31.1.2013

food

Kerroinkin aiemmin, että olen kiinnittänyt syömisiini enemmän huomiota viime aikoina, kuin aikaisemmin. Aikaisemmin söin joskus ja jouluna, eli toisin sanoen silloin kun oli nälkä tai teki mieli ruokaa. Aamupalan söin aina kun "ehdin" ja välipalaa koulun jälkeen tuskin koskaan. Siinä ehkä syyt jatkuville iltaherkutteluille ?

Nyt olen pyrkinyt jakamaan syömiseni niin, että syön aamuisin reilusti, ja illalla sitten vähemmän. Aamupala on lähes poikkeuksetta moniviljapuuroa, marjoja ja raejuustoa. Sillä pärjää hienosti koulun ruokailuun saakka. Koulussa syön mitä on tarjolla, ja iltapäivisin sitten esimerkiksi smoothiee tai maitorahkaa ja pilttiä. Siinä vasta hyvä ja tarpeeksi täyttävä combo !! :-) Myöhemmin iltapäivällä syön "kunnon ruuan", usein tehdään jotain kanasta. Ollaan kyllä tosi huonoja keksiin mitään ruokia ja melkein aina tehdään samoja. Perusruokia on kanasalaatti, kanatortillat, uunilohi, tomaattivuohenjuustokeitto, omatekoiset kanahampparit jne :-D Pyrkimys on yleensä tehdä jotain suhteellisen terveellistä, pahemmin ei mitään valmisruokia syödä. Oikeestaan en ees tykkää niistä ! Illalla syön sitten vain jotain ruisleipää ja sellaista. Herkkuja vain viikonloppuisin ;-)

Tässä vähän kuvia viimeaikaisista syömisistä ..


Maitorahkaa ja kuningatarpilttiä.


Mansikkasmoothie: mansikoita, maitoa, maitorahkaa ja moniviljahiutaleita. Määrät on päästä heitetty !


Katkarapusalaattia ja ruisleipää.


Uusi herkkuruokani: kanawok ja basmatiriisi !


Näin kun syö, ei edes tee mieli herkutella iltaisin(niin pahasti). Eikä se nyt niin hirveä rikos ole, jos joskus sortuu johonkin herkkuun näin arkenakin. Ei saa ottaa syömistäkään liian vakavasti :-)

30.1.2013

mitä kuuluu?

Heipsan. Mun viikkoni on sisältänyt tähän mennessä töitä ja opiskelua. Huomenna olisi edessä investointilaskelmien tentti. Skippasin tänään koulun, koska eilen olo oli aika heikko, oli vähän lämpöä ja koska halusin ehtiä kunnolla lukemaan tenttiin. Tätä ennen se on jäänyt vähän yrittämiseksi, mutta tänään luen ihan tosissaan! Huomenna pitääkin siten alkaa lukemaan jo maanantaiseen venäjän tenttiin. Hirvee ressi taas noista tenteistä ja vähän kaikesta muustakin :-( En ole alkuviikosta ehtinyt käymään salilla ja nyt olo on jo sellainen veltto. Olisikohan se ihan hölmöä mennä sinne tänään, kun nyt on vain kurkku kipeä. Olis varmaan. Mutta kun mä haluun !!

Viikonlopuksi on kuitenkin tiedosssa kivaa ohjelmaa :-) Meillä on vuosipäivä ja mennään juhlistamaan sitä perinteisesti ruuan ja leffan merkeissä. Varattiin pöytä Marusekista ja sen jälkeen mennään katsomaan Vuonna85. En malta odottaa niitä susheja ! Onneksi mennään perjantaina Iitun kanssa vetämään sitä myös, eli ehkä se vähän helpottaa :-D
 

Ensiviikon tiistaina suuntaan sitten opintoretkelle Ruotsiin .. En malttais odottaa sitäkään !! Zara, Topshop ja BikBok, here I come ;-) Mä vaan toivon että shoppailulle on siellä aikaa. Muuten ehkä pitää jättää jotain koulun ohjelmaa väliin ..

No joo, nyt paneudun investoinnin ihanaan maailmaan. See Ya !

