31.7.2012

29/7

Päätin tehdä vielä erikseen postauksen sunnuntain lookista, kun se oli kerran kuvattuna, sekä siitä brunssista jolla käytiin. Sunnuntai oli ihanan lämmin päivä, joten oli ihan unelma keli lähteä kaupunkiin syömään. Meillä oli ollut pitkään suunnitteilla testata joku brunssi, ja nyt oli täydellinen päivä toteuttaa suunnitelmat. Tämän näköisenä lähdin brunsseilemaan ..


Mentiin Hulluun Poroon. Siellä tarjotaan brunssia aamupäivästä iltapäivään saakka sunnuntaisin. Hintaa setillä on 19.90 per naama. Oli kuitenkin joka sentin arvoinen ! Tarjolla oli about kaikkea mitä voi kuvitella: hedelmiä, leipiä, makkaraa, kanansiipiä, katkarapuja, erilaisia kaloja, salaattia, jäätelöä ja kaikkea muuta mahdollista. Pitäisi siis löytyä jokaiselle jotakin ! Ja tosiaan, meitä säät suosi ja nautimmekin pitkästi brunssista aurinkoisella terassilla♥. Mikäs sen ihanampaa. :-)


Suosittelen siis kokeilemaan jos on brunsseilusta kiinnostunut ! Tulee taas vesi kielelle tätä kuvaa katsoessa. Ei jää tosiaankaan viimeiseksi kerraksi tämä kokeilu ainakaan minulle. :-)

29.7.2012

VKL

 Mulla on takana hirveen kiva ja rauhallinen viikonloppu :-) ! Kivouteen on varsinkin vaikuttaneet nää ihan mahti kelit ! Sain yllättäen vielä vapaan viikonlopun, kun työkamu halusi vaihtaa vuoroja (ja ens viikolla raadankin sitten senkin edestä ihan hullut tunnit...)  Eilen Mikolla oli peli Sastamalassa ja mä lähdin mukaan sitä katteleen ,kun  ei ollut muutakaan. Saimpahan ainakin hyvin aurinkoa siellä kentän reunalla:p Illalla syötiin tortilloja ja katseltiin olympialaisia. Ja nukahdettiin sohvalle ..


Tänään ollaan siivottu, käyty herkkubrunssilla ja kaupungilla pyörimässä, käyty salilla ja vielä siskon tuparikahveilla. Aika paljon saatu aikaan siis ! Joskus on kiva viettää viikonloppua näin; ilman mitään suurempia suunnitelmia, juhlimisia ja sunnuntai löhöilyä krapen kera :-) Nyt mä painun pehkuihin, huomenna kun saa taas painaa sitä duunia.

26.7.2012

25/7

 Moikka ! Eilen oli se kampaaja ja ulos astelin onneksi hymyssä suin :-) Mua jännitti ennen sitä ihan hirveesti, ennen kaikkea se, että millainen tyyppi mun hiukset operoi. Mulle kun on sattunut aikaisemmin jos jonkinlaista kampaajaa .. Mutta onneksi se eilinen oli ihan hirveen kiva, tultiin hyvin juttuun ja se oikeesti kuunteli mitä mä mun hiuksille halusin !


Noissa ylemmissä kuvissa valo tulee tosi oudosti noidin hiuksiin, alempana vähän todenmukaisempaa kuvaa niistä. Ne ei tosiaan oo mitkään super blondit tuolta päältä!  Niistä ei ihan niin tuhkasia saatu, kun mitä olisin ehkä halunnut ja se kampaaja suosittelikin mulle sit sellasta sävyttävää hiusnaamioo. Se sano et se päässä saa olla vaikka koko yön jos siltä tuntuu. Katotaan si miten sen kanssa käy :-)

OLOHUONE/RUOKAILUTILA

Kuvasin meidän olohuoneen ja ruokatilan vähän extempore blogia ajatellen kun olin kipeänä alkuviikosta. Eiköhän ollut jo aikakin. Pikkuhiljaa täällä alkaa olemaan sisustus valmiina, eihän siinä mennytkään kuin pieni ikuisuus ;-) Vielä pitäisi keksiä jotain kivaa koristusta seinille. Oon yrittänyt sisustaa tän tilan niin, että täällä on vaan mukava olla. Mielestäni oon onnistunut siinä aika hyvin ! Sohva on näissä kuvissa kauhean mytyssä, siinä on loikoiltu, eikä ole korjailtu sen jälkeen, sorppa :-)


Tässä vielä linkkiä alkutilanteeseen, jos haluatte katsoa mistä lähdettiin liikkeelle :-) Jossain kohtaa olisi tarkoitus hankkia vielä tuon olohuoneen pikkupöydän tilalle joku kiva arkku. Mitäs pidätte nykytilanteesta?

