29.11.2011

TALK THAT TALK

Mulla on ollut nyt noin viikon verran suhteellisen kovassa kuuntelussa Rihannan Talk that talk albumi. Ja taas kerran kolahtaa neidin CD. Levyllä on monta biisiä täyttä hittiainesta. Mulla on Rihannaan jotenkin outo suhde, kun oikeestaan en yhtään hänestä henkilönä pidä(tiedä sitten mistä johtuu), mut sitten taas voin tosta vaan luetella varmaan 15 biisiä Rihannalta, joista tykkään.
Tässä kuitenkin mun 5 lempparia tältä albumilta, suosittelen kuunteleen!!:-)

We Found Love


Talk That Talk


Roc Me Out


Where Have You Been?


Fool In Love

27.11.2011

?

Mulla on kova postausinto ollut viimeaikoina, mutta ideat postauksiin taas vähissä! Joten pyydän nyt teiltä apua!
Laittakaa siis pliis toivomuksia tännepäin tulemaan!:-) Toteutan niitä sitten sitä mukaa kun vaan ehdin!

friday's outfits

Itseäkin alkaa jo vähän kyllästyttää nää peilin-kautta-otetut-asukuva-postaukset, mut ei se mitään, taas tulee nimittäin yks lisää! Tässä tulee kaks asua perjantailta, eka kouluasu, toka luokan pikkujouluasu. As you can see, pikkujouluasu oli tosi arkinen, koska menin sinne suoraan töistä, eikä ollu sillain tsäänssejä panostaa. Ja oikeestaan mulla ei hetkeekään ollu sisätiloissa tota bleiseriä päällä tai huivia kaulassa mut ihan sama.
Eilinen sitten meni oikeestaan pikkujouluista toipuessa. Jossain kohtaa kun saatiin ittemme ylös sohvalta, lähdettiin kaupungille kierteleen. Meidän piti mennä myös leffaan, mutta jotenkin ei yhtää tajuttu ajankulua, eikä sit ehditty siihen. Hyvä me! Noh, käytiin sit vaan Dinnerissä herkuttelemassa ja siitä takas kotisohvalle löhöön:-D

Mites teijän viikonloppu on sujunut?:-)

24.11.2011

sekalaista

Tänään oon viettäny vapaapäivää rennoissa merkeissä. En muistanutkaan miten kivaa on vaa hengailla kotona ja puuhailla omia juttuja! Aamu alko kerrankin aamupalalla (valitettavasti on jäänyt liian usein väliin arkena) ja sitten oon järkkäillyt kotia joulukuntoon(hain siis sen yhden ainoan joulukoristeen varastosta:-D) ja sitten oon vaan löhönnyt ja katsellut kaikkia Liv:in laatuohjelmia. Sovittelin myös Hennesiltä tulleita huivia ja saappaita ja aattelin, että huomenna ne pääsee heti tositoimiin! Ja semmosta vielä, että sain postista Doven uusia tuotteita kuiville hiuksille jaaattelin mennä kohta testaileen:)

Tää meni kyllä nyt ihan sekavaks koko postaus mut how everr, moikka kivat <3  

Alekoodia lukijoille!

Sain mahdollisuuden tarjota lukijoilleni 10% alennuksen Fassta.com nettikauppaan. Nettikauppaa kuvaillaan näin:

"Fashion Statement Boutique is dedicated to provide customers the finest quality shoes of the latest trends – Shoes for Fashionistas!"

Kaikki Fassta.com:in tuotteet ovat italialaista käsityötä sekä Ranskan ja Italian Rivieran henkisiä. Kengät ovat laadukkaita ja vain valituilta suunnittelijoilta.

Eikun siis sivustoa selailemaan! :-)

23.11.2011

where have you been?

Tässä tulisi tän päivän vaatetusta. Tänään oon tässä asussa ollu vaan koulussa, kotona ja käyny Prismassa. Siis kuinka jännittävää:> Tekis ihan älyttömästi mieli shoppaileen jotain uusia vaatteita, kun joka aamu tuntuu että ei oo mitään päälle pantavaa! Tarvisin mm. parit farkut, bleiserin, paitoja ..
Mulla on huomenna vapaapäivä ja kohta me aletaan kattoon pitkästä aikaa leffaa ja syömään mun lemppari herkkuja eli sipsejä ja sweet chili dippiä <3 Ihan luksusta! Tässä viel päivän biisiä ..