28.1.2013

kevään takit

Kevät lähestyy hitaasti mutta varmasti. Ja mä odotan kevään pukeutumista jo niin kovasti! Mun tekisi mieli  hankkia vaikka kuinka monta uutta kevättakkia, niin paljon ihania uutuuksia olen jo bongannut. Itseasiassa haluasiin uusia koko kevättakkivarastoni, melkein mikään vanhoista ei miellytä tällä hetkellä silmää :/

Tänä keväänä olen iskenyt silmäni erityisesti nahkatakkeihin, sekä osittain nahkaisiin takkeihin. Myös joku kevyt parkatakki olisi kiva. Ostinkin aleilla Ginasta ihanan niittinahkatakin, ja olen niin onnellinen siitä! En malttaisi odottaa sen käyttöönottoa :-)

ylärivi: musta ketjuin koristeltu takki - täältä / parka - täältä / niittinahkatakki - täältä / niittinahkatakki - täältä
alarivi: trenssi - täältä / nahkatakki - täältä / armyvihreä takki nahkahihoilla - täältä♥! / harmaa takki - täältä

Selvennän sen verran, että taitavat olla kaikki nuo "nahkaiset" tekonahkaisia kuitenkin :-) Tuo armyvihreä on vienyt sydämeni täysin !! Pitäisiköhän laittaa tilaukseen?  Mietin vain onko se kovin vaikea yhdisteltävä. Täytyy varmaan tehdä jonkinlaisia kollaaseja sen ympärille ja miettiä sitten :-)

sisältää mainoslinkkejä


27.1.2013

friday's

 Moii! Viikonloppu on loppupuolellaan ja siiitä on selvitty.. joten kuten. Perjantaina oli ne kaverin läksiäiset ja meillä oli ihan hirveen kivaa. Syötiin pizzaa, jutusteltiin, kuunneltiin vanhempaa musiikkia, pelailtiin ja juotiin Sangriaa. Viimesin ei ollut kylläkään hyvä idea, se on aiemminkin koitunut mun kohtalokseni nimittäin. Tästä lähtien kieltäydyn siitä kokonaan eikä siitä sen enempää ! :-D Tämän näköisenä olin perjantaina liikkeellä ..


Äsken tajusin, että mulla olisi ihan hirveesti kouluhommia tehtävänä. Enkä oikein tiiä mistä alottaisin. Nääh. Kai se on pakko alottaa kuitenkin jostain, että ehdin vielä salille tänään.

Toivottavasti teillä on kivempaa tekemistä näin sunnuntaina!:-)

25.1.2013

morning's

Myöhäisiä huomenia kaikille :--) Kerrankin tulin postailemaan näin aamutuimaan. Koska mulla on vapaapäivä !! Tää viikko on ollut ihan vastakohta edelliselle. On ollut aikaa. Oon ehtinyt treenaankin oikein kunnolla ja sen saralla motivaatio onkin ihan huipussaan. Se on vaan paras tunne, kun huomaa kehittyneensä. Olen myös alkanut panostamaan ruokailuihinkin ihan eri tavalla, ja huomaan jaksavani paljon paremmin !

Oletteko katsoneet Jutta ja puolen vuoden superdietit -ohjelmaa? Se on tällä hetkellä mun lemppari ohjelma:-) Siitä tulee niin hyvä mieli, kun ne ihmiset onnistuvat tavoitteissaan ja heistä huokuva into inspiroi itseänikin liikkumaan lisää. Lisäksi pidän Jutasta, hänen positiivinen asenteensa on niin ihailtava ja kyllä ne Bullinkin suorat kommentit vähän naurattavat :-D Sanoopa ainakin juuri niinkuin ajattelee !


Harvemmin menee pelleilyksi noi kuvailut :-D Tässä siitä vähän todistusaineistoa.


Tänään pidän kuitenkin välipäivän saleilusta, paikat on sen verran jumissa :-D Ajattelin tehdä blogijuttuja, kouluhommia ja kotiasioita. Illalla suuntaan kaverini pieniin läksiäisiin. Harmi vain, en voi viipyä myöhään, sillä huomenna kutsuvat työt. Sovittiin kuitenkin, että mennään ensiviikolla vielä kerran sushille, ennen kuin hän häippäsee. Jeee!