24.7.2012

TALLINNAAN

Koska tänä vuonna ei Mikon kanssa yhteistä etelänmatkaa tehty, varattiin me kuitenkin pieni miniloma :-) Ens kuun lopussa lähdemme viikonlopuksi Tallinnaan ! Viimeisestä Tallinnan matkastani on vierähtänyt lähemmäs kymmenen vuotta ja Mikolla kuulemma vähintään saman verran, joten eiköhän se ollut jo aikakin sinnepäin suunnata :p Yövymme vanhassa kaupungissa hotellissa nimeltä Bern ja matkaohjelmaan kuuluu mm shoppailua, rentoilua ja hyvin syömistä.

Viimeksi kun olin Tallinnassa, olin tosiaan yläasteella. Ja nyt mulla ei ole harmainta hajua minne sitä kannattaisi oikein suunnata :-D Tai no mitä nyt pikkuisen olen Googletellut. Eli jos teillä lukijoilla on mielessä hyviä ravintoloita, shoppailupaikkoja tai mitä tahansa missä kannattaisi käydä, niin saa vinkkailla ! :-)

23.7.2012

SATURDAY'S

Tässä tulee lauantai-illan asua, kun oltiin yhtien kavereiden luona iltaa istumassa. Päälleni puin muutaman kriisin jälkeen aika simppelin kokonaisuuden. Tykkään hirveesti tosta mintunvihreästä topista. Ostin sen Bulgariasta viidellä eurolla, on ainakin vastinetta rahoille ;-) Mun piti alunperin laittaaa hame päälle, mutta kun taas oli niin hemmetin kylmä ja sateista. Toivoisin nyt loppu kesäksi ees muutamaa kunnon hellepäivää, mielellään sillon kun mulla on vapaata, kiitooos.

 Saa muuten nähdä saanko ikinä aikaseks esiteltyä niitä Bulgarian ostoksia.. Kohta ne on varmaan  kaikki nimittäin mun päällä jo nähtyjä.

Nyt mä istuskelenkin kotona vapaapäivää viettäen, kuumeessa. Mulla oli suunnitelmissa kaikkea siivoomisesta jumpalle ja salille menoon, mutta ei niin ei. Oon viime aikoina ollut tosi usein kipeenä, on vissiin vastustuskyky alhaalla tai jotain. Pitää varmaan alkaa jollekkin kunnon vitamiinikuurille.

Mitenkäs teidän viikonloppu sujui :-) ?

21.7.2012

HIUSTOIVEITA

Mulla siis on tulevana keskiviikkona kampaaja ja toiveissa olisi jotain tälläistä:


Elikkä raidoitettua tumman vaaleaa. Mun oma hius on suunnilleen tätä tummuusastetta ja mä kun olen aivan kyllästynyt rumiin tyvikasvuihin ja jatkuvaan värjäysrumbaan, koen että tälläinen sävy voisi olla aika kätevä. Ja kivan näköinen kaiken lisäksi :-) Eniten näistä silmää miellyttää Laurenin ja Michan hiussävyt. Ei enää montaa yötä siihen, että pääsee kampaajan tuoliin istahtamaan, oon ihan innoissani ;-) Toivottavasti tästä mun reuhkasta vaan saa jotain tällästä aikaan.

19.7.2012

19/7

 Moi ! Tänään mulla oli eka kunnon vapaapäivä sitten Bulgarian reissun. Mähän asun siä töissä ! Mut pakko se on nyt painaa, opiskelijan lompakko kiittää kesän jälkeen. Ellen si ehdi tuhlaa kaikkee ennen syksyä. 


Vietettiin tänään mun vapaapäivää meidän lemppari hengauspaikassa (näin vois ainakin päätellä käyntimäärän perusteella päätellä) Ikeassa. Käytiin siellä viimeks joskus viikko sitten, mut sillon ei mahtunu kaikki autoon, joten nyt tehtiin uus keikka. Ostettiin pari keittiön tuolia, verhoja, hyllyjä yms yms. Nyt alkaa koti oleen jo aika ihana ! Illalla kävin vielä kaverin kanssa leffassa kattoon Rock of Ages. Se oli ihan kivaa katottavaa, sellanen hyväntuulinen pätkä :-)

Asiasta kukkaruukkuun, mun hiukset on ihan kamalat. Kuten ehkä noista kuvistakin näkyy. Ne vaaleni päältä  ihan kauheesti Bulgariassa, kaveritkin on kyselleet, että oonko värjännyt ne. Ja tollain nätisti mun oma tyvikasvu ei kuitenkaan vaalentunut yhtään ja nyt siis toi juurikasvu on ihan jäätävä.
 Mutta arvatkaa ! Mä varasin kampaajan. Ekaa kertaa moneen vuoteen meen kampaajan käsittelyyn. Teen myöhemmin juttua millasta hiusta olis toiveissa :-) Ootan sitä niin paljon !