Rihanna - Where have you been

21.11.2011

wish list

Yleensä ottaen oon niitä, joita ottaa päähän liian aikanen toitotus joulusta, mutta viime päivinä oon pikkuhiljaa syttyny ajatukselle, että joulu on tulossa. Johtuneekohan tosta pikku hiljaa kylmenneestä säästä? Ajattelin jopa hakee meidän yhden ainokaisen joulukoristeen varastosta tän viikon aikana! 

Tein myös toivelistan aattoa varten, tai oikeestaan haavelistan. Todellisuudessa en odota joululahjaksi mitään kovin suurta :-)
Haaveissa siis olisi:

MK Hamilton
lahjakortteja vaateliikkeisiin ja Stockalle
uusi lompakko
MK:n kello
rahaa
Lexingtonin sohvatyynyjä
LV Speedy
Mopsivauva
lakanoita
matkalahjakortti

Nää kaikki kun sais.. Millaisia joululahjatoiveita teillä on:-) ?

alive

Tulin vaan kertoon, että hurjalla aikataululla varustetusta viime viikosta on selvitty! Risteilyllä oli kivaa, synttärijuhlissa oli kivaa, tosin voimat ei enää riittänyt baariin asti, mut hälläväliä. Eipä tarvinnut eilen kärsiä mistään ylimääräsistä oireista, kuten päänsärystä.
Tänään mulla olis alkanut koulu tossa tunti sitten, mutta kun toi meidän Hilma oksenteli yöllä ja vielä aamullakin, jäin kotiin huolehtiin siitä. Nyt se voi onneks jo paremmin, että enköhän mä lähde kuitenkin kahdelta alkavalle kirjanpidon luennolle. Nyt on pakko oikeen kunnolla panostaa tohon kouluun, haluun saada vähän parempia arvosanoja kun viime periodissa:-D
Eipä tässä muuta! Mukavaa viikonalkua kaikille, koittakaa jaksaa! :-)

15.11.2011

iltoja !

Mulla on (vaihteeks) ihan hullu viikko, tosin se sisältää myös kivoja juttuja. Viikon ohjelmassa seuraavaa: Eilen koulua+töitä, tänään koulua+koulutöitä+salia, huomen koulua+töitä, torstai ja perjantai laivalla juhlimassa hyvän ystävän synttäreitä, lauantaina töitä+ystävän synttärijuhlien jatkoja ja sunnuntaina makaan X-asennossa toivottavasti koko päivän:-D
Kuvissa enivei päivän asua, uudet kengät, jotka hain tänään postista(ihanat<3) ja Himuli pureskeltavan synttärikorttinsa kanssa, jonka se sai kasvattajiltaan:) Nyt painun suihkuun ja sitten valmistautuun huomiseen päivään! Öitä

14.11.2011

Hilman synttärit!

Meidän karvainen Hilma-vauva on tänään jo vuoden ikäinen! Miten aika menee niin kamalan nopeesti, justhan se tuli meille, ja paino jonkun kilon, nyt se on tommonen yhdeksän kilon köriläs:D Hilma on ehdottomasti mun maailman paras hankinta, se on meidän päivien pieni valopilkku. Maailman hellyyttävin, huomionkipein, riehuvin, kiusaavin, iloisin, herkkuja rakastavin ja ihanin otus:) Synttärilahjaks se saa meiltä uuden pedin, vanhan tuhotun tilalle ja vähän herkkuja. Hyvää synttäriä pallero!<3

13.11.2011

asua & hiustarinoita

Eilen oli vaihteeks ihan mahtava lauantai. Käytiin käyttämässä Citydeal lahjakortti Bistro10:ssä, mikä sisälsi kolmen ruokalajin illallisen kahdelle. Ruoka oli älyttömän hyvää, kuten paikan tunnelmakin, voin siis kyseistä paikkaa lämpimästi suositella:-)