Mitäs teille kuuluu?:-)

22.1.2013

spring outfits

Tuskin olen ainoa, joka odottaa innolla sitä päivää, kun saa viskata paksun talvitakin vaatekaapin perälle? Tai sitä kun saa kaivaa ballerinat esiin? Mua alkaa ainakin jo kyllästyttämään parkatakit ja Uggit ja ikävöin kevyempiä takkeja ja muita keväthepeneitä!

Viime aikoina olen kiinnittänyt silmäni vähän erilaisiin juttuihin, kuin aiemmin. Enää ei pelkät bleiserit ja paitapuserot riitä. Nyt himoitsen niiden lisäksi mm värikkäitä farkkuja, ruutupaitoja, niittejä, sekä bikertakkeja! Tässä muutamat asut kollaasimuodossa, mitkä mielyttää mun silmää tällä hetkellä ..


Tuo takki  on niin upea. Näin vastaavan, mielestäni vielä paremman näköisen, Hennesin aleilla kahdella kympillä noin kk sitten. Mutta en ostanut. Nyt todellakin kaduttaa !! Muhun tosissaan iskee tuo trendi, että osa vaatteesta on nahkaa.


Tässä esimerkki siitä, miten kauluspaidan pukisin. Mustan kanssa ruutu sopii mielestäni mainiosti, enkä hirveästi muita värejä siihen yhdistäisikään. Kultaiset somisteet mukaan ja asu on valmis !




Mua on alkanut vähän kyllästyttämään yhdistelmä bleiseri + toppi + farkut + saappaat/baltsut, mitä oon aika lailla kesät talvet käyttänyt. Mielestäni siihen pitäisi nyt sisällyttää jotain mikä kiinnittää huomiota tai jotain, joka tuo sellaista tiettyä särmää. Tässä asussa särmää tulee muutamastakin elementistä; farkut tuovat väriä, huivi elävyyttä ja conssien ja bleiserin yhdistelmä on vaan itsessään niin särmikäs!

Mikä näistä on teidän lemppari asu ?:-) Mä en osaa päättää .. ehkä eka tai vika.

*-merkityt linkit ovat mainoslinkkejä

21.1.2013

new shoes

Eilen kävin vihdoin noutamassa postipakettini Spartoolta. Uuden saappaani pääsivät kotiin :-) Ja olivat kyllä juuri niin kivan näköiset kuin odotinkin !

pitäis ehkä pyyhkiä toi peili ? Aurinko paljasti totuuden:-D

Nuo kultaiset yksityiskohdat on kyllä niin piste iin päälle :-) Hyvältä tuntuvat muuten myös jalassa. Ainoa miinus näissä on suhteellisen sileä pohja. Toivottavasti en ole heti ensimmäisellä käyttökerralla naamallani jossain :-D Ulkona en siis ole vielä käynyt kokeilemassa. Palauttaa en missään nimessä kuitenkaan aio, olen niin nirso saappaiden suhteen ja kerrankin löytyivät täydellisyyttä hipovat nahkaiset saappaat ihan kohtuulliseen hintaan. Jos ovat kovin liukkaat käyn sitten vaikka vaihtamassa suutarilla näihin uudet pohjat! Kengät löydät täältä. Näitä saa myös konjakin ruskeassa värissä.

Mitäs pidätte :-)?

sisältää mainoslinkkejä

19.1.2013

dreaming

Mä olen joissain asioissa vähän liian innostuvaa sorttia. Etenkin mitä tulee matkustamiseen ! Ollaan alustavasti puhuttu, että mentäisiin loppuvuodesta Thaimaahan. No mähän oon selaillut jo moneen kertaan matkatoimistojen sivuja läpi sopivaa kohdetta etsien, hotelleja myöten. Voi mua, voi olla pitkä vuosi edessä :-D Eikä mitään ole edes lyöty lukkoon. No haaveilu on kivaa !