17.7.2012

SHOPPING

Moiii ! Tänään näin töiden jälkeen kaveria kaupungilla ja shoppailuksihan se meni, yllätys yllätys :-) Mun oli tarkoituskin ostaa uusi kalenteri sekä vakkari rajauskynä, mutta ei tosiaan muuta. Mä en ollut pitkään aikaan kierrellyt kauppoja Suomessa, joten siinä ehkä yksi syy miksi vähän innostuin. Hyvin menee, kun Bulgarian ostoksetkin vielä esittelemättä ;-)


Ginasta lähti matkaan kultainen näyttävä kaulakoru. Mulla on ollut jo pitkään ajatuksena ostaa vähän isokokoisempi kaulakoru ja nyt tulikin sopivasti kiva yksilö vastaan -75% alennuslapulla varustettuna ! Toivottavasti vaan ei tummu heti, niin kuin yleensä mun Ginan koruille on käynyt.


Ginasta lähti matkaan myös tummansiniset farkut. Istuu tosi hyvin ja hintaa näillä oli vain parikymppiä. 


Sitten toinen niistä mitä lähdin hakemaan - uusi kalenteri ! Kalenteri on mulle super tärkee kapistus, ilman sitä en pärjäis ollenkaan. Ei tässä mun päässä mikään pysy. Ostin myös upeita sammakkotarroja joilla aion sen koristella .. Moi oon Sanna ja meen AMK:in tokalle ..


Sitten vielä se toinen juttu mitä lähdin hakeen, eli rajauskynä. Tää on ihan paras. Meinas jo paniikki iskee kun en ollut tätä mistään löytänyt, mutta onneks Stockalla oli vielä pari kappaletta jäljellä :-)

Näiden ostosten lisäksi ostin vielä alusvaatteita Cubuksen aleista. Ehkä parhaita alehankintoja, niitä kun tarvii aina.


Tässä vielä shoppailu autfittiä. Toi huivi on muuten Bulgarian reissulta. Ei oo jotenkin yhtään mun tyylinen, mutta silti vaan tykkään siitä !

16.7.2012

music

Bulgariassa musiikkia kuuli koko ajan. Ihan koko ajan ! Ja musta tuntu, et siellä soi vaan samat kymmenen biisiä joka paikassa :-D Muutamat jäi kyllä positiivisella tavalla päähän soimaan, muutamat näistä biiseistä siis sieltä peräisin.

Jay Sean - I'm All Yours ft. Pitbull

Jay Sean - Sex 101 ft. Tyga

Timbaland - Hands In The Air ft. Ne-Yo

will.i.am - This Is Love ft. Eva Simons

Alexandra Stan - Lemonade


Varsinkin toi This is love on älyttömän hyvä ! suosittelen :-)

15.7.2012

lauantai

Terkkuja himo väsyltä Sannalta. Nyt on taas uudet univelat kerätty, ihanaa ! Oltiin muutaman kaverin kesken viettämässä yhden meistä synttäreitä. Ilta venyi ihan pikku tunneille asti ja siitä sitten snäkärin kautta taksitolpalle. Siinä seisottiinkin sitten mukavat puoli toista tuntia johtuen Tammerfesteistä. Kuuden aikaan pääsin vihdoin nukumaan. Joka tapauksessa kivaa oli ! :-)


Mulla oli ihan kauhee vaatekriisi ! Mun oli tarkotus laittaa uudet Bulgariasta ostetut korkkarit jalkaan, mutta sitten kun kukaan muukaan ei laittanut niin en mäkään :-D Sit kävin ostaa mekonkin, mutten sitäkää halunnut laittaa. Mulla on joku ongelma olla se eniten laittautunut. Muutenkin oon sen verran mukavuudenhalunen, etten ihan hirveen vimpanpäälle laittaudu baariin mentäessä. Joskus vois olla kyllä kiva.

Mites teidän viikonloppu on mennyt :-) ?

