30.9.2012

i have it

Ei mun tosiaan kauaa tarvinnut sitä Lumian saamista odotella :-D Ihana Mikko oli käynyt sen mulle eilen hakemassa aamulla, kun olin hetken pois kotoa. Olin ihan shokissa aluks kun sain sen kätöseeni. Sit vähän harmissani, kun tajuttiin että se vaatii microsimin, enkä saiskaan sitä heti käyttöön. Oon niin kärsivällinen katsokaas. Loppujen lopuks sain sen käyttöön jo eilen iltapäivällä, kun käytiin vain liittymäkaupassa. Ei ollutkaan onneksi enempää kuin viiden minuutin prosessi, eikä useamman päivän niin kuin ajateltiin ! Nyt oon happy :-) Tässä vähän kuvamatskua eiliseltä illalta ja tältä päivältä, uudella puhelimella otettuna


Nyt on kiva kun saa hyvänlaatuisia kuvia puhelimella. Mäkin kuitenkin aika paljon niitä otan blogia varten. Voin oikeesti suositella Nokian puhelimia, oon siis kelkkani kääntänyt sen suhteen. Uskon, että siellä ruudun toisella puolellakin on niitä, jotka ajattelee, että Nokiat on ihan surkeita, mutta kokeilkaa oikeasti edes. Nyt on jo aika hyvin oppinut tähän Windows käyttikseenkin ja tykkään siitäkin paljon ! Enemmän kuin Androidista !

Nyt mä alan lähteen lenkille ja siitä sitten salille :-) Adios ja kivaa loppu päivää

29.9.2012

little shopping ..

Heipsan. Mulla olis tänään ohjelmassa mummun 70-vuotis pippalot ja sen jälkeen kamujen kaa jotain pientä illanistujaista :-) Mummun pippaloita varten tarvin uudet mustat farkut, koska vanhat oli tosi kuluneet. Sitä varten lähdettiin eilen käymään Veskassa, jonne olinkin jo pitkään halunnut päästä käymään. Sen Hennesi on nimittäin paras ! Olin löytänyt Hennesin nettikaupasta yhdet vahapintaiset mustat farkut, joita himoitsin ja niitä lähdin sieltä metsästämään. Tällaisella asulla mentiin ..


Valitettavasti niitä ei sieltä löytynyt :-/ Eikä muitakaan mustia vahapintaisia housuja. Jouduin tällä kertaa pettymään mun lemppari Hennesiin. Menin sitten VeroModaan katsomaan joskos sieltä löytyisi vahapintaisia farkkuja. Siellä oli yhdet tosi kivat, jotka otin sitten sovitukseen. Mutta ne ei istuneet mulle sitten alkuunkaan :-D Testasin samalla myös mustia jegginsejä ja ne oli ihanat. Housut, jotka näyttivät ihan farkuilta ja olivat super mukavat päällä, perfection ! Kuten arvata saattaa, ne lähtivät kassan kautta kotiin :-) Samoin lähti ihailemani valkoinen paita, joka yllätti pienellä hinnallaan. En paljoa epäröinyt kun hintalapussa oli luvut 14,90!