Mulla on toiveissa paikka, jossa on paljon erilaisia ruokapaikkoja, jonkun verran ostosmahdollisuuksia, upea ranta ja  iltaelämää, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tässä kaksi kohdetta jotka on tällä hetkellä kärkisijoilla ..


kuvat: Finmatkat


kuvat: aurinkomatkat

Eli Phuket ja Hua Hin. Kumpikin niistä vaikuttaa juuri sellaiselta kohteelta, jossa viihtyisin paremmin kuin hyvin ! Jos jollain teistä on kokemuksia näistä paikoista, saa kertoa :-) Tai jos jollain on mielessä joku muu hyväks koettu Thaimaan kohde, saa kertoa siitäkin.

Onko teillä suunnitteilla matkoja tulevalle vuodelle ?

18.1.2013

18/1

Kivaa viikonlopun alkua kaikille :-) Ihan ku eilen olisin kirjoittanut, tuon maanantain postauksen.. eli tais viikko vaan hujahtaa ohi. Mulle tää viikko on ollu aika rankka, oon ollut väsyny ja poukkoillu vaa paikasta toiseen. Tänään pääsin onneksi aikasin ja iltapäivä on varattu niinkin kivoille asioille kuin siivoominen ja saleilu. No saleilu on oikeestikin kivaa, en oo kunnolla sinne ehtinyt tällä viikolla ja nyt tekee mieli vetää oikein kunnon jalkareeni !!

Tämän näköisenä liikuin kuitenkin keskiviikkona ..

Keskiviikkona ehdin onneksi nähdä pian vaihtoon suuntaavaa kamuani. Mun sushikamua ! Kenen kaa käyn seuraavat puoli vuotta sushilla nyt :-( Me siis tapasimme viimeisen aterian merkeissä. Kiitos vaan Iitu kun jätät mut tänne Suomeen yksin sushihimojeni kanssa.

Mutta nyt alan vihdoin hommiin. Mitä teillä on suunnitteilla viikonlopuksi? Mulla on yllätys yllätys töitä tiedossa. Mutta ehkä sitä jotain muutakin ehtii :-)

17.1.2013

täydellinen vaatekaappi: alaosat

 Hetki tässä seuraavan osiossa tekemisessä on mennyt, mutta ei se mitään. Nyt siis alaosat, jotka kelpuuttaisin mun täydelliseen vaatekaappiin !

1. H&M - täältä / 2. Nelly - täältä* / 3. H&M - täältä / 4. Nelly - täältä* / 5. Gina - täältä / 6. H&M - täältä

Farkut on niin mun juttu. 95% mun jalasta sellaiset löytää. Täydelliseen vaatekaappiini kelpuuttaisin farkkuja sinisen eri sävyissä sekä mustana, mutta myös muissa väreissä. Malli on kuitenkin aina pillipunttinen !

Nuo vihreät ovat muuten samaa mallia kuin ne mitkä ostin stockalta keskisinisenä ! Pakko laittaa tilaukseen kun tää ostoslakko on ohi ;-D

1. H&M - täältä / 2. Boozt - täältä* / 3. H&M - täältä / 4. Boozt - täältä*

Keväisin ja kesäisin tykkään käyttää myös rennompia housuja, kuten chinoja. Ne ovat niin mukavia, mutta silti siistejä. Nuo ekat on kyllä pakko hankkia vaatekaappiin keväämmällä, vau! Lisäksi tekonahkahousut olisi kiva lisä housuvarastooni.

Hameet: 1. Nelly - täältä* / 2. Nelly - täältä* / 3. Nelly - täältä*

Sortsit: 1. Boozt - täältä* / 2. Boozt - täältä* / 3. H&M - täältä / Boozt - täältä*

Hameet ja sortsit. Pidän niistä kovasti, mutta tosi harvoin tulee käytettyä, johtuen Suomen säästä ja mun mukavuuden haluisuudesta. Varsinkin hameita käytän ehkä viisi kertaa vuodessa. Kuitenkin nuo kaikki yksilöt ovat sen verran upeita, että voisin useamminkin päälleni sujauttaa!

Onko siellä päässä enemmän hame- vai housutyyppejä?

*-merkityt tuotteet sisältävät mainoslinkin

15.1.2013

love ones

Multa pyydettiin kunnon postausta taas koirista. Siitä mitä niille kuuluu, niiden tarvikkeista ja muusta sellaisesta. Noh, tässäpä sellaista tulee! 