Voin myös kertoo mun hiusongelmista lisää. En nimittäin malttanutkaan olla laittamatta niitä raitoja, vaan laitoinkin ne jo perjantai-iltana kohtalokkain seurauksin. Lopputulos näytti kuulemma sellasilta yläastelaisten itsevärjätyiltä hiuksilta.  Ne oli niinkun päältä oranssin-keltaset ja alta tuhkasen ruskeet, ihan kamalat! Otin paniikkipuhelua kaverille, joka tuli heittää mua kauppaan ostaa hiusväriä 15 min ennen sulkemis aikaa ja nappasin ekan kullanruskeen värin minkä näin. Pahemmin ei nimittäin ollut vaihtoehtoja, joku väri oli pakko laittaa:-D Tulos oli tummatumma kullan ruskee, mut muuch better ku se mitä se oli. Kävin tänää aamulla peseen hiukset, ja nää on nyt jo vaaleemmat kuin näissä kuvissa. Eiköhän tää tästä. En tajua miten mulla kävi niin niiden raitojen kanssa, kun monesti ennenkin oon ite laittanut! Oli vaan eri merkin väri! Äää. Äiti ehdotti mulle, että menisin ens kerralla kampaajalle. Pääsen kai halvemmalla.. :-D
Tässä kuitenkin asua eiliseltä illalta. Löysin tollaset aika makeet nilkkurit kaapin perukoilta jotka oon keväällä ostanut, ja nyt käytin ekaa kertaa. Hups:-D No parempi myöhään..

Mutta semmosta tälläkertaa, onnee kaikille ens viikolle:-D

11.11.2011

11/11/11

Hellurei,
Tässä tulis taas päivänasua, joka ei pääse kyllä näissä kuvissa yhtään oikeuksiinsa - Oli nimittäin tosi kiva! Tajusin, että loppukesästä ostamiani vajaamittasia housuja voi hyvin käyttää näin syksylläkin saapikkaiden kanssa, ja kivalta näytti. Ja tää asiahan ei millään tavalla ilmene näistä kuvista. Oon myös koittanu tottua tähän uuteen tukan väriin, ja paremmin menee jo kuin eilen. Laitoin tähän eilen illalla punakultasen hiusnaamion, joka vei sitä pahinta tuhkaisuutta pois. Tekis mieli laittaa tähän myös vaaleeta raitaa, mutta koitan nyt pinnistellä viikonlopun yli, ja kattoo miltä näyttää. Tuntuu nimittäin, että olis jo nyt vähän haalistunut !
Nyt alan suunnistaan salille ja siitä pikkuhiljaa viikonlopun viettoon:-) Tänään aion vaan olla kotona, koska huomenna on töitä, mutta huomen illalla mennään Mikon kanssa kunnon kolmen ruokalajin illalliselle, jonka hankin Citydealista vähän aikaa sitten, jeee:-) Mitäs teidän viikonloppuun sisältyy ?

10.11.2011

not so nice haircolor

Mulla ja ton Schwarzkopfin hiusvärisuunnittelijalla/värien nimisuunnittelijalla on vissiin vähän eri käsitys VAALEESTA kashmir ruskeasta. Tää väri on kamala! Näyttää ihan siltä, että olini yrittäny värjätä mustaks, mutta vaaleita kohtia olis jääny sinne tänne. Ja sekin vielä kun en olis halunnu yhtään tummempaa. Kai se vaan on niin, että se on aina jonkin asteinen yllätys, kun noilla kaupan väreillä läträä.
Tänään sit koitan jotenkin korjailla tätä, ainakin käyn ostaa jonkun sävyttävän hiusnaamion ja ehkä vaaleet raidatkin. Mee so sad :--(

9.11.2011

9/11/11

Heipsan! Tänään on ollut perus koulupäivä, paitsi mainittakoon, että olin normaalia ahkerampi! Siitä tuli kyllä hyvä fiilis, ehkä pitäis jatkaa sillä linjalla? Koulun jälkeen otti päähän, kun jumitin ruuhkabussissa, ja lopulta mun kotimatka kesti tunnin, nyyh. Tän illan aijon vaan hengailla kotona, käydä ulkoilemassa Himmun kanssa, ja sit mun sisko tulee värjään ja leikkaan mun hiukset! Mun viime värjäyksestä onkin melkein 2kk, eli aika pitkään oon kitkutellu tän mun juurikasvun kanssa. Ottaen huomioon, että yleensä mua häiritsee pienikin! Valitsin hiusvärin (taas kerran) ihan randomilla, kun se oli niin kivan näkönen:) Toivotaan, että näyttää päässäkin hyvältä!
Tein muuten eilen toisen tilauksen Hennesille. Hups. Muttakun ihanat saappaat oli alessa ja tarvitsen leopardihuivin! Siitä sit toiste, mooooi:--)