13.7.2012

Bulgaria osa kaks

Bulgariassa tehtiin myös muutama retki. Yksi ehdoton, jota oltiin suunniteltu jo etukäteen, oli shoppailureissu Bourgasiin. Teimme sen itsenäisesti, vaikka olisimme päässeet halvemmalla matkatoimiston järjestämälle. Olimme niin malttamattomia, kun se olisi ollut vasta toisiksi viimeisenä päivänä, eikä myöskään haluttu ottaa sitä riskiä, että matkabudetit olisi jo tuhlattu siihen mennessä :-D Olimme katsoneet netistä tietyn ostoskeskuksen, johon halusimme ja sanoimme sen taxikuskille. Hän kuitenkin vei meidät tietämättömänä toiseen. Se ei kuitenkaan haitannut, nimittäin shoppailtua tuli tuollakin ihan kiitettävästi ! Tuolta löytyi mm Mango ja NewYorker ja ne taisivatkin viedä suurimman osan mun budjetista.


Esimerkkinä edullisista hinnoista esimerkiksi tämä. Iso jäälatte ja kunnon pala juustokakkua maksoivat yhteensä noin kolme euroa :-)

Toinen retki tehtiin Nessebarin vanhaan kaupunkiin, joka on yksi Euroopan vanhimmista kaupungista. Se paikka oli ihana ! Sinne menisin mielelläni uudestaankin. Ihanan tunnelmalliset ravintolat ja  kapeat kujat veivät sydämeni :-)



Loppuun vielä tunnelmia vikalta illalta, jolloin löydettiin mitä ihanin drinkki- ja ruokapaikka. Se sijaitsi ihan rannassa ja oli sisustukseltaan ihanan valkoinen.


Sen pituinen matka se :-) Vielä tulossa ostoksista omaa postausta, kunhan saan kaikki pestyä !

12.7.2012

Sunny Beach

Viimeisimmästä postauksesta on vierähtänyt jo tovi, pahoittelut siitä :-) Palasimme Suomeen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, nukkumaan pääsin silloin viideltä. Ja edelleen on univelat kuittaamatta ! Joka tapauksessa eilinen meni aikalailla löhöillessä ja koomailemassa. Tänään olikin sitten jo työpäivä ja vaikka väsyttää hemmetisti, halusin uhrata vähän aikaa blogille nyt illalla:-)

Bulgariassa parasta oli se lämpö! Joka päivä lämpöasteet kohos yli kolmenkympin ja aurinko paistoi joka päivä. Suomi on ollut niiin masentava sen jälkeen :-D Ajattelin tehdä Bulgariasta muutaman matkapostauksen, koska kuvia on sen verran. Sitten teen vielä ostospostauksen, ostostelua tuli nimittäin ihan kivasti harrastettua.

Kuitenkin kaikki alkoi tästä. Helsingistä lähdettiin viime viikon tiistaina yhdeksän aikaan lentämään kohti Bourgasin lentokenttää. Siitä sitten bussilla Sunny Beachille..


Meidän päivät meni pitkälti allasalueella hengaillen. Allasalue oli muuten parasta meidän hotellissa. Muuten ei ole suoranaista kehuttavaa siitä hotellista :-D


Iltaisin lähdettiin sitten kiertelemään ympäriinsä. Katselemaan krääsäkojuja ja kaikennäköistä muuta. Meidän hotelli oli suhteellisen syrjässä joten joka päivä tuli käveltyä varmaan 5-10km, tuli siis ainakin hyötyliikuntaa harrastettua !


 Melkein joka paikassa oli jatkuva happy hour, eli sai kaksi juomaa kun tilasi yhden.


Syötyä tuli kaikenlaista: pizzaa, pastaa, salaatteja, pihviä, keittoja. Ja suoraan sanottuna oikein mikään ei ollut mitään superhyvää. Ihan ok, mutta ei erikoista. Voi olla toki, että kävi huono säkä ruokapaikkojen valinnoissakin. Erityismaininta kuitenkin pizzoille ja valkosipulileiville.

Kaiken kaikkiaan Sunny Beach oli aikamoinen bailumesta. Eli jos on lähdössä kaveriporukalla bilelomalle, niin sinne. Oma lemppari se ei kuitenkaan ollut. Mitään erityistä nähtävää ei ollut, ruoka ei ollut superia ja jotenkin se koko meininki siellä alkoi inhottaan. Kolme perättäistä kesää Bulgariassa on tosin ehkä tehnyt tehtävänsä ja olen vähän kyllästynyt :-D Hyviä puolia oli halpa hintataso ja hyvä shoppailu mahdollisuudet sekä mahtava sää. Ens kesänä en kuitenkaan suuntaa enää Bulgariaan !

Huomenna sitten kakkos osaa! Saa heittää kysymyksiä jos tulee mieleen.