänään Hennesiltä. Oon kattellu kyseisiä farkkuja aiemminkin, mutta kun oma koko on uupunut. Mut nytpä kävikin niin hyvä mäihä, että just kun olin selannu farkut loppuun, ja todennu että ei ole kokoja, niin myyjä toi siihen samalla yhdet mun kokoiset! Jes jes:-) Ja kustansivat vain kakskymppiä! Kyllä oli taas päivä pelastettu.

Kaupungista saavuttuani oon ehtinyt syödä, tehdä koulujuttuja ja kohta olis edessä seuraavaa..
Eli värjäys+raidat. Toivotaan että onnistuu:-D!

20.9.2011

kipee!

Kyllä siinä nyt vaan niin kävi, että se syysflunssa tavotti mutkin. Eilisen ja tän päivän oon viettänyt kotona lepäillen. Tosi huonoon saumaan tuli kyllä, kun koulussa olis kaikkee, mistä en mielellään nyt olis pois, heti kauhee syyllisyys painaa! Kaiken lisäks muutto on viikon päästä, eikä olla pakattu sitten yhtään. Miten niin muka jätän asiat viimetippaan:D? Tässä kuitenkin tän ja eilisen päivän fiiliskuvia..
Ja seuraavaks salkkareille ja sitten vielä koulujuttujen pariin, adjö!

19.9.2011

House

Eilen Sokoksella pyöriessäni törmäsin itselleni aivan uuteen sisustus- ja vaatemerkkiin, Houseen.. Ja ihastuin heti! Ihastuin ihan niin paljon, että halusin merkistä täälläkin kertoa. Varsinkin kodintekstiilit olivat tosi kauniita, ja varoittelikin jo Mikkoa, että Sokoksella poiketaan kyllä tossa muuton tienoilla:p Todella kauniita ja ajattomia toki olivat vaatteetkin, ja yhden neuleen kotiutinkin kyseiseltä merkiltä(esittelen myöhemmin!) Netissä oli tosi huonosti Housen valikoimasta kuvia, mutta kuitenkin..

Housea myydään ainoastaan S-ryhmän kaupoissa. Hinnat eivät mielestäni kovin päätähuimaavia myöskään olleet. Eli eikun tutustumaan!:p

15.9.2011

oldies!

Löysin äsken kuvia mun ekan blogin ajoilta kahden vuoden takaa.. ja koin kyllä huvittavia hetkiä niiden parissa:D! Toivon hartaasti, että niistä ajoista on edistytty niin tyylillisesti kuin kuvanlaadullisestikin... Ajattelin teidänkin torstain riemuksi jakaa muutaman, hauskoja hetkiä teille!


ps. mihin toi hiusmäärä on kadonnu ?

14.9.2011

ressiä!

Se olisi nyt sitten eka tentti tiedossa perjantaina, joten tää ilta menee ihanan tenttikirjan seurassa. Ihan kamalasti muutenkin kaikkee kouluhommaa koko ajan joten kyllä sitä ressiä väkisinkin pukkaa! Tähän päälle vielä työt sekä kahden viikon päässä häämöttävä muutto, että kyllä mulla hommaa piisaa taas. Jotenkin tän kaiken keskellä on postailuintokin kadonnut, mutta toivotaan, että pian helpottais!:)
Mutta nyt tenttikirjan pariin, adios!

11.9.2011

apocalyptica!

Olin eilen Apocalyptican konsertissa Tamperetalolla ja se oli kyllä niin mahtava! Ne soitti niin hyvin ja meni oikein kylmät väreet kun ne alotti. Yhteen juttuun kuitenkin petyin, nimittäin siihen kun ne ei soittanu mun yhtä eniten lemppareinta biisiä, Not strong enough. Odotin sitä koko keikan, eikä tullu! Se olis niin kruunannu koko illan.
Otin heti tilaisuuden tullen käyttöön uudet vaatteet. Toi bleiseri oli kyllä nappi ostos, istuu päälle kun nakutettu. Täytyy kyllä myöntää, että kengät vaihtu vielä viime hetkellä noista kiilakoroista baltsuihin. En osaa enää ollenkaan olla koroilla:D Iltaa jatkettiin sitten vielä ihan baariin asti ja nyt väsyttää! Tähän päivään sisältyy vielä salia ja kouluhommia, kuin mää jaksan!?

ps. tän ne soitti!! niin mahtava.


Apocalyptica - I Don't Care

9.9.2011

mör

Tiettekö sen tunteen ku tekis mieli heittää vähintään puolet vaatekaapin sisällöstä meneen? Mulla niin on se tunne, ollu jo hetken aikaa. Onneks näitä tuntemuksia varten on olemassa kirpparit. Ajattelinkin laittaa taas pöytää pystyyn joskus tossa muuton jälkeen, ja varmasti kaappi tyhjenee oikein rankalla kädellä!