Lopuksi käytiin Verkkokaupassa. Mä oon nimittäin jo hetken halunnut uutta puhelinta, vaikka nykysen ostin vaan pari kuukautta sitten. En vaan oo ollut tähän kovin tyytyväinen. Kävin sitten vähän katselemassa mitä kaikkee on tarjolla mun budjetille. Puhelimien suhteen oon ollut aina aika pihi, en vaa nää itse siinä mitään järkeä, että maksaa puhelimesta esim 500 euroa :-D Mulla on melkein aina ollut Samsung, nyt on  HTC ja ensimmäinen kännykkäni oli Nokia. Oon aina aatellu, että Nokiaan en ainakaan enää palaa. Eka selasin Samsungit. Kaikki mun budjettiin mahtuvat vaikutti aika huonoilta ja vanhoilta malleilta. Samoin kaikki muut vähääkään kiinnostavat. Mikko on koittanu mulle suositella Nokiaa aika pitkään, mutta oon vaan ollut että ei, ei ja ei. Nyt suostuin kuitekin kattoon ees niitä. Ja oon tosiaan tainnut ummistaa silmäni niiltä :-D Nokia Lumia 800 tuli vastaan ja rakastuin ! Ensinnäkin upee ulkonäkö ja hirveen hyvä kamera, tärkeimmät kriteerit täytettiin heti kättelyssä ! Hinta-laatu-suhde vaikutti  aika loistavalta myöskin. Mun ei kuitenkaan ollut tarkoitus ostaa vielä puhelinta ja siksi se jäi sinne kauppaan. Ja koko eilisenkin illan sekoilin sen takia koska haluaisin sen heti nyt !! Saa nähdä kauanko nyt menee, että se on mun kädessä.

Huhhuh, tulipahan selitystä :-D Mites teidän viikonloppuun kuuluu ?

28.9.2012

best things in autumn

 lämpimät neuleet, kauniit syksyn värit, saappaat ja nilkkurit, kynttilät, kotona hengailu hyvällä omallatunnolla, teemukilliset, huivit ..

Vaikka viime aikoina syksy on täällä meillä Suomessa ollut pelkkää sadetta ja harmautta, on syksyssä niitä kivojakin puolia. Syksyllä pukeutumiselle on paljon mahdollisuuksia. Varsinkin tänä syksynä trendivärit pukeutumiseen ovat olleen mitä ihanimpia. Kotona on ihana loikoilla viltin alla ja katsella sarjoja, kun ulkona tulee vettä. Iltaisin saa sytyttää tuoksukynttilöitä ja juoda teetä kuppikaupalla. Hyvinä päivinä ilma on ihanan raikasta ja ulkona on todella kaunista. Parhaimmillaan syksy on tosi kivaa :-)

Vai mitä mieltä te olette?
kuvat: weheartit.com

27.9.2012

27/9

Moi, mitäs teille lukijoille kuuluu? Mulle kuuluu ihan hyvää. Paitsi että jonkin aikaa poissa pysynyt shoppailuhimo on tekemässä paluuta. Mä oon vähän niin kuin luvannut itselleni lopettaa nettishoppailun kokonaan ja aika hyvin tässä päätöksessä on pysyttykin. Oon huomannut että siihen paloi rahaa aika paljon ihan huomaamatta. Nyt on nimittäin jäänyt vähän enemmän käteen.

Eilen kuitenkin tilasin jotain. Menin Hennesin sivuille ja jotain tosi kivaa sattui eteen -50% alennuksella varustettuna. Ja tilasin. Vain ja ainoastaan sen. Se tossa nettishoppailussa on mulle varmaan ollut pahinta, että jotenkin kun loppusummaan lisätään ne postikulut, niin ei voi tilata vain yhtä tuotetta. Miks ei muka? Eilen tein poikkeuksen ja tilasin vain yhden jakun, en mitään turhaa sälää sen lisäksi. Nyt oottelen sitä niin innolla !


Kuvituksena jonkun päivän asu ja syksyn merkkelä. Esittelen tilaukseni sitten kun se saapuu :-) Kivaa loppupäivää teille !

26.9.2012

self tanning

Mä lukeudun niihin, jotka käyttävät itseruskettavaa(tuttavallisemmin itsaria) ympäri vuoden. Jo yli kuukausi sitten tilasin itselleni muutaman itsarin. Toinen on merkilta Piz Buin, toinen St.Moriz. Piz Buinia en ole koskaan ennen kokeillut, St.Morizia olen käyttänyt jo pidempään, tosin vaaleampaa versiota. Nyt kun olen näitä kumpaakin ehtinyt vähän testailemaan, voin niistä vähän jotain kertoakin !