Tiedättekö miten hankalaa meidän koirista on ottaa yhteiskuvaa? Tosi hankalaa :-D Koitin ottaa sisällä ja se oli ihan mahdotonta. Kun yksi oli paikallaan, kaksi muuta liikkui johonkin päin. Tosin surkea valaistus teki asiasta vielä vaikeampaa. Otin sitten ulkoilureissulle kameran mukaan ja sain otettua pari ihan hyvääkin kuvaa. Mutta en vieläkään sellaisia, että kaikki olisivat yhtä aikaa paikallaan naama kameran suuntaan :-D
 

Ulkoilua varten meillä on kaikille koirille valjaat, isoille tytöille flexit ja Maralle hihna. Meillä on myös sellainen välikappale, jolla saa kuljetettua kahta koiraa yhdellä flexillä, mutta viime aikoina ei olla käytetty sitä. Johtuen siitä, että Hilma tykkää laahustaa hitaasti perässä ja Aada mennä edellä ja tutkia kaikkea. Sitten kun pienikin alkaa kulkea lenkkejä, täytyy se ottaa varmaan käyttöön, jos yksikseen kulkee. Lämmikeeksi Martalle on kasvattajilta saatu ihana villapaita, isoille tytöille kovia pakkasia varten Best Friendin takit.


Tyttöjen lelukoppa täynnä kaikkia hienoja aarteita. Yleensä kaikki nämä ovat ympäri asuntoa ..


Tällaisia makuualustoja meillä on kaksi, ruskea ja beige. Tällä hetkellä ne ovat kuitenkin tallessa kaapissa, koska Mara tykkäsi tehdä näille asiansa liian usein. Höh.


Tyttöjen ruokakupit. Vasemmalta: H, M ja A.


Martan peti, joka on saatu kasvattajilta, sekä hän itse lempilelunsa kimpussa.

Tytöille kuuluu oikein hyvää. Hilma ja Aada ovat tottuneet pentuun tosi hyvin. Aluksi Aada arkaili sitä, nykyään ne on ihan bestiksiä. Hilma saa taas mököttää ja nukkua ihan rauhassa, ku Aadalla on uusi kaveri, jota haastaa leikkiin. Pieniä vastoinkäymisiäkin on tässä tosin tullut vastaan. Nimittäin eläinlääkärissä ollaan saatu juosta viime aikoina ihan jokaisen kanssa. Hilma oli saanut ilmeisesti jossain leikissä silmäänsä haavan, joka piti sitten hoitaa heti. Martalla on ollut onglemia korvissa ja takapuolessa ja viime viikolla kaksi nuorempaa saivat myös rokotukset. Mutta joskus se on tällaista ja kalliisiin eläinlääkärikäynteihin täytyy varautua kun koiria hankkii. Vakuutukset siis kannattaa hankkia !

Jos tulee lisäkysymyksiä koiriin liittyen niin saa laittaa tulemaan :-)

14.1.2013

monday

 Taas on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Ja mua väsyttää jo nyt :-) Voisko viikonloppu kestää joskus vaikka viikon? Tänään piti hengailla koulussa kahdeksasta viiteen ja se oli kyllä ihan tarpeeksi. Loppu viikkona on tiedossa lisää koulua ja kolme työpäivää, eli aika kiireinen viikko on edessä. Mutta kyllä se siitä, sillä ihan kivojakin juttuja on suunnitteilla !

Tänään mulla oli tosi huono hiuspäivä. Aamulla yritin laittaa niitä jotenkin, mutta ne eivät tykänneet totella. Kun mulla oli jo kiire, vetäsin ne äkkiä pikanutturalle, ja se taisi ollakin päiväni pelastus. Tosin noita jokasuuntaan sojottavia yksittäisiä hiuksia on ihan kiitettävästi, mutta semmoset mun hiukset vaan on. Tosi tottelemattomat. Joka tapauksessa, tämän näköisenä olin liikkeellä tänään. Martta olisikin sopinut asusteeksi täydellisesti :-)


Nyt alan suuntaamaan salille. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja koittakaa tekin jaksaa

12.1.2013

kiva lauantai !