Mulla on myös meneillään ihan kaamee masis päivä. Näitä mulla on aina välillä. Ne on sellasia päiviä, että haluaa vaa hengata koko päivä kotona kotiasussa meikittä ja istua koneella tekemättä mitään järkevää tai maata sohvalla. Tää tuli vähä huonoon saumaan, kun olis kasa kouluprojekteja tehtävänä ja illalla sitten kutsuu työt.. Kai sitä on vaa pakko kerätä ittensä!
Tästä päivästä kuitenkin ostoksiin, jotka löysin eiliseltä Veskan reissulta. Mulla on pitkään ollu toivelistalla beige bleiseri. No tarpeeks kivaa sellasta ei oo löytynyt, mutta sitäkin kivempi harmaa löyty eilen! Istuu ihan älyttömän hyvin. Ja bleiserin kaveriksi ostin tollasen ihanan valkosen paidan kympillä. Se on jotain super isoo kokoo, mutta silti se näytti tosi kivalta päällä.

Sorppa tästä super negatiivisensävysestä postauksesta ja hyvää viikonloppua:)!

7.9.2011

asua & uutta

Haluutteko et mä vähän kerron mun päivästä? No ette välttämättä, mutta kerron silti. Mulla olis ollu tänään Tursajaiset(suhteellisen iso opiskelijatapahtuma), mutta minä pönttöpää olin lupautunut töihin, eikä sitä vuoroo saanut sitten enää tietenkää vaihdettua sillon kun mokani tajusin. Otti ihan vähän päähän kököttää töissä, kun tiesi että luokkatoverit oli pitämässä hauskaa. Kuitenkin pakotin itseni ettiin asiasta niitä positiivisia puolia ja löytyhän niitä! No säästin rahaa tai oikeestaa tienasin ja oon myös skarppina aamun luennolla. Cool!
Tässä kuitenkin jonkun päivänasua, varmaankin viime viikolta. Oon vähän hölmö, kun säästelen aina niitä lemppareita vaatekappaleita, niin on käyny myös tälle ihanaakin ihanemmalle jakulle. Tää oli nimittäin ekaa kertaa päällä sillon!
Sitten muutama uusi ostos. Ihanan iso pörrötuubikaulahuivi on One waysta. Nyt se kuitenkin vielä odottelee kylmempia ilmoja! Ja tää musta Birkin tyyppinen laukku on sitten Ebaysta tilattu:)

4.9.2011

yesterday's

Jotenkin mun silmään tosi surkeenlaatusta kuvaa nytten! Vai onko vika vaan mun silmässä? Ehkä vois harkita alkaa lataan näitä jonkin muun, kuin Bloggerin kautta.. Tai sit vaan itte sössin nää kuvat !

Eniveis, tässä tulis eilisen illan asua, kun käytiin syömässä mun lempparipaikassa, eli Marusekissa. Mikko lupas viedä mut sushille mun nimpparilahjaks tossa jo 11.8, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan! Asussa mukana myös uus laukku, jonka sain perjantaina postissa, parempaa kuvaa tulossa myöhemmin:)
Tää päivän on sitten mennyt salilla huhkiessa ja koulutehtäviä tehdessä, tai ainakin yrittäessä. Kyllä se nyt on vaan todettava, että on taas syksy tullut ja sitä myöten kunnon arki alkanut. Koulutehtäviä alkaa oleen jo aikamoinen kasa ja lenkillä huomas kyllä, että kunnon syysviima siellä jo puhaltaa. Mutta onneks motivaatio tuntuu (vielä) olevan kohdillaan - niin koulun kuin liikunnankin suhteen - eikä se syksykään niin kamaltalta ajatukselta enää tunnu. Oikeen odotan että pääsee takki- ja kenkäkaupoille! :p

3.9.2011

favorite music right now!

Oon tosi intohimonen musiikin kuuntelija, oikee suurkuluttaja. Siis kuuntelen musiikkia ihan aina kun oon yksin, ja mun musiikkimaku on tosi laaja, hard rockista hip hopiin. Kuhan vaa lyriikat kolahtaa tai muuten biisistä tulee hyvä fiilis.

Kuitenkaan en kauheen usein oo tänne blogin puolelle mitään lemppareita linkitelly. Mut nyt ajattelin laittaa pienen kasan! Enjoy;)


Rihanna - Cheers (Drink To That)


Lil Wayne - Mirror (Feat. Bruno Mars)


Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine


Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna


Lil Wayne - How To Love


Mohombi - Maraca


Leona Lewis / Avicii - Collide

olisko tälläsille musiikkipostauksille toivetta sillon tällön? :)


1.9.2011

väsy !

Eilen meni opiskelijabileissä yllättäen aika myöhään, ja aamulla piti nousta seiskalta ja lähtee kouluun. Oli kyllä niiiin freesh fiilis. Nyt oon sitten ehkä väsynein ikinä. Oon vielä ollu koko päivän ihan perjantaissa, mutta ei, huomenna on vielä kouluun mentävä. Eijjaksais!
En oo ees päikkäreitä ehtiny ottaan, koska iltapäivällä Mikko ilmotti, että pitäs lähtee keilaan. Sinne lähdin aika rennossa asussa, oli vaan pakko saada farkut jalasta pois! sori kun on surkee kuva!
Asussa myös pari kirppislöytöö, laukku lähti Radiolta kolmella eurolla ja baltsut yhdellä ! Mut joo ei tää kirjottaminen nyt ihan luista joten öitä!