Kumpikin on vaahtomaisia koostumukseltaan. Itse olen sen jo ajat sitten todennut parhaaksi koostumukseksi levittää. Ainakin itselleni. Piz Buin on tosin väritöntä, ja siksi ei näe, että onko sitä levitetty huolellisesti joka kohtaan. St. Moriz on siitä kätevää, että se on ruskeaa ja levitys on näin ollen helpompaa. Toisaalta se sitten myös sotkee helpommin.

Piz Buin haisee levittäessä oudolle, mutta iholla se haju muuttuu erilaiseksi ja miedommaksi. Lopputulos on suht luonnollinen ja melko tasainen, vaahdon värittömyydestä huolimatta. Öljyttömän koostumuksen ansiosta sopii myös kasvoille, plussaa siitä !

St. Morizin väri on tumma ja voimakas jo levittäessä. Mun mielestä lopputuloskin on ehkä vähän liian tumma näin syksy/talviaikaan. Levittyy kuitenkin hyvin ja kestää iholla pitkään. Paras lopputulos saadaan aikaan, kun käy suihkussa 4-6 tuntia levittämisen jälkeen. Itse usein levitän illalla ja käyn sitten aamulla nopeasti suihkussa :-)

Kummastakaan näistä ei ole muodostunut lempparia kuitenkaan. Lempparini on vaaleampi versio St.Morizin vaahdosta :-) 

Onko lukijoilla lemppari itsareita? Jos on niin kertokaa mitä kokeilen seuraavaksi !




25.9.2012

lazy monday

Nää sateiset ja tyhmät ilmat jotenkin masentaa. Ei tekis mieli tehdä yhtään mitään. Ja vähän sellanen ei kiinnosta tehdä mitään -päivä oli eilenkin.Tulin koulusta kotiin nälkäsenä ja väsyneenä ja sen lisäks keli oli vielä jotain ihan kamalaa. Koiriakaan ei ois vähempää voinut ulkoilu kiinnostaa, koko pienen lenkin vedin niitä perässäni. Niin kivaa. Siinä kohtaa ilmotin Mikolle, että nyt lähdetään johonkin syömään, ei oikein toi ruuanlaittokaan napannut nimittäin.


Mentiin sitten Pesoon vetään kunnon hampparimätöt. Oli ihanaa vaan nauttia ruuasta ja jutella, ilman sitä laitto- ja siivoushommaa. Näitä arjen pieniä iloja :-) Piristi kyllä päivää kummasti.


Hah ja siitä vielä Makuunin kautta kotiin hengailemaan karkkipussien kanssa.
 

Loppujen lopuksi siis olikin aika kelpo maanantai ! Tänään sitten ryhdistäydytään ;-)
Miten teidän viikko on lähtenyt käyntiin ?

23.9.2012

this week

Mun viikko on vaihteeksi ollut aika kiireinen. Niin mulla on vissiin aina.Viikko on sisältänyt kouluhommia, töitä, salia ja ressiä. On sitä kuitenkin ehditty nauttimaan (aika harvoin esiintyvistä) kivoista syyssäistä, hyvästä ruuasta ja iltaisin kotisohvasta ja Vampire Diariesta.  Ja Ian Somerhalderista.

Mulla on tosiaan ressiä. Koulussa on nimittäin niin monta asiaa meneillään ja Deadlineä tuloillaan että huhhuh. Oon ollut ihan erakkona koko viikon, kun en oo ollenkaan ehtinyt näkemään kavereita. Eilisen illankin väänsin yhtä raporttia. Mutta eiköhän asiat mee ihan omalla painollaan eteen päin. Pari viikkoo ja sitten koittaakin jo loma :-)


20.9.2012

new luv

Kolmas Korsini saapui postista eilen. Kaikki kolme on hankittu muutaman kuukauden sisällä. Ekaks laukku, sitten kello ja nyt taas laukku. Nyt lupaan rauhoittua näiden kanssa ;-D