Kivaa viikonloppua kaikki ! Mulla on ihan paras viikonloppu meneillään koska se on täysin vapaa :-) Käytiin pitkästä aikaa yhdessä Mikon kanssa kaupungilla pyörimässä ilman sen suurempia suunnitelmia. Kierreltiin kauppoja ja käytiin syömässä Manhattanilla, joka oli huono valinta. Kiertelyn loppusaldona oli Mikolle pari aika kivaa alelöytöä, itse pidin pintani, enkä oikeestaan ees katsellut mitään ja hyvä niin ! Viime aikoina tuntemani jatkuva stressi on tuntunut vihdoin helpottavan myöskin :-) Parin päivän lepo ja kivojen juttujen tekeminen ovat tehneet tehtävänsä.

Tällaisella asulla mentiin tänään ..


Okei myönnetään, ostin mä jotain. Nimittäin stockan rapuaiolia, mikä on vaan niin parasta :-D Voisin syödän tota loputtomiin .. Onneksi hinta on kuitenkin suhteellisen suolainen, niin en ihan joka päivä käy tätä hakemassa. Tää sopii melkein kaiken kanssa, ruisleivän, patongin, suolakeksien .. nam !!


Kohta aletaan väsäämään pizzoja ♥ kivaa lauantaita kaikille !

9.1.2013

9/1

Tänään aloitin päiväni pitkästä aikaa salilla ja ai että se kannatti! Sillä tavalla vaan lähtee päivä parhaiten käyntiin :-) Aamuani vaan paransi ihana talvikeli, aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa. Kotoa lähdin liikkeelle puolen päivän paikkeilla, kävin vähän asioilla ja sen jälkeen menin Stockalle katselemaan uusia farkkuja. Olin nähnyt siellä aikaisemmin alessa Veromodan sellaisia tosi joustavia farkkuja, jotka multa löytyy ennestään mustana. Ja ne on niin parhaat, että oli pakko käydä kokeilemassa niitä muissa väreissä.


Ja täydelliset keskisiniset farkut löytyivätkin. Ja arvatkaa vaan olivatko nämä alessa ? No ei. Mutta ehkä 35 euroa ei ole liikaa täydellisesti istuvista farkuista :-) Nyt alotan shoppailulakon Tukholman reissuun asti, elikkä sellainen kuukausi pitäisi pitää lompakon nyörit kurissa. Ei oo paha ? :-D

Loppu päivä ei sitten mennytkään ihan niin kivasti, ihan vaan siks ku oon niin älytön stressaaja. Ja ihan turhista jutuista. Ajattelen ihan liikaa ja pyörittelen päässäni ikäviä asioita ! Pitää varmaa käydä lainaa joku stressinhallintaopas :-D Muita turhasta stressaajia ?

8.1.2013

Nellyltä

Joulun jälkeen tehtiin Mikon kanssa kimppatilaus Nellyyn. Arvoin pitkään mitä kaikkea tilaisin, kun oli ale käynnissä ja ostoskorin sisältö vaihtelikin tilausta tehdessä aina yhdestä tuotteesta yhdeksään. Lopulta ostoskorista löytyi vaan kaksi tuotetta minulle. Mitä ihmettä? Noh, onnistunut tilaus oli joka tapauksessa.


Toinen niistä on Vero Modan paitapusero, joka on ihanan erikoinen pienine minihelmineen. Upeudelle jäi hintaa noin 16 euroa reippaan alennuksen jälkeen :-) Vielä ei ole päässyt käyttöön kunnolla, mutta pian varmasti pääsee !


Toinen oli tämä ihana "timanttikaulakoru" jolla saa varmasti ilmettä asuun kuin asuun. Toivottavasti nuo timantit pysyvät kiinni, vähän huonoja kokemuksia löytyy tuollaisista koruista nimittäin. Toisaiseksi ovat kuitenkin pysyneet paikoillaan, onneksi! Jos jotain kyseinen koru kiinnostaa, sen löytää täältä

Mitäs tykkäätte Nellyn tilauksen sisällöstä :-)?

sisältää mainoslinkin