7.11.2011

uutta

Pitkän pohdinnan ja ihailun jälkeen, pistin tilaukseen tämmöiset ihanuudet Hennesiltä. Ihanan klassinen malli vei mun sydämen, eikä hintakaan päätä huimannut, varsinkaan kun mulla oli vielä 25% alekuponki tonne käyttämättä:-) Olis tehny mieli tilata nää myös nudena, mutten sitä ainakaan vielä tehnyt! Näillä sitten sipsuttelen menemään puolen toista viikon päässä häämöttävässä tyttöjen laivareissulla:p
Toinen uutuus on tämä ihana pehmoinen ruutuhuivi, jonka mun sisko toi mulle matkalta tuliaiseks. Ihan mahtava tuliainen!;) Nyt on sitten huivienkin puolesta valmistauduttu talveen ja lumeen ja muuhun kylmään ja ikävään:)

6.11.2011

saturday's

Heissan! Mulla on muutama postaus varastossa, enkä oikee tienny mistä alottaa, niin alotin sit viimesimmästä. Eilisen illan ohjelmassa oli yhdet synttärit, ja tälläsessä asussa mentiin..
Oli kyllä tosi hauskaa eilen ja olo oli taas aamulla sen mukanen!:-D Ihan kauheesti ollu kaikkia juhlia tässä syksyllä ja sama tahti tulee jatkuun.. Näin äkkiseltään muistan ainoostaan yhden kotilauantain tältä syksyltä, huppistakeikkaa!

Viimesin kuva on otettu meidän uuden jättipeilin kautta, se on niin ihana!! Oli kyllä aika hauskaa perjantaina, kun koitettiin änkee sitä autoon Ikean pihassa.. Vasta kun oltiin lähdössä Ikeasta alettiin miettiin, että mahtuuko peili meidän pikku Audiin.. No työn ja tuskan takana se oli, mutta kyllä vaan mahtu:-D

3.11.2011

hello !

Bussissa kotiin tullesani päätin, että ihan ekaks kotiin päästyäni teen koti- ja kouluhommia, mutta eeei, bloginpäivitys+kupponen kahvia mun lemppari mukista voitti. Ei mulla oo kyllä niin mitään itsekuria:-D. Tulin esitteleen mun päivänasun laadukkaasti webcamin kautta. Tänään on noiden hommien lisäks tiedossa salilla käynti, eli ei mitään spessua. Huomenna sitten kauan odotettu Ikea-reissu ja ehkä (toivottavasti) myös pieni Ideaparkkierros. Cant wait!
Tässä sit sitä huomisen reissun ostoslistaa:-) Tavotteena olis tosissaan päästä sieltä huomenna ulos ainoostaan noi kolme tuotetta kainalossa! Yleensä kyllä aika mahdotonta päästä sieltä ilman, että ostais jotain ylimäärästä..

Mitäs teidän viikkoon? Mä oon ainakin jo aivan poikki ja ärsyttää toi harmaus ulkona. Thank goood lauantai on pyhä, niin ei tarvii mennä sillon töihin!:-D

1.11.2011

tuesday

Tänään oli lyhyt koulupäivä, jonka jälkeen valmistin ittelleni herkullisen pikalounaan ja sitten yritin olla ahkera ja tehdä koulujuttuja, ja sainkin jopa huomiset läksyt tehtyä!! Ajattelin, että tänään olis myös ehtinyt siivoilemaan, mutta se oli turha luulo, kun aika kului niin nopeesti ja kohta on vaihteeks riennettävä Plevnalle. Tällä kertaa leffana on Sinun numerosi? -niminen pätkä, hope its goood.
Terkkuja Hilmalta! Se on vähän pönttöpää, kun se haukkuu omalle webkamera kuvalleen:-D!