Hamiltonista olen haaveillut iät ja ajat, kuten varmaan vanhemmat lukijat tietävätkin. Mulla oli valmiit säästösuunnitelmat laukun suhteen, mutta viime lauantaina mulle tuli sellanen mun-on-saatava-se-nyt-heti-hetki. Ja sit vaan tilasin sen saman päivän aikana. Eikä kaduta ! Tää tietää vaan sitä, että muut shoppailut jää vähän vähemmälle, mutta saimpahan jotain mitä olin pitkään halunnut. Tässä se on. Michael Kors Hamilton medium N/S tote



NETTIKAUPPA VINKKI

Tässä teille vinkkiä mullekin ennestään tuntemattomasta vaatenettikaupasta :-) Kyseessä on Urban Clothingin, josta löytyy paljon tuotemerkkejä(mm. Jeffrey Campbell, Dr. Denim,Vila,Cheap Monday..)   monessa eri hintaluokassa. Itse selailin Urban Clothingin sivuja ja kyllä sieltä paljon kivoja juttuja löytyikin !

Nyt saa alennuskoodilla netbooster -8% alennuksen kaikista tuotteista (myös jo-alennetuista). Alennuskoodi voimassa 1.11.12 asti. Nettikauppaan pääset tästä..


18.9.2012

today

Moi ! Mulla oli tänään tosi lyhyt koulupäivä, jos sitä voi edes siksi kutsua. Meillä oli vain yksi kouluprojektiin liittyvä haastattelu, eikä muuta. Tai no, jos rehellisiä ollaan, olisi mulla ollut vielä luento kahdesta viiteen, mutta en jaksanut palloilla koululla sinne asti. Oon laiskimus. Tälläisellä asulla aamupäivä mentiin ..


Kotiin päästyäni vaihdoin vaatteet kuitenkin aika nopeasti mukavempiin. Vaikka tykkään laittautua ja kulkea siisteissä vaatteissa koulussa ja näin, niin kotona farkut ja bleiserit lentää aika nopeasti kaappiin. Kotona se on mukavuus ennen kaikkea ! Kerrankin oli kivan aurinkoinen päivä, niin lähdettiin koirien kanssa koirapuistoon. Vähän aika sitten tultiin kotiin, ja nyt ne on ihan väsyjä


Mitäs teille kuuluu :-)

17.9.2012

17/9


Eilinen ei ollut ihan perus sunnuntai, vaan ohjelmassa oli se paljon odotettu Nickelbackin ja Daughtryn konsertti. Konsertti oli tosi hyvä ja fiilikset katossa. Kaiken lisäks meidän surkeeks odotetut paikat osottautu tosi hyviks, oltiin ihan siinä lavan vieressä, tosin aika ylhäällä. Tosta kuvasta ei välttämättä hirveen hyvin näe, mutta se on sieltä meidän paikalta otettu.. Hyvin kuitenkin näkyi :-) Tänään olikin sitten tosi kiva herätä muutamien tuntien yöunilla kahdeksaksi kouluun. Ja kun mä oon vielä sellanen, että tarviin ainakin sen 8 tuntia unta !! Noh, oli se tosissaan sen arvosta kuitenkin :-)

Onko siellä muita konsertissa olleita ?

15.9.2012

sekalaista

Moimoiii ja kivat viikonloput sinne! :-) Musta ei kyllä yhtään tunnu lauantailta, vaan joltain arkipäivältä, mutta ei se mitään. Tänään oli työpäivä, joka oli jostain syystä hirveen kiva. Töiden jälkeen suunnattiin äidille saunomaan. Olin viimeks ollut saunassa ennen tätä päivää varmaan puoli vuotta sitten, en ymmärrä miten oon selvinnyt nöin pitkään !? Samalla reissulla sisko leikkas vähän mun hiuksia ja hengailtiin Nemon kanssa. Se on kyllä niin söpö edelleen ! Kaiken kaikkiaan siis kiva päivä takana.

Eilen oltiin tyttöjen kanssa siellä leffassa, ja leffanahan oli mikäs muukaan kuin Magic Mike. Tehtiin pientä tutkimusta siitä, montako miestä leffasalissa oli (siis pakotettu sinne), ja olihan niitä täydessä salissa ihan neljä kappaletta :-D Leffa oli ihan hyvä ja ennen kaikkea kivaa katsottavaa, suosittelen ;-) Alla eilisen look..

Nemonen ♥

Yks syy kivaan työpäivään oli se että tein siellä päätöksen, että tänään tilaan laukun ja olin siitä  ihan innoissani koko päivän :-D Stockalla on nimittäin nyt ilmaset toimituskulut, ja mähän tartuin tilaisuuteen. Oon pitkään miettinyt mustan laukun ostoa ja pohtinut näiden kahden välillä ..

Veikatkaa kumpi lähti kotiin ;-)

Ja hei ! Matti myöhäset vastailkaa vielä sivupalkin lukijakyselyyn !

13.9.2012

13/9

Huhhuh mikä päivä. Olin koulussa 8.30-18.00. Ensiksi oli koulua viiteen asti, vika tunti tehtiin projektia ryhmän kanssa. Meillä on meneillään kauheasti kaikkia ryhmätöitä nytten ja deadlinet tuntuu lähestyvän kauheen nopeesti. Ei siis auta kun tehdä !


Kotiin päästyäni mua odotti valmiiks katettu pöytä ♥ Ihana Mikko oli tehnyt tortilloja, eikä mun tarvinnut kuin syödä. En olis kyllä muuta jaksanutkaan tehdä :-D Sen jälkeen oon istuskellut tässä koneella tehden vähän sitä tätä ja tota ja katsellut telkkaria. Huomenna on on onneks perjantai ja mulla on tyttöjen kanssa leffailta tiedossa, veikatkaa vaa mitä mennään kattoon ;-)


Ja hei ! Te ihanat jotka ette vielä oo vastannut tohon sivupalkin lukijakyselyyn, niin vastatkaapa nyt! Se olis mulle tosi tärkeetä ja teilläkin on siinä tosiaan mahdollisuus voittaa lahjakortteja. Joten kipinkapin vastaamaan siihen :-)

asu

Tiistain asu. Päivä oli lämmin ja ehkäpä viimeinen mahdollinen ballerinojen käyttämiseen </3 hyvästi rakkaat kuomaseni. Päällä myös Tallinnasta ostamani palmikkoneule, se on ihanan pehmoinen ja lämmin.


Ostin yks päivä piitkästä aikaa uutta kynsilakkaa. Mulla kun toi kynsien lakkaaminen menee jotenkin kausittain. Joskus jaksan lakkailla jatkuvasti, sitten voi mennä parikin kuukautta ilman mitään. Mitäs tykkäätte syksyisen ruskeasta lakastani :-) ? Sopii ainakin laukun kaveriksi !

12.9.2012

valmiina syksyn viimoihin

Selailin Booztin valikoimaa myöhempää syksyä ajatellen. Itselläni on hakusessa ainakin takki ja tulihan siinä vähän muitakin juttuja kuolattua ;-) Tässä omia lemppareitani ! Keskellä oleva tumman sininen takki olisi ollut aika unelma, mutta valitettavasti ainakaan tällä hetkellä ei ole sopivia kokoja tarjolla.. Täytyy kuitenkin seurailla tilannetta :-)


beige takki täältä / kaulahuivi täältä / viininpunaiset farkut täältä / valkoinen neule täältä / tummansininen villakangastakki täältä / valkoinen toppi täältä / armyvihreä takki täältä / kengät täältä / nude toppi täältä / peplum paita täältä / musta takki täältä / laukku täältä

Kannattaa myös tsekata alen takkipuoli ! Siellä on nimittäin klassisia trenssejä aika edullisesti :-) Tästä Boozt.comiin ..



postaus sisältää mainoslinkin

11.9.2012

from Tallinn

Hah, saimpas tämän ostospostauksen viimeinkin tehtyä ! 

Tallinnasta ei sitten loppujen lopuksi tullutkaan osteltua niin paljon, kuin etukäteen ehkä ajattelin. Joka tapauksessa tosi kivoja juttuja lähti matkaan, ja melkein kaikki ovat olleet jo ahkerasti käytössä.Tässä ne tulevat ..


beige kaulahuivi / Bershka


musta bleiseri kultaisella napilla / Mango


luonnonvalkoinen palmikkoneule / Stratovarius


kultainen toppi / Mohito


harmaa neule / Zara

Vaatteet eivät tietenkään pääse näissä kuvissa oikeuksiinsa, mutta varmasti näette näitä asuissa tulevaisuudessa :-) Mulla oli tavoitteena löytää Tallinnasta kengät syksyksi, mutta eipä sopivia löytynyt mistään. Viime viikolla poikkesin Skopunktenissa, katsomassa millaisia popoja heillä on syysvalikoimassaan. Ja olihan siellä vaikka mitä kivannäkäköisiä. Lopulta nämä lähtivät mukaan ..


Malli on musta tosi nätti ! Olishan se ollut kiva panostaa laatuun ja ostaa nahkaiset, mutta tällä kertaa pihisin ja maksoin syyskengistäni vain reilun kolmekymppiä.

Mitäs tykkäätte mun uusista kaapin täytteistä ?

9.9.2012

vkl

Viikonloppu on mennyt kuvien mukaisissa meiningeissä. Ohjelmassa on ollut mökkeilyä landella kaveriporukalla, rennoissa tunnelmissa. Käytiin kalassa(huonolla menestyksellä), syötiin grilliruokaa ja pelailtiin korttia ja Trivial Pursuitia. Sää oli hemmetin kylmä ja välillä sateinenkin, mutta ei kai me ihan liikoja säältä odotettukaan :-D Mä koitin oikein kunnolla relata, viime aikoina kun on tullut stressattua ihan liikaa. Ja kyllä se stressi hetkeksi helpottikin :-)


Mukana autossa mulla oli ihanaa matkalukemista, nimittäin tenttikirja. Ensviikolla on eka tentti ja kohta pitäis taas palata kirjan pariin, jee. 

Tänään on myös tapahtunut yksi kiva juttu ! Ostettiin nimittäin siskon kanssa liput Nickelbackin keikalle. Luultiin että ne on loppuunmyyty, mutta eipä olleetkaan :-) Ne paikat on kyllä varmaan niin surkeet kuin mahdollista, mutta ei se mitää, varmasti silti fiilis välittyy. Ens sunnuntaina siis suunnataan Hartwall Areenalle, wuhuu ! Nickelbackin musiikki ja varsinkin sanoitukset on ihan tajuttoman hyviä. Toinen mitä odotan keikalta hirveesti, on lämppäri Daughtry. Bändi on yks mun suosikeista, enkä olis ikinä uskonu sen saapuvan Suomeen. En siis tosiaankaan malttais odottaa sunnuntaihin !

8.9.2012

uus kamu

Tässä on Nemo. Se on mun siskon uus koiravauva ja se on niin ihana. Ollaan tutustuttu jo aika hyvin, sillä meillä oli tällä viikolla ikkunaremontti, niin mä lähdin koulukirjoineni siskon luo evakkoon ja hoitaan Nemoo. Ja on se kyllä energinen tyyppi, täytyy sanoo :-D


Ne tuli Hilmun kaa tosi hyvin juttuun, ehkä ne kokee jotain yhtenäisyyttä kun on kumpikin vähän hassun näköisiä. Hehe. Koiravauvat on vaan aina yhtä ihania.